NAZAJ
NA VRH

k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Nakup kuponov smo še bolj približali našim uporabnikom: kupone lahko kupite že na več kot 680 prodajnih mestih po celi Sloveniji!

Nakup je z gotovino in POPOLNOMA BREZ PROVIZIJE!


Če opaziš to oznako (na tleh, zaslonih, kioskih, bencinskih servisih OMV, zraven nabiralnika ali pred vhodom v pošto ...), potem si na pravi poti do fantastičnih popustov!

BREZ REGISTRACIJE
Vsi hočejo gesla, kdo pa si jih še zapomni? Obstaja več kto 680 prodajnih mest Kuponko.si kuponov, kjer gesla niso potrebna.

BREZ KREDITNE KARTICE
Nimaš kreditne kartice, Moneta je polna in imaš samo gotovino? Super, gotovino sprejemajo povsod in še brez provizije je!

NE ZAUPAŠ SPLETU
Si bolj doma v realnem svetu in so ti računalniki preprosto tuji? Radi ti pomagajo, v trafikah, na bencinskih servisih OMV in na poštah Slovenije!

NIMAŠ TISKALNIKA
Danes se izteče super ponudba, ti pa nekje na poti in brez tiskalnika? Pohiti do najbližjega prodajnega mesta, več kot 680 jih je!

HITRO IN ENOSTAVNO
Trenutek po plačilu kupona je le-ta že aktiven, kar pomeni, da je tudi že pripravljen za koriščenje. Uživaj!

Preveri, kje lahko brez provizije kupiš kupon!

Po Sloveniji je več kot 210 trafik 3DVA in 410 poslovalnic Pošte Slovenije, ter 64 bencinskih servisev OMV z Multi točko. Uporabi zemljevid ali izberi kraj.

Prikaži vse:

“Ko plačujem časopis ali bencin lahko kupim tudi kupon za izlet na Kornate?”

BREZ OMEJITEV
V trgovini, na avtocesti ali kjerkoli že si: ponudbo izbereš na spletni strani Kuponko.si ali preprosto povprašaš prodajalko za pomoč.

NAKUP BREZ PROVIZIJE
Na blagajni v vsaki Trafiki 3DVA, na bencinskih servisih OMV in poslovalnicah Pošte Slovenije (zemljevid levo) pokaži številko ponudbe in plačaj z gotovino.

KUPON JE AKTIVEN TAKOJ
Kupon je aktiven takoj in pripravljen za koriščenje. Uživaj še za nas!

SPLOŠNI POGOJI - PRODAJNA MESTA KUPONOV KUPONKO.SI

Splošni pogoji veljajo za prodajo kuponov na prodajnih mestih trafik 3DVA, bencinskih servisih OMV z Multi točko in v poslovalnicah Pošte Slovenije.
Fizična ali pravna oseba lahko opravi nakup vseh ponudb, ki so objavljene na spletnem mestu www.kuponko.si, na enem izmed 212 prodajnih mest 3DVA, 64 bencinskih servisih OMV z Multi točko in več kot 410 poslovalnicah Pošte Slovenije.
Za vso podporo kupcem skrbi podjetje MediaStar Group, oglaševanje d.o.o. vsak delavnik med 7. in 18. uro in ob vikendih med 9. in 13. uro preko telefonske številke 01 23 55 777 ter elektronskega naslova info@mediastar.si.

Preberite si celotne splošne pogoje.