HUDA CENA za celodnevno kopanje v prenovljenem Termalnem parku Terme 3000!

od 10,00 €

prodani

Prodanih 74 kuponov

# / 8
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za celodnevno kopanje v prenovljenem Termalnem parku Terme 3000!

od 10,00 €

prodani

Prodanih 74 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Odpeljite se v Moravske Toplice na zimsko polnjenje energije v ogromnem doživljajskem vodnem bazenskem kompleksu Term 3000, kjer se bodo naplavali in uživali tako odlični plavalci kot tudi rekreativni in tisti, ki imajo še rokavčke. Na voljo vam bo tudi bogat otroški in zdravstveni animacijski program ter veliko zanimivih vodnih atrakcij.

Uživajte v prenovljenem termalnem parku, ki se vsako leto uvršča med najboljša velika slovenska termalna kopališča po oceni obiskovalcev!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 1x vstopnica za celodnevno kopanje v Termalnem parku Terme 3000 za 1 osebo nad 5. letom starosti

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Unovčljivost MED VIKENDOM od sobote do nedelje in MED PRAZNIKI

  Preberi vse

  HUDA CENA

  12,00 €

  Vrnemo 0,06 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Unovčljivost MED TEDNOM od ponedeljka do petka

  Preberi vse

  HUDA CENA

  10,00 €

  Vrnemo 0,05 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

Termalni park Terme 3000

V prenovljenem notranjem delu Termalnega parka Terme 3000 vas čaka svež, svetel prostor, kjer je spodnji del namenjen živahnim in aktivnim obiskovalcem, v njem se bodo odlično počutile tudi družine. Na voljo vam bodo notranji termalni bazeni v dveh nadstropjih, natur bazen s črno termo-mineralno vodo, notranji otroški bazen s toboganom in dva tobogana z zvočnimi in vizualnimi efekti.

ČRNA TERMO-MINERALNA VODA
Stopite v bogato črnino moravskih vrelcev in v trenutku začutite njeno toplino, ki pronica vse do najglobljih tkiv v vašem telesu. Črna termomineralna voda s svojo toploto in bogato kemijsko sestavo bo olajšala marsikatero zdravstveno težavo, njene blagodejne učinke pa lahko izkusite tudi v številnih wellness storitvah.

PREKMURSKI MOST
Do notranjega termalnega kopališča se lahko odslej iz Hotela Termal sprehodite po pokritem in ogrevanem hodniku, imenovanem Prekmurski most.  S postanki v štirih kotičkih lahko v njem doživite štiri različne zgodbe Prekmurja. 

BOSONOGA POT
Tudi v hladnejših mesecih se lahko sezujete in se sprehodite po bosonogi poti, ki jo sestavlja šest različnih podlag iz prekmurske narave. 

SVET SAVN (z doplačilom)
Zgornji del notranjega kopališča je namenjen počitku in sprostitvi. Telo boste lahko prečistili v finski, parni ali infrardeči savni, osvežitev pa poiskali pri ledenem vodnjaku. V Ajdovi počivalnici boste počivali na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami, ki pomirjajo, sproščajo, mikromasirajo in uravnavajo toploto telesa. 

KULINARIKA (z doplačilom)
Ko vas med kopanjem zagrabi lakota, se v spodnjem nadstropju okrepčajte v Rašoški (vilica po prekmursko) ali pa si zgornjem delu privoščite krepčilen napitek v Kupici (kozarec po prekmursko).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vsako leto se uvršča med najboljša velika slovenska termalna kopališča
 • prijetna temperatura vode od 28 do 38° C v ogrevanih bazenih
 • "črna" termomineralna voda, ki je najtoplejša v Sloveniji
 • blagodejno vpliva na kožo ter lajša bolečine revmatičnih in drugih tegob
 • sproščanje z vodno-zračnimi masažami, gejzirji in slapovi
 • otroški bazen s toboganom za prve plavalne zamahe in vodne otroške radosti

Rezervacija ni potrebna

Družinam prijazno

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 5.7.2020. Po preteku koriščenja, kupona ni več možno unovčiti.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

otroci do 4,99. leta imajo prost vstop v bazene

MOŽNA DOPLAČILA

11,90 € za enkratni vstop in 13,90 € za večkratne vstope v Svet savn (v uporabo savne je všteta izposoja savna rjuhe, čaj, sadje, vodeni savna programi in pripadajoči pilingi)

REZERVACIJA

Predhodna rezervacija ni potrebna.

PARKIRIŠČE

Parkirišče je brezplačno in na voljo neposredno pred vstopom v vodni park Terme 3000.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Otroke in mlade po srcu navdušuje prenovljen notranji termalni park Term 3000, ki po svojih doživetjih slovi daleč naokoli. Odlikujejo jih številne vodne dogodivščine, številni bazeni, vodne masaže, tobogan... Značilna črna termomineralna voda Term 3000 ima blagodejne učinke na počutje, predvsem pri revmatskih tegobah in težavah z lokomotornim sistemom. Terme 3000 - Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo spekter zabave za vse generacije. 

KAM NA IZLET?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi gozd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti Prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Terme Vivat: iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
 • Stolp Vinarium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 različnih rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite

 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (185)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!