NAZAJ
NA VRH

k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN
Nakup in plačilo

 

Nakupovanje v trgovinah MediaStar je varno in hitro, na voljo je več načinov plačevanja. 

Kuponi so aktivni takoj po plačilu in se pojavijo v uporabniškem profilu pod “Moji kuponi”, koristiš pa jih lahko takoj. Izdelki gredo v obdelavo takoj po izvršenem plačilu. 

Denarnica

Plačevanje z Denarnico je najhitrejši in najbolj preprost način plačila na spletu. Kot plačilno sredstvo izberi Denarnico in zaključi nakup. Več o Denarnici si preberi tukaj.

Moneta

Pri plačilu z Moneto te preusmerimo na spletno mesto Moneta Internet. Tam vneseš zahtevane podatke, potrdiš plačilo in zaključiš nakup. Pri uporabi Monete bo znesek tvojega nakupa višji za 3 %. Več informacij najdeš na spletni strani Monete.

Plačilna/kreditna kartica

V trgovinah MediaStar Group lahko plačuješ s plačilno kartico Maestro in kreditnimi karticami Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa in Diners.

Pri izbiri plačila s plačilno/kreditno kartico te preusmerimo na plačilni sistem Activa, kjer vneseš številko kartice, varnostno šifro in veljavnost kartice. 

Po potrdilu plačila in zaključenem nakupu bodo kuponi aktivni takoj, izdelke pa bomo odposlali v najkrajšem možnem času. Več o postopku uporabe kupona preberi tukaj.

Skrill

Skrill je spletna bančna storitev. Pri plačilu prek Skrill-a te preusmerimo na spletno mesto Skrill, kjer vneseš zahtevane podatke (ime in priimek imetnika kartice, številko kartice, varnostno šifro in veljavnost kartice), potrdiš plačilo in zaključiš nakup. Plačilo je možno tudi prek "Skrill denarnice" (potrebna je predhodna prijava v Skrill profil). Pri uporabi Skrill-a bo znesek tvojega nakupa višji za 3 %.

Kuponi se bodo samodejno pojavili med aktivnimi kuponi v tvojem profilu, izdelki pa bodo šli v obdelavo in bodo odposlani v najkrajšem možnem času. Več o postopku uporabe kupona preberi tukaj.

Plačilni nalog UPN

Pri izbiri plačilnega sredstva UPN tvoj nakup še ni zaključen. Plačilni nalog (položnico) prejmeš na svoj email naslov, nakar imaš 2 delovna dni časa za poravnano plačila. Po izteku 48 ur se rezervacija sprosti in naročilo vrne v redno prodajo.

Nalog lahko plačaš na pošti, banki ali prek e-bančnega računa:

  • za plačila izvedena na delovni dan do 12. ure, prejmete kupon do 16. ure istega dne,
  • za plačila izvedena na delovni dan med 12. in 15. uro, kupon prejmete do 19. ure istega dne,
  • za plačila izvedena na delovni dan po 15. uri, kupon prejmete naslednji delovni dan do 16. ure.

O uspelem plačilu te obvestimo po epošti. Kuponi se bodo samodejno pojavili med aktivnimi kuponi v tvojem profilu, izdelki pa bodo šli v obdelavo in bodo odposlani v najkrajšem možnem času. Več o postopku uporabe kupona preberi tukaj.

 

Nakup kuponov v poslovalnicah Pošte Slovenije

Na Pošti Slovenije lahko kupiš kupon, ki ga najdeš v aktualnem katalogu, ki ga pripravlja Kuponko.si s Pošto Slovenije. Kupone lahko vplačaš v vseh poslovalnicah pošte Slovenije (z izjemo pogodbenih), možno pa je plačilo z gotovino in vsemi drugimi plačilnimi sredstvi, ki jih v trenutku nakupa podpira prodajno mesto.

Možna sta dva načina nakupa:

  • poštnemu uslužbencu poveš 4-mesto kodo izbrane ponudbe iz kataloga
  • na prodajnem mestu se odločiš za najboljšo ponudbo

Ko plačaš izbrano ponudbo, ti poštni uslužbenec izroči natisnjen kupon, ki je že aktiviran za koriščenje pri ponudniku. Če pa si odločil za nakup izdelka, moraš obvezno sporočiti ponudniku svoje kontaktne podatke za dostavo: ime in priimek, naslov ter šifro kupona.

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50,00€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50,00€.

 

Nakup kuponov v poslovalnicah Pošte Slovenije, v Trafikah 3DVA in na OMV bencinskih servisih z Multi točko

V poslovalnicah Pošte Slovenije, v Trafikah 3DVA in na OMV bencinskih servisih z Multi točko lahko kupiš kupon za vse ponudbe, ki jih najdeš na spletni strani kuponko.si. Možno je plačilo z gotovino in vsemi drugimi plačilnimi sredstvi, ki jih v trenutku nakupa podpira prodajno mesto.

Možna sta dva načina nakupa:

  • na spletni strani www.kuponko.si izbereš ponudbo, nato izbereš »Nakup z gotovino«, v novem oknu se ti izpiše številka za nakup kupona in QR koda. Na izbranem prodajnem mestu poveš uslužbencu številko za nakup kupona ali pokažeš QR kodo. Želeno ponudbo je potrebno plačati v roku 48 h od rezervacije kupona na spletni strani, razen če se ponudba predhodno umakne iz prodaje.
  • na prodajnem mestu se odločiš za najboljšo ponudbo

Ko plačaš izbrano ponudbo, ti uslužbenec izroči natisnjen kupon, ki je že aktiviran za koriščenje pri ponudniku. Če pa si odločil za nakup izdelka, moraš obvezno sporočiti ponudniku svoje kontaktne podatke: ime in priimek, naslov ter šifro kupona.

Pri nakupu kuponov v poslovalnicah Pošte Slovenije, v Trafiki 3Dva ali na Bencinskih servisih OMV, ne velja vračilo kupnine pri Lyonessu.

Promocijska koda za dodatni popust velja samo pri nakupi preko spletne strani in ne velja pri nakupu na enem izmed prodajnih mest (Pošta Slovenije, OMV bencinski servis ali Trafika 3DVA).

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50,00€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50,00€.

 

Zadnja objava splošnih pogojev: Januar 2018.