NAZAJ
NA VRH

Nakup kuponov smo še bolj približali našim uporabnikom: kupone lahko kupite že na več kot 1000 prodajnih mestih po celi Sloveniji!

HITRO IN ENOSTAVNO


Če opaziš to oznako (na tleh, zaslonih, kioskih, bencinskih servisih Petrol in OMV, zraven nabiralnika ali pred vhodom v pošto ...), potem si na pravi poti do fantastičnih popustov!

BREZ REGISTRACIJE
Vsi hočejo gesla, kdo pa si jih še zapomni? Obstaja več kto 1000 prodajnih mest Kuponko.si kuponov, kjer gesla niso potrebna.

VSA PLAČILNA SREDSTVA
Plačaš lahko z vsemi plačilnimi sredstvi, ki jih podpira izbrano prodajno mesto, z gotovino, bančno ali kreditno kartico…

NE ZAUPAŠ SPLETU
Si bolj doma v realnem svetu in so ti računalniki preprosto tuji? Radi ti pomagajo, v trafikah, na bencinskih servisih Petrol in OMV in na poštah Slovenije!

NIMAŠ TISKALNIKA
Danes se izteče super ponudba, ti pa nekje na poti in brez tiskalnika? Pohiti do najbližjega prodajnega mesta, več kot 1000 jih je!

HITRO IN ENOSTAVNO
Trenutek po plačilu kupona je le-ta že aktiven, kar pomeni, da je tudi že pripravljen za koriščenje. Uživaj!

SPLOŠNI POGOJI - PRODAJNA MESTA KUPONOV KUPONKO.SI

Splošni pogoji veljajo za prodajo kuponov na prodajnih mestih trafik 3DVA, bencinskih servisih Petrol in OMV z Multi točko in v poslovalnicah Pošte Slovenije.
Fizična ali pravna oseba lahko opravi nakup vseh ponudb, ki so objavljene na spletnem mestu www.kuponko.si, na enem izmed 212 prodajnih mest 3DVA, več kot 300 bencinskih servisih Petrol, 64 bencinskih servisih OMV z Multi točko in več kot 410 poslovalnicah Pošte Slovenije.
Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.
Za vso podporo kupcem skrbi podjetje MediaStar Group, oglaševanje d.o.o. vsak delavnik med 7. in 18. uro in ob sobotah med 9. in 13. uro preko telefonske številke 01 23 55 777 ter elektronskega naslova [email protected].

Preberite si celotne splošne pogoje.