NAZAJ
NA VRH

k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN
Nakup in plačilo

 

Nakupovanje v trgovinah MediaStar je varno in hitro, na voljo je več načinov plačevanja. 

Kuponi so aktivni takoj po plačilu in se pojavijo v uporabniškem profilu pod “Moji kuponi”, koristiš pa jih lahko takoj. Izdelki gredo v obdelavo takoj po izvršenem plačilu.

 

NOVO! Odplačaj po meri

Kaj pomeni Odplačaj po meri?

Odplačaj po meri je način plačila kuponov v košarici,  katerih skupni znesek je 100 € ali več. To pomeni, da lahko ponudbe v košarici odplačuješ v več obrokih – višino in datum posameznega obroka izbereš popolnoma sam.

Pri načinu plačila Odplačaj po meri ne zaračunavamo nobenih obresti ali drugih dodatnih stroškov.

Odplačaj po meri za nakup spletnih ponudb

V košarici imaš lahko enega ali več kuponov, katerih skupni znesek odplačuješ po meri. Prvi obrok mora znašati najmanj 50 €, višine in datumi vseh naslednjih obrokov, ki so potrebni do celotnega plačila košarice, so poljubni.

Pomembno je, da je celotni znesek košarice plačan pred iztekom unovčljivosti posamezne ponudbe. Kar pomeni, da moraš v primeru, ko imaš v košarici več ponudb, ki jih želiš odplačati po meri, celotni znesek plačati pred iztekom veljavnosti kupona z najkrajšim datumom unovčljivosti.

V primeru, da celotno plačilo ni poravnano do izteka unovčljivosti kupona (v primeru, da imaš v košarici več kuponov, moraš plačati do izteka unovčljivosti kupona z najkrajšim datumom unovčljivosti), ti vplačana sredstva vrnemo, pri čemer bo podjetje Futurisimo d.o.o. (MediaStar d.o.o.) zadržalo 20 € za administrativne stroške in stroške bančnih provizij. Preostali vplačani denar bo ostal v Denarnici in ga boš lahko porabil za nove nakupe ponudb na spletni strani Kuponko.si.

Kako izvedem način plačila Odplačaj po meri?

Če skupna višina zneska košarici znaša 100 € ali več, lahko v košarici v drugem koraku pri Načinu plačila izbereš Odplačaj po meri. V naslednjem koraku v okno vpišeš izbrani znesek (prvo vplačilo mora znašati najmanj 50 €). Nato boš na e-mail naslov prejel UPN nalog, ki ga moraš plačati v roku 48 h. Za vplačilo naslednjih obrokov izbereš v profilu Čakajoča plačila obrokov (obvezno moraš izbrati to opcijo), kamor boš vnesel naslednji znesek vplačila in zopet boš prejel nov UPN nalog po e-pošti.

Po opravljenem posameznem plačilu boš lahko svoje stanje vplačil sproti preverjal v Denarnici. Le-to boš lahko še naprej uporabljal za ostale nakupe kuponov na spletni strani Kuponko.si, ločen del Denarnice pa bo namenjen za aktivno odplačevanje po meri, dokler ne bo v celotni plačano. Če imaš trenutno denar v Denarnici, ga lahko preneseš v del Denarnice, kjer boš odplačeval po meri, vendar to ne bo možno v obratni smeri. Vplačan znesek bo v tvoji Denarnici viden najkasneje v roku 24 ur od prejetja plačila oz. naslednji delovni dan. Ko boš poravnal zadnji znesek obroka, boš na e-mail naslov prejel obvestilo, da so kuponi plačani in aktivni.

 

Denarnica

Plačevanje z Denarnico je najhitrejši in najbolj preprost način plačila na spletu. Kot plačilno sredstvo izberi Denarnico in zaključi nakup. Več o Denarnici si preberi tukaj.

Moneta

Pri plačilu z Moneto te preusmerimo na spletno mesto Moneta Internet. Tam vneseš zahtevane podatke, potrdiš plačilo in zaključiš nakup. Pri uporabi Monete bo znesek tvojega nakupa višji za 3 %. Več informacij najdeš na spletni strani Monete.

Plačilna/kreditna kartica

V trgovinah MediaStar Group lahko plačuješ s plačilno kartico Maestro in kreditnimi karticami Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa in Diners.

Pri izbiri plačila s plačilno/kreditno kartico te preusmerimo na plačilni sistem Activa, kjer vneseš številko kartice, varnostno šifro in veljavnost kartice. 

Po potrdilu plačila in zaključenem nakupu bodo kuponi aktivni takoj, izdelke pa bomo odposlali v najkrajšem možnem času. Več o postopku uporabe kupona preberi tukaj.

BitCoin

Pri plačilu z BitCoin elektronsko valuto te preusmerimo na spletno mesto BitPay. Tam vneseš zahtevane podatke, potrdiš plačilo in zaključiš nakup. Brez provizije. Kupon je aktiven takoj.

BitCoin je globalna elektronska valuta, ki je vse bolj uveljavljena po celem svetu. Plačevanje z njo je enostavnejše, zato se vse več ljudi v zadnjem času odloča za spletno nakupovanje na ta način.

Skrill

Skrill je spletna bančna storitev. Pri plačilu prek Skrill-a te preusmerimo na spletno mesto Skrill, kjer vneseš zahtevane podatke (ime in priimek imetnika kartice, številko kartice, varnostno šifro in veljavnost kartice), potrdiš plačilo in zaključiš nakup. Plačilo je možno tudi prek "Skrill denarnice" (potrebna je predhodna prijava v Skrill profil). Pri uporabi Skrill-a bo znesek tvojega nakupa višji za 3 %.

Kuponi se bodo samodejno pojavili med aktivnimi kuponi v tvojem profilu, izdelki pa bodo šli v obdelavo in bodo odposlani v najkrajšem možnem času. Več o postopku uporabe kupona preberi tukaj.

Plačilni nalog UPN

Pri izbiri plačilnega sredstva UPN tvoj nakup še ni zaključen. Plačilni nalog (položnico) prejmeš na svoj email naslov, nakar imaš 2 delovna dni časa za poravnano plačila. Po izteku 48 ur se rezervacija sprosti in naročilo vrne v redno prodajo.

Nalog lahko plačaš na pošti, banki ali prek e-bančnega računa:

  • za plačila izvedena na delovni dan do 12. ure, prejmete kupon do 16. ure istega dne,
  • za plačila izvedena na delovni dan med 12. in 15. uro, kupon prejmete do 19. ure istega dne,
  • za plačila izvedena na delovni dan po 15. uri, kupon prejmete naslednji delovni dan do 16. ure.

O uspelem plačilu te obvestimo po epošti. Kuponi se bodo samodejno pojavili med aktivnimi kuponi v tvojem profilu, izdelki pa bodo šli v obdelavo in bodo odposlani v najkrajšem možnem času. Več o postopku uporabe kupona preberi tukaj.

 

Nakup kuponov v poslovalnicah Pošte Slovenije

Na Pošti Slovenije lahko kupiš kupon, ki ga najdeš v aktualnem katalogu, ki ga pripravlja Kuponko.si s Pošto Slovenije. Kupone lahko vplačaš v vseh poslovalnicah pošte Slovenije (z izjemo pogodbenih), možno pa je le plačilo z gotovino (brez provizije).

Možna sta dva načina nakupa:

  • poštnemu uslužbencu poveš 4-mesto kodo izbrane ponudbe iz kataloga
  • na prodajnem mestu se odločiš za najboljšo ponudbo

Ko plačaš izbrano ponudbo, ti poštni uslužbenec izroči natisnjen kupon, ki je že aktiviran za koriščenje pri ponudniku. Če pa si odločil za nakup izdelka, moraš obvezno sporočiti ponudniku svoje kontaktne podatke za dostavo: ime in priimek, naslov ter šifro kupona.

 

Nakup kuponov v poslovalnicah Pošte Slovenije, v Trafikah 3DVA in na OMV bencinskih servisih z Multi točko

V poslovalnicah Pošte Slovenije, v Trafikah 3DVA in na OMV bencinskih servisih z Multi točko lahko kupiš kupon za vse ponudbe, ki jih najdeš na spletni strani kuponko.si. Možno je plačilo le z gotovino (brez provizije).

Možna sta dva načina nakupa:

  • na spletni strani www.kuponko.si izbereš ponudbo, nato izbereš »Nakup z gotovino«, v novem oknu se ti izpiše številka za nakup kupona in QR koda. Na izbranem prodajnem mestu poveš uslužbencu številko za nakup kupona ali pokažeš QR kodo. Želeno ponudbo je potrebno plačati v roku 48 h od rezervacije kupona na spletni strani, razen če se ponudba predhodno umakne iz prodaje.
  • na prodajnem mestu se odločiš za najboljšo ponudbo

Ko plačaš izbrano ponudbo, ti uslužbenec izroči natisnjen kupon, ki je že aktiviran za koriščenje pri ponudniku. Če pa si odločil za nakup izdelka, moraš obvezno sporočiti ponudniku svoje kontaktne podatke: ime in priimek, naslov ter šifro kupona.

Če se odločite za nakup na Veselih uricah in želite kupon plačati v Trafiki 3Dva, na Bencinskem servisu OMV ali na Pošti Slovenije, potem je potrebno nakup izvesti v času Veselih uric. Po preteku Veselih uric velja ista cena, kot je bila pred Veselimi uricami.

Pri nakupu kuponov v poslovalnicah Pošte Slovenije, v Trafiki 3Dva ali na Bencinskih servisih OMV, ne velja vračilo kupnine pri Lyonessu.

Promocijska koda za dodatni popust velja samo pri nakupi preko spletne strani in ne velja pri nakupu na enem izmed prodajnih mest (Pošta Slovenije, OMV bencinski servis ali Trafika 3DVA).