Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 1-dnevni pobeg v Benetke, najlepše mesto na vodi!

od 19,90 €

# / 5
HIT PONUDBA

HUDA CENA za 1-dnevni pobeg v Benetke, najlepše mesto na vodi!

od 19,90 €

Mesto na vodi je eno najbolj želenih in obiskanih mest na svetu. Potepajte se po ulicah, kjer sta se sprehajala Marco Polo in lomilec ženskih src Casanova. Številne galerije, muzeji, svetovljanski vrvež in številni romantični kotički pa so zagotovilo, da vam na izletu ne bo dolgčas. Benetke lahko obiščete neštetokrat in vedno znova boste odkrili kaj novega!

Poskusite pregrešno drago kavico na trgu sv. Marka in spoznajte svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov!

PROGRAM IZLETA

POMLAD IN POLETJE V BENETKAH

Mesto na vodi je eno najbolj želenih in obiskanih mest na svetu. Po z zgodovino prepredenih uličicah beneške lagune, so se nekoč sprehajale nesmrtne osebnosti, ki jih poznajo po vsem svetu – omeniti velja vsaj raziskovalca Marca Pola in lomilca ženskih src Casanovo. Številne galerije, muzeji, svetovljanski vrvež in številni romantični kotički pa so zagotovilo, da vam na izleti ne bo dolgčas. Benetke lahko obiščete neštetokrat in vedno znova boste odkrili kaj novega!

V jutranjih urah odhod iz Slovenije proti Italiji. Na poti boste izvedeli mnogo zanimivosti o pustnem času in običajih v mestu na vodi. Z avtobusom se boste pripeljali do Punte Sabbioni/Mešter in nadaljevali pot z ladjico ali vlakom vse do bližine centra mesta. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice,… Po ogledu bo čas za samostojno spoznavanje mesta in kulinarike. Morda tudi za pregrešno drago kavico na trgu sv. Marka.

Za bolj radovedne je na voljo še panoramska vožnja z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno boste seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta z možnostjo ogleda najbolj tradicionalnih mask (doplačilo vodniku na poti). Okoli 18-19h odhod proti domu, kamor boste prispeli v nočnih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izlet v zgodovine polno mesto, ki je bilo nekoč samostojna republika
  • sprehod po ulicah, kjer sta se nekoč sprehajala Marco Polo in Casanova
  • ogled mosta vzdihljajev, Doževe palače, urnega stolpa, mostu Rialto
  • možnost panoramske vožnje z ladjico do otokov Murano in Burano
  • uživanje v mestu, kjer se prepletajo umetnost, zgodovina in romantika
  • sladkanje z okusnimi dobrotami in italijansko kavo
  • čas za samostojne nakupe darilc na tržnici
  • obisk mesta na vodi, ki je očarljivo skozi vse letne čase

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (228)