k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za izlet v razburljivi Gardaland z vključeno vstopnico in prevozom!

od 45,90 €

# / 7
ISKANO

HUDA CENA za izlet v razburljivi Gardaland z vključeno vstopnico in prevozom!

od 45,90 €

Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu,  X raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične! V zadnjih 2 letih so predstavili dve novosti in sicer: Black Hole – vložek več kot 10 mio € se je obrestoval ter atrakcijo Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev, njihove rituale ipd. Vaši najmlajši bodo zagotovo navdušeni! NOVO: 15.6.2019 z začetkom Belih noči je Gardaland odprt tudi pozno v noč!

Nora zabava! Obeta se vam nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina v znanem zabaviščnem parku v Italiji!

Program izleta

Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu, X raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične! V zadnjih dveh letih so predstavili dve novosti in sicer: Black Hole – vložek več kot 10mio eur se je obrestoval ter atrakcijo Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev, njihove rituale ipd. Letos so dodali tematski del Dežela pujse Peppe. Vaši najmlajši bodo zagotovo navdušeni!

Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja. V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoče mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR … Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!

Domov se bomo odpravili okrog 45 minut po zaprtju parka.

15.6.2019 se pričnejo tako imenovane BELE NOČI in Gardaland je odprt do 1:00 zjutraj.

Dnevni Gardaland:
Na pot se odravimo v zgodnjih jutranjih urah v terminih, ko je park odprt do 17.00 oziroma do 18.00. V Gardaland vstopamo ob odprtju okrog 10.00 in ga zapuščamo okrog 45 min po zaprtju.
Dnevno nočni Gardaland poteka v poletnih mesecih od 15.6 naprej, ko se odpravimo iz Slovenije nekoliko pozneje (ob 7:00 iz LJ) in smo v parku do poznih ur. Gardaland zapustimo okrog pol urce po zaprtju, to je okrog 23.30.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nepozaben dan razburljivega adrenalina in pustolovščin
  • 3 vrste atrakcij - fantazijske, pustolovske in adrenalinske
  • Atlantida, Dolina kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod
  • adrenalinski užitki na Blue tornadu, X-raptorju, Inferis in drugih atrakcijah
  • za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu Fantasy Kingdom
  • najmlajši lahko obiščejo drevesno hišo zmaja Peteršiljčka
  • prvi wing coaster na svetu X–raptor in lanskoletna novost Black Hole
  • odlična ideja za nepozaben izlet z družino ali prijatelji, za vse generacije
  • pestra izbira restavracij, barov in trgovinic s številnimi spominki

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav: Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (179)