k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za celodnevno kopanje z možnostjo dunajskega zrezka in priloge!

od 7,90 €

# / 5
ISKANO

HUDA CENA za celodnevno kopanje z možnostjo dunajskega zrezka in priloge!

od 7,90 €

Zaplavajte v kopališču z več kot 135-letno tradicijo! Kopanje v edinstveni mineralni vodi v najbolj priljubljenem slovenskem kopališču! Otroci bodo navdušeni nad čofotalniki in atraktivno deročo reko, vas pa bo prepričal bazen za knajpanje s hladno vodo, slapovi, podvodne in nadvodne masaže. Po urah plavanja in čofotanja pa se vam bo zagotovo prilegel okusen dunajski zrezek s prilogo. 

Bazenski kompleks s termomineralno ogrevano vodo, bazenom za knajpanje, nadvodno masažo in deročo reko!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • vstopnica velja za 1 odraslo osebo ali otroka nad 5. letom starosti

VODNI PARK ZDRAVILIŠČE RADENCI

Kopališče Zdravilišča Radenci se razprostira na skupaj 1.460 m² vodnih površin notranjih in zunanjih bazenov, z 10 različnimi in med seboj povezanimi bazeni s termalno in navadno ogrevano vodo ter odprti vse leto. Bazenski kompleks Zdravilišča Radenci se po ocenah obiskovalcev slovenskih kopališč v vseslovenski akciji naj kopališče uvršča med najbolj priljubljene bazene v svoji kategoriji.

ZUNANJI BAZENI
Zunanji bazeni Vodnega parka Zdravilišča Radenci nudijo zdravilno termomineralno vodo, ki blagodejno vpliva na bolezni srca in ožilja, rematična obolenja, stanja po poškodbah, bolezni presnove, motnje gibalnega sistema in lajša telesno in druđevno izčrpanost. Obsegajo bazene s toplimi vrelci do 37 °C, otroški bazen z višino do 30 cm, mladinski bazen z višino do 100 cm, deročo reko, podvodne in nadvodne masaže ter slapove.

NOTRANJI BAZENI
Bazenski kompleks v Zdravilišču Radenci obsega notranji plavalni bazen z navadno vodo, notranji termalni bazen s termomineralno vodo, notranji bazen s toplimi vrelci do 37 °C, čofotalnike za otroke z navadno in termalno vodo do višine 30 cm, bazen za knajpanje s hladno vodo, slapove, pod- in nadvodne masaže in atraktivno deročo reko.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • deset različnih, med seboj povezanih bazenov s termalno in navadno ogrevano vodo
 • edinstvena radenska mineralna voda
 • najbolj sodobni medicinski aparati
 • termalni vodni park s številnimi podvodnimi vrelci
 • številne možnosti za rekreacijo
 • zdravilni mehurčki radenske mineralne vode z blagodejnimi učinki na srce
 • najbolj priljubljeno slovensko kopališče v svoji kategoriji

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

Preizkušen paket

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Zdravilišče Radenci slovi po mineralni vodi in radgonski kleti penečih vin. Radenci so eden redkih zdraviliških krajev v Evropi s kar štirimi naravnimi zdravilnimi dejavniki - mineralna voda, termalna voda, zdravilno blato in blago podnebje z več kot 250 sončnimi dnevi na leto. Hotel Izvir je prijazen in udoben hotel, povezan s Hotelom Radin. Primeren je za vse, ki si želijo sprostitve ob mineralni vodi in okrepiti telesno odpornost. Zaradi svoje umirjenosti je hotel primeren tudi za seniorje.

ŠPORTNE IN OSTALE AKTIVNOSTI
Dopolnite svoje športne priprave s pestro ponudbo športnikom prilagojene zdravstvene in wellness ponudbe. Najbolj primerno za: nogomet, tenis, dvoranski športi. Zdravilišče Radenci z okolico je idealno za aktivni oddih. Ponaša se z bogato infrastrukturo za ekipne in posamične športe, lokalne ceste in poti pa nudijo različne težavnostne izzive za sprehajalce, tekače in kolesarje. Zdravje srca lahko preverite tudi na pohodu za močno srce, na 1,5 km dolgi poti po zdraviliškem parku. 

KULINARIKA
V Zdravilišču Radenci poskrbeli pripravljajo uravnotežene jedi, ki godijo vašim brbončicam. Z nasveti nutricionistke izbirajo zdravo, seveda pa so v ponudbi tudi tipične lokalne jedi in njihova posebnost – jedi z mineralno vodo! Po dogovoru vam pripravijo jedi po dietah za srčne in sladkorne bolnike, pri laktozni intoleranci in drugih zdravstvenih potrebah.

KAM NA IZLET?

 • Polnilnica Radenske
 • Od leta 1869, ko so napolnili prve steklenice mineralne vode, se je Radenska uveljavila tako doma kot v svetu. Na ogledu polnilnice spoznate 140-letno tradicijo in proces polnjenja, slišite brbotanje mehurčkov ter degustirate naravno mineralno vodo. 
 • Vinska cesta Jeruzalema
 • Na pohodu ali kolesarjenju po vinski cesti Jeruzalem si lahko ogledate turistične kmetije in vinograde s pristnimi kulinaričnimi dobrotami in pestro izbiro belih vin najvišje kakovosti.
 • Radgonska klet
 • Najstarejši in največji proizvajalec penin v Sloveniji v svojih edinstvenih kleteh proizvaja in hrani penine že od leta 1852. Oglejte si tri kleti Radgonskih goric in okusite izbrane penine v degustacijski dvorani.
 • Ob Muri je možnost za kolesarjenje in pohodništvo ogromno, lahko pa se odpravite na tenis, golf, konjeniški klub, spust z gumijakom ali pa se podate na odkrivanje naravne in kulturne dediščine regije.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (179)