k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

HUDA CENA za čaroben dvodnevni izlet v praznično Nemčijo!

99,90 €

prodani

Prodani 4 kuponi

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za čaroben dvodnevni izlet v praznično Nemčijo!

99,90 €

prodani

Prodani 4 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Odpravite se na nepozaben izlet v najlepšem božičnem času! Obiskali boste grad in enega izmed najstarejših božičnih sejmov v Nürnbergu ter poskusili njihove slavne klobasice. Sprehodili se boste po nemški romantični cesti in se ustavili v času pravljic bratov Grimm. Naslednji dan pa vas čaka bogata zgodovina Augsburga, ogled pivnice in božičnega sejma. Za konec pa še potep po Münchnu in ogled številnih znamenitosti!

Ogled 4 čudovitih mest v prazničnem vzdušju: Nürnberg, Rothenburg, Augsburg in Muenchen!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2-dnevni praznični izlet v praznično Nemčijo za 1 osebo (1 odrasla oseba ali 1 otrok)

  • 1x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljnih sobah v hotelu 3* 
  • prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji, pristojbine in cestnine
  • slovensko spremstvo in organizacija izleta
  • ogledi po programu (zunanjščine)
  • osnovno nezgodno zavarovanje in DDV
  • odhodi možni iz Ljubljane, Celja ali Maribora
  Preberi vse

  HUDA CENA

  99,90 €

  Vrnemo 0,50 €

program izleta

PRVI DAN
Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani v jutranjih urah. Vožnja bo potekala z nekaj postanki mimo Salzburga do Nürnberga. Božični sejem v Nürnbergu je eden najlepših, najzanimivejših in najstarejših, prvi zapisi o božičnem sejmu v mestu segajo že v leto 1628. Najprej si bomo ogledali mesto, ki je polno znamenitosti: grad, glavni trg z Marijino cerkvijo, gotsko cerkev svetega Lovrenca in še marsikaj. Imeli bomo tudi nekaj prostega časa za božično-novoletne nakupe na prazničnih stojnicah. Seveda pa mesta ne smemo zapustiti, ne da bi poskusili slavne nürnberške klobase in pravega ingverjevega medenjaka. Sledila bo vožnja do najlepšega romantičnega mesteca na nemški romantični cesti, Rothenburga ob der Tauber. Sprehod po mestecu nas bo popeljal v čas pravljic bratov Grimm. Stare hiše nenavadnih oblik, pisanih pročelij in stolpičev, glavni trg z mestno hišo, ki velja za eno najlepših v južni Nemčiji, cerkev sv. Jakoba je le nekaj znamenitosti, ki si jih bomo ogledali. Imeli bomo dovolj časa za kosilo ali tipično sladico v obliki snežne kepe. Preden bomo zapustili Rothenburg, se bomo sprehodili še po mestnem obzidju ter si z razgledne točke ogledali mesto in razgibano dolino reke Taubere. Nekaj prostega časa bo seveda tudi za obisk božičnega sejma v tem pravljičnem mestu. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti Augsburgu. Sledila bo namestitev v hotelu in nočitev.

DRUGI DAN
Po zajtrku se bomo sprehodili po Augsburgu. Čeprav njegova bogata zgodovina sega vse do antike, je mesto svoj vrh doseglo šele okrog leta 1500, ko je po zaslugi mogočne bankirske družine Fugger postalo eno glavnih političnih in finančnih središč poznosrednjeveške Evrope. Ogled bomo začeli pri romansko-gotski stolnici z najstarejšimi vitraži v Nemčiji. Sledil bo sprehod po starem mestnem jedru, kjer bomo med drugim videli prekrasno renesančno mestno hišo in številne fontane. Nekaj prostega časa bo za obisk ene izmed pivnic ali pa božičnega sejma, nato pa se bomo odpravili proti Münchnu. Po prihodu v mesto si bomo najprej peš ogledali stari center mesta, kjer bomo videli ostanke mestnih vrat, Kraljevi in Odeonski trg, Ludvikovo in Maximilianovo cesto, moderno Pinakoteko, Ludwik-Maksimiljanovo univerzo, staro Mestno hišo, Bavarsko državno knjižnico. Po ogledu bomo imeli prosto za samostojno odkrivanje mesta in kosilo. Pozno popoldne se bomo odpravili prosti Sloveniji, kamor je predviden prihod v nočnih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 2-dnevni izlet zajema ogled kar 4 čudovitih mest
 • ogled enega izmed najstarejših božičnih sejmov v Nürnbergu
 • ogled gradu, glavnega trga z Marijino cerkvijo, gotske cerkve svetega Lovrenca
 • potep po romantičnem mestecu na nemški romantični cesti - Rothenburg
 • ogled bogate zgodovine Augsburga, renesančna mestna hiša in številne fontane
 • sprehod skozi München, kjer si boste ogledali številne znamenitosti
 • božično-novoletni nakupi na prazničnih stojnicah

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 22.12.2018.

OBVEZNA DOPLAČILA

2 €/osebo za turistično takso za osebe nad 18. let
1 €/otroka do 17,99. leta za turistično takso

MOŽNA DOPLAČILA

30 €/osebo doplačilo za enoposteljno sobo

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@goholidays.si (šifra kupona, ime in priimek, odhodno mesto ter kontaktni gsm) najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda in niste upravičeni do vračila kupnine. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

Vstopna mesta:

Maribor – glavna avtobusna postaja na Mlinski cesti ob 2:45
Celje - pred dvorano Zlatorog ob 2:00
Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 1:00

 

Minimalno število za zagotovitev termina je 45 potnikov.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (239)

Ceneje ne najdeš nikjer!