Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 1-dnevni izlet na veliki pustni karneval v Reki in obisk Opatije!

od 9,00 €

# / 7

HUDA CENA za 1-dnevni izlet na veliki pustni karneval v Reki in obisk Opatije!

od 9,00 €

Privoščite si izlet v hrvaški obmorski mesti Opatijo in Reko! V Opatiji si oglejte čudovite vile, parke in plaže, v Reki pa največji pustni karneval v tem delu Evrope. Mednarodna karnevalska parada je krona pustnih praznovanj, tekmovanje domišljije, duhovitosti in izvirnosti, parada stotine pustnih vozov in mask. 

Obiščite največju karneval v tem delu Evrope in se sprehodite po čudoviti Opatiji, ki je polna mogočnih obmorskih vil in parkov!

Program izleta

Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah proti Reki. Na poti se bomo najprej ustavili v Opatiji, ki je polna mogočnih obmorskih vil, čudovitih plaž in parkov. Vzeli si bomo čas za kavico in občudovanje tega obmorskega mesta. Po krajšem postanku se bomo odpeljali do Reke. Pustno veseli avtobus nas bo popeljal na največji karneval v tem delu Evrope. To preprosto morate doživeti v pustnem času. V centru mesta se bo odvijal pustni karneval, ki je v tem koncu že od srednjega veka. Mednarodna karnevalska parada je krona pustnih praznovanj, tekmovanje domišljije, duhovitosti in izvirnosti, parada stotine pustnih vozov in mask.

Prepustili se bomo vrvežu in uživali v pisanem pustnem dnevu. Na kateri od številnih stojnic si boste lahko privoščili slastno malico. V poznih popoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji.

Več o šustnem karnevalu si lahko preberete TUKAJ

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ogled veličastnih obmorskih vil, čudovitih plaž in parkov
  • največji karneval v tem delu Evrope
  • možnost obiska gledališča Ivana Zajca, kapucinske in cerkve sv. Vida
  • uživanje ob odlični dišeči kavi z razgledom na morje
  • izvrstna ideja za krajši izlet na hrvaško obalo
  • priložnost za prijetno preživljanje časa z vašimi najdražjimi
  • prepustili se boste vrvežu in uživali v pisanem pustnem dnevu

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (214)