Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Kar 51% popust na celodnevno kopanje v bazenu z morsko vodo in savnanjem!

25,00 €

Redna cena od 51,00 €

# / 5

Kar 51% popust na celodnevno kopanje v bazenu z morsko vodo in savnanjem!

25,00 €

Redna cena od 51,00 €

Za počitek v hladnejših dneh se lahko odpravite v notranji bazen z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnih bazenih ali plavali v večjem, rekreacijskem bazenu, ki nudi tudi več vrst vodne masaže – ležeče masaže, vodni top ter bočne masaže. Vašim najmlajšim je namenjen manjši otroški bazen, brez doplačila pa se lahko udeležite tudi jutranje/popoldanske vodne vadbe.  Po uživanju v bazenih pa se boste lahko razvajali v turški, finski in infrardeči savni ter ohlajevalnem bazenčk, kjer vam bo na voljo čaj po izbiri, suho sadje in oreščki. Da bo celotna izkušnja še boljše pa boste prejeli darilo: piling za savno.

Uživajte na celodnevnem kopanju s 3-urno uporabo savn in prejmite darilo! Vključena čaj in suho sadje v savni.

WELLNES CENTER ADRIA

Wellness Center Adria je lociran v idiličnem naravnem okolju, odmaknjenem od mestnega vrveža. Gostom je na voljo bogata ponudba tretmajev za dobro počutje in popolno nego telesa.

NOTRANJI BAZEN
Bazen z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnih bazenih ali zaplavali v večjem, rekreacijskem bazenu, ki nudi tudi več vrst vodnih masaž: ležeče in bočne masaže ter vodni top. Otrokom je namenjen manjši otroški bazen s toboganom. Na terasi notranjega bazena se lahko v toplejših dneh nastavljate soncu ali spijete odlično kavo ob pogledu na morje.

SAVNE
Bistvo savne je okrepitev imunskega sistema, kar pa najlažje dosežemo s kanjpanjem v ohlajevalnem bazenčku.
Turška savna: V turški savni si boste lahko ob vonju eteričnih olj prečistili in ovlažili dihalne poti, sprostili napetost v mišicah in navlažili kožo.
Finska savna: V finski savni pa boste lahko okrepili imunski sistem in poskrbeli za uravnavanje krvnega sladkorja.
Infrardeča savna: Z obiskom infrardeče savne boste poskrbeli za boljšo prekrvavitev telesa in presnovo, poleg tega pa boste s tem pripomogli k povečani porabi kalorij.

FITNESS
Če ste željni kaj bolj športnega, obiščite obnovljeni fitnes prostor. Tu boste našli številne sodobne naprave za vadbo in oblikovanje telesa.

KULINARIKA
Po sprostitvi imate z doplačilom možnost razvajanja vaših brbončic v edinstvenem vzdušju prenovljene restavracije Taverna s pogledom na Koprski zaliv, od koder vam pogled seže vse do Pirana. Ponujajo bogato ponudbo mediteranskih jedi, kjer ne manjka ribjih in mesnih jedi z žara in ražnja pripravljenih po tradicionalnih receptih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • celodnevno kopanje v notranjem bazenu z morsko vodo
  • 3-urno savnanje v 3 različnih savnah
  • sprostitev s čajem, suhim sadjem in oreščki
  • darilo: piling za savno
  • obiščite fitnes s sodobnimi napravami

Odlična ideja za darilo

Rezervacija ni potrebna

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel & Resort Adria Ankaran leži v središču naselja Ankaran, le 5 km oddaljen od mesta Koper. Nahaja se tik ob morju. Pohvalijo se lahko s prijetnim vrtom, barom, otroškim igriščem, fitnesom, 24-urno recepcijo in shrambo za prtljago.   

Ankaran je idealna lokacija za raziskovanje slovenske obale in v sklopu letovišča boste našli tudi mnogo možnosti za zabavne aktivnosti. Lahko se kolesarite po čudoviti okolici ali pa se preizkusite na številnih športnih igriščih. 


KAM NA IZLET ?

  • Škocjanski zatok: naravni rezervat velikega sredozemskega mokrišča ter največje brakično močvirje v sloveniji. 
  • Slani travnik Sv. Katarina: edinstveni pojav v Sloveniji in eden redkih tudi v evropskem merilu.
  • Kraški rob: meja med kraško in mediteransko pokrajino, kjer je bogata biotska raznovrtsnost in naselja Kubed, Črni Kal, Crnotiče, Hrastovje, Gračišče, Podpeč in Socerb, ki so razglašena za kulturne spomenike.
  • Koprsko zaledje: obilica staromodnih naselij, med najzanimivejšimi so: Marezige, Truške, Osp, Pomjan, Hrastovlje, Koštabana, Krvavče in Socerb.
  • Kulturne znamenitosti: Gledališče Koper, Pokrajinski muzej Koper, Galerija Loggia in Galerija Jožeta Pohlena v Hrastovljah. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (200)