NAZAJ
NA VRH

Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN
Splošni pogoji prodaje

 

Preberi si splošne pogoje prodaje izdelkov in storitev preko spletne strani Kuponko.si.

Podjetje Futurisimo d. o. o. preko lastne spletne strani Kuponko.si zagotavlja in izvaja posredovanje promocijske prodaje proizvodov oz. storitev v imenu in na račun partnerja (podjetje, ki sodeluje s Kuponko.si pri posamezni ponudbi). Partner odobri enkraten promocijski popust na svoje proizvode oz. storitve, če Kuponko.si uspe preko javnega poziva, objavljenega na spletu v določenem času (specifičnem za vsako ponudbo) za dotično ponudbo zbrati dogovorjeno minimalno število kupcev. Pogodbeni partner se s podpisom pogodbe za posamezno akcijo zavezuje, da je v popolnosti prebral, razumel in sprejel pogoje, opisane v ‘’pogojih prodaje’’ v pogodbi in na spletnem portalu Kuponko.si.

Partner se obvezuje, da bo pogodbeni promocijski proizvod oz. storitev zagotavljal na najboljši možen način ob upoštevanju standardov kakovosti, ki so enaki ali boljši od rednega poslovanja s kupci. Partner mora pri tem upoštevati vse dogovorjene in zapisane pogoje le v primeru, da je ponudba, ki jo je podjetje Futurisimo d.o.o. promoviralo na svoji spletni strani Kuponko.si, uspela.

Kuponko.si ni lastnik niti nima v lasti proizvodov ali storitev, ki jih promocijsko ponuja prek spletne strani Kuponko.si, zato ne more biti odgovoren za morebitne napake, škodo ali druge težave, ki lahko nastanejo pri uporabi promocijskih proizvodov oz. storitev. Za kakršne koli težave, škodo ali napake v zvezi s promocijskimi proizvodi oz. storitvami, ki jih določa partner, je odgovoren izključno partner sam kot lastnik proizvoda oz. ponudnik storitve.

Vsi kuponi Kuponko.si, natisnjeni na spletni strani Kuponko.si ali kateri koli drugi spletni strani, povezani s podjetjem Futurisimo d.o.o., so promocijski kuponi, ki so na voljo strankam v navedeni vrednosti in v skladu s pogoji in pravili podjetja Futurisimo d.o.o. ter pravili partnerja, ki sodeluje v promocijski akciji. Ponudnik zagotavlja najnižjo ceno v času objave ponudbe na področju Republike Slovenije. 

 Dostopnost informacij

Futurisimo d.o.o. se zavezuje, da ti bo na spletni strani Kuponko.si vedno zagotovil naslednje informacije ponudnikov storitev:

- identiteto podjetja ponudnika (ime in sedež podjetja),

- kontaktne podatke, ki ti omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta in/ali telefon),

- bistvene značilnosti blaga oziroma storitev,

- pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

- način plačila,

- časovno veljavnost ponudbe.

 Pravila uporabe kuponov

Za nakup kupona se moraš predhodno registrirati na Kuponko.si. Uporabniški račun je obvezen zaradi preprostega dostopa do tvojega seznama naročil, pregleda preteklih nakupov in urejanja nastavitev.