Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za izlet v mesto Hallstatt, Bad Ischl in Wolfgangsee!

od 26,00 €

# / 6

HUDA CENA za izlet v mesto Hallstatt, Bad Ischl in Wolfgangsee!

od 26,00 €

Odpravite se na potep po Salzkammergutu in si oglejte njegove znamenitosti. Na vsakem koraku so vidni ostanki haltštatske kulture iz starejše železne dobe, ki pričajo o pomembnosti teh krajev. Sprehodite se po mestu, kjer se nahajajo rudniki soli, nakupujte in se sladkajte s znanimi išler piškoti in doživite vožnjo z ladjico po jezeru obdanem z gorami.

Oglejte si znamenitosti pokrajine Salzkammergut! Rudnik soli, jezero Wolfgang po želji pa se odpravite v arheološki muzej in slaščičarno Zauer!

Program izleta

Slovenija - Hallstatt, Bad Ischl in Wolfgangsee  - Slovenija
Odhod avtobusa iz Ljubljane. Vožnja na Gorenjsko in skozi Karavanke v Avstrijo. Naš prvi postanek bo v zgodovinskemu kraju Hallstatt, ki je ime dobil po nahajališču rudnikov soli. Kraj je izjemno slikovit in je pod zaščito UNESCO-ove kulturne dediščine. Tu se spogledujeta globoko jezero in strma gora,  na pobočju katere se stiska prastaro mestece. Po želji si bomo ogledali arheološki muzej in se sprehodili po mestecu. Sledi vožnja v mondeni zdraviliški kraj Bad Ischl. Tu bodo prišli na okus nostalgiki. Kraj je namreč  zaznamoval s svojo pogosto prisotnostjo cesar Franc Jožef in cesarica Sisi. Prav tako se srečamo z imenom cesarske ljubice Katarine Schratt. Po želji boste lahko obiskali slavno in romantično slaščičarno Zauner, ki slovi po piškotih išlerjih. Sledila bo vožnja do jezera Wolfgang (Wolfgangsee), kjer je nastala slavna opereta Pri belem konjičku. Kavarna s tem imenom je še danes znamenitost kraja. Kraj se ponaša tudi s čudovito romarsko cerkvijo sv. Wolfgang. Po želji krajša vožnja z ladjo po jezeru ali pa sprehod po prijetni okolici. V večernih urah povratek proti domu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ogled zgodovinskega mesta, ki je dobilo ime po nahajališču rudnikov soli
  • v Hallstattu so še danes vidni ostanki starejše železne dobe
  • obisk zdraviliškega mesta Bad Ischl, kjer sta živela cesar Franc Jožef in Sisi
  • zgodovinski kraj, kjer je podpis Franca Jožefa sprožil 1. svetovno vojno
  • sladkanje s piškoti išler v slavni in romantični slaščičarni Zauner
  • sproščanje v kavarni Pri belem konjičku s pogledom na jezero Wolfgang
  • presenetite drago osebo z izletom

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (174)