Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za ogled predbožičnih Koroških mest in Miljskega jezera!

od 6,00 €

# / 7
ISKANO

HUDA CENA za ogled predbožičnih Koroških mest in Miljskega jezera!

od 6,00 €

Avdentna pravljica le korak čez slovensko-avstrijsko mejo vas bo očarala! Beljak, Celovec in Miljsko jezero ponujajo pestro kulinarično ponudbo na božičnih sejmih, seveda pa ne manjka niti idej za decemberska obdarovanja. Vrbsko jezero ponuja pogled na z lučkami okrašen plavajoči adventni venec. 

Čarobna obala Miljskega jezera, plavajoči adventni venec na Vrbskem jezeru in božični sejmi vas bodo navdušili!

Adventna pravljica na Koroškem

Slovenija - Beljak - Miljsko jezero - Vrba – Celovec - Slovenija

Odhod avtobusa iz Ljubljane. Vožnja mimo Kranja in Jesenic v Avstrijo. Prvi postanek bo v Beljaku, v srcu Koroške. Sledi ogled znamenitosti mesta ob reki Dravi in sprehod po starem mestnem jedru, mimo župnijske cerkve Sv. Jakoba do Glavnega trga, kjer bo obisk tradicionalnega božičnega sejma. Prosto za nakupe, oglede in okrepčilo. Sledi vožnja do Miljskega jezera (Millstätter See),  kjer se bomo sprehodili skozi dvorišče starega samostana, kjer si bomo po želji ogledali samostan in cerkev.

V predbožičnem času je na obali jezera eden najbolj čarobnih božičnih sejmov v Evropi. Nad vodno gladino se boči velika božično okrašena terasa s stojnicami, kar daje kraju z očarljivo osvetlitvijo poseben intimen čar.

Zgodaj popoldan vožnja proti Celovcu in na poti krajši postanek ob Vrbskem jezeru v  kraju Vrba, kjer bomo občudovali ogromen, z mnogimi lučkami razsvetljen plavajoči adventni venec.

Zadnji postanek bo v Celovcu. Ogled starega mestnega jedra in po želji tudi Knežjega kamna, simbola slovenske državnosti. Obiskali bomo razkošen božični sejem, nakupili darila, popili kuhano vino in uživali v prazničnem vzdušju.

V večernih urah odhod proti domu, kamor bomo prispeli v kasnejših večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • plavajoči, z lučkami okrašen adventni venec na Vrskem jezeru
  • možnost obiska kar treh božičnih sejmov, v Beljaku, Celovcu in Miljskem jezeru
  • pestra kulinarična ponudba in izbira božičnih daril
  • Miljsko jezero ponuja enega najlepših adventnih ambientov v Evropi
  • ogled starega mestnega jedra v Celovcu z možnostjo ogleda Knežjega kamna

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (276)