k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 1-dnevno božično pravljico v Zagrebu in Moslavini!

28,00 €

# / 10

HUDA CENA za 1-dnevno božično pravljico v Zagrebu in Moslavini!

28,00 €

Oglejte si znamenitosti in bogato kulturno dediščino hrvaške prestolnice Zagreb ter mesta Čazma v Moslavini. Naj vas očara domačija, kjer so uresničene otroške sanje! Pustite se razvajati s tradicionalnimi gurmanskimi užitki ter z odličnim kuhanim vinom. Obiščite žive jaslice v naravni velikosti, nato pa se odpravite na božični sejem in opravite še zadnje praznične nakupe!

Obiščite najatraktivnejšo adventno mesto v Evropi zadnjih dveh let združeno z resnično božično zgodbo v Moslavini!

Program izleta

PREDPRAZNIČNO SANJARJENJE V MOSLAVINI IN ZAGREBU

Obiščite najatraktivnejšo adventno mesto v Evropi zadnjih dveh let združeno z resnično božično pravljico v Moslavini, kjer vas bo očaralo tudi več milijonov lučk na 800 drevesih. Dan za sanjarjenje. Očarala vas bo resnična Božična pravljica, ki jo je iz sanj uresničil nekoč reven fantič.

Ampak še prej (odhodi med 7:00 in 8:00) se bomo po jutranji kavici odpravili na izlet proti glavnemu mestu naše južne sosede, ki je bil zadnje tri sezone proglašen za najatraktivnejše adventno mesto v Evropi. In res nam tukaj ne bo dolgčas, saj vabijo številne atrakcije, zabavne prireditve, sejmi..

Advent v Zrinjevcu je najbolj poznan, pa advent na Evropskem, Glavnem, Cvetnem trgu, zanimivo bo “Fuliranje pri vzpenjači”, “Priča s griča”, ogromen ledeni park pri Narodnem gledališču, “Modni advent” na steklenem podhodu Oklogor, kjer bodo večkrat zadonele tudi Strausove melodije, Božična bajka v tunelu, možen bo ogled največje železniške makete v Evropi z več sto božično okrašenimi in delujočimi vlaki... Povsod pa zabavno, glasbeno-gastro druženje v objemu omamnih vonjev... Vse v centru, na dosegu našega potepa, ki ga bomo obogatili z zgodbami lokalnega vodnika.

Nato pa skok do magične dežele v Čazmi (od Zagreba je oddaljena cca 50 km). Obiskali boste turistično kmetijo, ki pooseblja božično pravljico, saj si je lastnik posestva po dolgih letih uresničil otroške sanje. Pričakalo vas bo skoraj dva milijona lučk, nameščenih na osemsto drevesih, mlinu, mostovih,... Videli bomo božička na otoku, smrkce, pingvine v soju luči... Dišalo bo po domačih specialitetah iz kotla in žara, po sladkih dobrotah Moslavine.

Na domačiji bomo počakali, da pade tema in zažarijo luči, potem pa se bomo počasi vrnili proti domu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • raziskovanje hrvaške prestolnice, mesta milijonov src
  • mesto slastnih tradicionalnih pisanih kolačkov Lectar v obliki srca
  • čarobno okrašeni trg Bana Jelačiča pričara pravo božično vzdušje
  • obisk turistične kmetije, ki pooseblja božično pravljico
  • občudovanje več kot milijon lučk na drevesih ter živih jaslic
  • razvajanje brbončic z gurmanskimi specialitetami iz kotla in žara
  • možnost nakupovanja spominkov za vaše najdražje na božičnih stojnicah

Odlična ideja za darilo

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija Ojla z novim letom vstopa v 10 leto delovanja, na 28 let podlage z agencijo Dober Dan. Je specialist za južno Dalmacijo, poleg standardnih počitniških ponudb organizira tudi številne izlete v vseh letnih časih. TA Ojla pripravlja tudi posebne programe Savinjske doline  v povezavi s fontano piv v Žalcu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (192)