Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za vstopnico v Aquapark MartiLandia in v bazene Temple of Life!

od 6,60 €

# / 10
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za vstopnico v Aquapark MartiLandia in v bazene Temple of Life!

od 6,60 €

V MartiLandiji vas čaka nora vodna dogodivščina. Spustite se po toboganu, skočite v bazen, privoščite si slastno pizzo, pozabite na vse skrbi v naravni senci in se s svojo družino zabavajte kot še nikoli doslej! Čaka vas kar 2600 kvadratnih metrov vodnih površin, zabavo pa lahko nadaljujete tudi ob igri odbojke na mivki. Možnost tudi obiska zdravilnega termalnega centra Temple of Life!

Možnost okusnega obroka v Pubu Potkova za otroke in odrasle!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 1x celodnevna vstopnica za bazene TEMPLE OF LIFE + NOV AQUAPARK MARTILANDIA

 • brezplačen vstop za otroke do 5,99. leta

NOV AQUAPARK MARTILANDIA in bazeni Temple of Life

NOV AQUAPARK MARTILANDIA
Vodni park ponuja obilico aktivnosti za vse starosti, pohvali pa se lahko s kar 2.600 kvadratnimi metri vodnih površin. Čakajo vas NOVI tobogani, bazeni, ki so primerni za rekreativno plavanje in sproščanje v vodi. Vaši najmlajši bodo uživali v otroških bazenih z vodnimi igrišči, medtem ko se vi lahko sprositite v masažnih bazenih na umetnih otokih. 

MASKOTA 
Otroci bodo navdušeni nad priljubljeno maskoto najzabavnejšega jelena Martija. Ime Aquaparka MartiLandija je nastalo kot asociacija na mesto, saj je okolica polno divjih živali, še posebej pa jelenov - živali, nad katero so predvsem navdušeni otroci.

MASAŽE POD BALDAHINOM
Ne spreglejte tudi ugodne cene 30-minutne kokos masaže za 15 €. 

ODBOJKA NA MIVKI
Odbojka na mivki je eden od najbolj priljubljenih poletnih športov. V njej se želi preizkusiti vedno več kopalcev vseh starosti, za tiste bolj izkušene športnike pa so organizirana tudi večja tekmovanja z velikimi nagradami.

SPUST PO JEKLENICI
Obožujete avanture? Spustite se po jeklenici v organizaciji Accredo Centra in doživite Terme Sveti Martin s ptičje perspektive. Razgled na vodni park je izjemen.

BAZENI TEMPLE OF LIFE
Bazenski kompleks Temple of Life (Tempelj Življenja) je sodoben kompleks z antropozofskimi elementi, ki izhajajo iz filozofije dr. Rudolfa Steinerja. Uporabljajo zdravilno termomineralno vodo, ki ima visoko vsebnost zdravilnih elementov.

PUB POTKOVA
V Pubu Potkova dobite bogat izbor hrane, ki je sestavljen predvsem iz lokalnih sestavin. Privoščite si okusno pizzo z integralnim testom, ki je posebnost sv. Martina. Vaši najmlajši pa bodo uživali v okusih chicken nuggets. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • zabavajte se na NOVIH toboganih
 • vaši najmlajši bodo uživali v otroških bazenih z vodnim igriščem
 • vključena slastna pizza ali chicken nuggets
 • sprostite se v masažnem bazenu
 • zabava za vso družino

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Lifeclass Terme Sveti Martin nudi bazene primerne za vse generacije. Občutite intimo in čistost međimurskega kraja v bazenu, ki objema notranji in zunanji del hotela, posebej ponoči ko je nebo obsijano s tisočimi zvezdami. V prostoru hotelskega bazena sta tudi dva whirpoola. Zdravilni kompleks Temple of Life (Tempelj Življenja) je kompleks z bazeni in antropozofskimi elementi. V njem se nahaja zdravilna termomineralna voda, ki vsebuje visoko mešanico zdravilnih elementov. Aquapark MartiLandia je vodni park, ki razpotega s kar 2600 kvadratnimi metri vodnih površin. Ponuja obilico zabave tako za mlade kot za starejše. Nudi nove bazene s tobogani, otroške bazene, 3 proge, 2 masažna bazena ter animacijo in možnost zabave na pesku. 

KAM NA IZLET?

 • Varaždin in Čakovec: stari baročni mesti kjer si je možno ogledati številne kulturne in zgodovinske spomenike, ki pričajo o njuni burni preteklosti. Kot najbolj vzhodna metropola Panonske nižine se Varaždin odkrito spogleduje z vinorodnimi griči Hrvaškega Zagorja.
 • Ivanščica: Gora je skoraj povsem poraščena z gozdom, ima pa tudi nekaj manjših pečin. Ob južnem vznožju gore so tudi stari gradovi, žal danes v ruševinah.
 • Trakošćan: Turistični kraj s parkom in jezerom nad katerim stoji Dvorec Trakoščan eden najlepših gradov na hrvaškem. 
 • Lepoglava: Leži v hrvaškem Zagorju v dolini rečice Bednja. Kraj je bil poseljen že v prazgodovinskih in rimskih časih na kar kažejo arheološka nahajališča.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (77)