k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 1-dnevni izlet v Benetke, praznično mesto kanalov in mostov!

od 19,90 €

# / 5

HUDA CENA za 1-dnevni izlet v Benetke, praznično mesto kanalov in mostov!

od 19,90 €

Doževa palača, majhne uličice in druge svetovne znamenitosti v mestu, ki ga mora vsak vsaj enkrat obiskati. Še najlepše pa bo ravno v predbožičnem času! Sprehodite se med kanali, se odpravite na vožnjo z znamenito gondolo in ustvarite res nepozabne spomine.

Mesto Marca Pola v adventnem času! Sprehodite se po stopinjah Vivaldija in se zapeljite z gondolo pod božičnim Mostom vzdihljajev!

Praznične Benetke

Obiščite mesto na vodi jesenskem in prazničnem zimskem času, ko je na ulicah malce manjša gneča kot v poletnem ali karnevalskem času. Sprehodite se po čudovitem Markovem trgu, obiščite ulice, kjer sta se nekoč sprehajala Marco Polo in Casanova ter izvedite kaj je to Bauta. Morda si privoščite še skok do otočkov Murano in Burano v slavni beneški laguni?

V jutranjih urah odhod iz Slovenije. Na poti bomo izvedeli veliko zanimivosti o Italiji in Benetkah. Z avtobusom se bomo pripeljali do Punte Sabbioni in nadaljevali pot z ladjico vse do bližine centra mesta. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice,…Nekaj časa za samostojne oglede, nakupe in morda kosilo. Za bolj radovedne pa ponujamo še panoramsko vožnjo z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno bomo seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta z možnostjo ogleda najbolj tradicionalnih mask (doplačilo vodniku na poti). V vsakem primeru pa je iz ladjice v laguni lep razgled na osvetljeno mesto na vodi v zimskem večernem času.  

Okoli 19h odhod proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • čudovit potep po romantičnih ulicah Mesta mostov
  • obisk rojstnega kraja Vivaldija, Marca Pola, Casanove in Tintoretta
  • idealna priložnost za nakup božičnih daril
  • uživanje v mestu, kjer se v morju zrcalijo umetnost, zgodovina in romantika
  • obisk romantičnega mesta v prazničnem času

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (299)