NAZAJ
NA VRH

Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN
Kako kupiš kupon

 

Pred dejanskim nakupom kupona se je potrebno registrirati z e-mailom in geslom. Po registraciji prejmeš aktivacijski mail z linkom. S klikom na link potrdiš registracijo. Link te pripelje nazaj na spletno stran, kjer lahko pričneš z ogledom želene ponudbe. Ponudba vsebuje informacijo o številu prodanih kuponov ter do kdaj je na voljo.

S klikom na gumb »Dodaj v košarico« opraviš rezervacijo kupona in ne dejanskega nakupa. Na desni strani zgoraj si lahko ogledaš, koliko kuponov imaš v nakupni košarici. Na odprti strani se ti zgoraj desno odpre podatek o tem, koliko časa je košarica še aktivna.  Vidiš tudi podatek o tem, kolikšen je tvoj prihranek pri nakupu (razlika med polno in znižano ceno) ter kolikšen znesek ti vrnemo v Denarnico. Klikni »Naslednji korak« in izberi način plačila ter potrdi. Možno je vpisati promocijsko kodo, če jo imaš, po želji lahko tudi doniraš, nato s klikom na gumb »Oddaj naročilo« kupiš kupon.

Po plačilu prejmeš obvestilo o plačilu na elektronski naslov, s katerim si opravil registracijo.

Po prejemu tega obvestila lahko aktiviraš kupon. Kupon aktiviraš tako, da ga poiščeš med “Moji kuponi” in klikneš na gumb “aktiviraj”. Aktivacija pomeni, da si kupon natisneš ali prejmeš povezavo do kupona preko sms sporočila. Kodo kupona pokažeš ponudniku. Na natisnjenem kuponu imaš na voljo vse potrebne informacije: unovčljivost, kontakti, morebitni posebni pogoji koriščenja.

V primeru, da si plačal z UPN nalogom, boš obvestilo o plačilu prejel isti dan po 23. uri, če si plačal pred 15. uro. Če boš plačal po 15. uri, pa boš obvestilo o plačilu prejel naslednji dan po 23. uri. V primeru, da kupon plačaš v petek po 15. uri, pa boš potrdilo o plačilu prejel v ponedeljek ob 23. uri. V primeru nakupa z ostalimi plačilnimi sredstvi, pa boš obvestilo o plačilu prejel takoj.  

Ko je bil nakup kupona opravljen, ponudnik storitve s strani Kuponko.si prejme elektronski seznam šifer plačanih kuponov, ki je viden preko aplikacije in s pomočjo katerega vodi evidenco kupcev kuponov oziroma strank. Šifra kupona na aktiviranem kuponu je dokaz, da je kupon bil naročen in plačan.