NAZAJ
NA VRH

Nakup kuponov smo še bolj približali našim uporabnikom: kupone lahko kupite že na več kot 680 prodajnih mestih po celi Sloveniji!

HITRO IN ENOSTAVNO


Če opaziš to oznako (na tleh, zaslonih, kioskih, bencinskih servisih OMV, zraven nabiralnika ali pred vhodom v pošto ...), potem si na pravi poti do fantastičnih popustov!

BREZ REGISTRACIJE
Vsi hočejo gesla, kdo pa si jih še zapomni? Obstaja več kto 680 prodajnih mest Kuponko.si kuponov, kjer gesla niso potrebna.

VSA PLAČILNA SREDSTVA
Plačaš lahko z vsemi plačilnimi sredstvi, ki jih podpira izbrano prodajno mesto, z gotovino, bančno ali kreditno kartico…

NE ZAUPAŠ SPLETU
Si bolj doma v realnem svetu in so ti računalniki preprosto tuji? Radi ti pomagajo, v trafikah, na bencinskih servisih OMV in na poštah Slovenije!

NIMAŠ TISKALNIKA
Danes se izteče super ponudba, ti pa nekje na poti in brez tiskalnika? Pohiti do najbližjega prodajnega mesta, več kot 680 jih je!

HITRO IN ENOSTAVNO
Trenutek po plačilu kupona je le-ta že aktiven, kar pomeni, da je tudi že pripravljen za koriščenje. Uživaj!

Preveri, kje lahko kupiš kupon!

Po Sloveniji je več kot 210 trafik 3DVA in 410 poslovalnic Pošte Slovenije, ter 64 bencinskih servisev OMV z Multi točko. Uporabi zemljevid ali izberi kraj.

Prikaži vse:

“Ko plačujem časopis ali bencin lahko kupim tudi kupon za izlet na Kornate?”

680 PRODAJNIH MEST
Ponudbo izbereš na spletni strani Kuponko.si ali povprašaš prodajalko za pomoč na blagajni v vsaki Trafiki 3DVA, na bencinskih servisih OMV in poslovalnicah Pošte Slovenije (zemljevid levo)

VSA PLAČILNA SREDSTVA
Na vseh prodajnih mestih pokaži številko ponudbe in plačaj z gotovino, kreditno ali bančno kartico oziroma izbiraj med vsemi plačilnimi sredstvi, ki jih podpira izbrano prodajno mesto.

KUPON JE AKTIVEN TAKOJ
Kupon je aktiven takoj in pripravljen za koriščenje. Uživaj še za nas!

SPLOŠNI POGOJI - PRODAJNA MESTA KUPONOV KUPONKO.SI

Splošni pogoji veljajo za prodajo kuponov na prodajnih mestih trafik 3DVA, bencinskih servisih OMV z Multi točko in v poslovalnicah Pošte Slovenije.
Fizična ali pravna oseba lahko opravi nakup vseh ponudb, ki so objavljene na spletnem mestu www.kuponko.si, na enem izmed 212 prodajnih mest 3DVA, 64 bencinskih servisih OMV z Multi točko in več kot 410 poslovalnicah Pošte Slovenije.
Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.
Za vso podporo kupcem skrbi podjetje MediaStar Group, oglaševanje d.o.o. vsak delavnik med 7. in 18. uro in ob sobotah med 9. in 13. uro preko telefonske številke 01 23 55 777 ter elektronskega naslova info@mediastar.si.

Preberite si celotne splošne pogoje.