k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 4-dnevni adventni izlet v Rim, Neapelj in znamenite Pompeje!

od 158,00 €

# / 6
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za 4-dnevni adventni izlet v Rim, Neapelj in znamenite Pompeje!

od 158,00 €

Čaka vas Rim, večno mesto in mesto želja, ki je še posebej lepo v prazničnem času. Obiščite znamenit božični semejem, se sprehodite po okrašenih ulicah in dožitive praznične čare v Italiji. Ogledali si boste tudi Pompeje, eno najbolj znanih in najbolj obiskanih arheoloških najdišč. Na koncu pa vas čaka še Neapelj, mesto kulture, svetlobe in hkrati mračnega mističnega podzemlja.

Oglejte si božični sejem v Rimu, antične razvaline, starokrščanske katakombe in se povzpnite na vrh vulkana Vezuva!

Program izleta

1. DAN: SLOVENIJA – ITALIJA
Odhod avtobusa v večernih urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Italijo, proti Rimu.

2. DAN: RIM – FIUGGI
Po prihodu v italijansko prestolnico bomo najprej obiskali znamenito papeško državo Vatikan, kjer v adventnem času stoji čudovito božično drevo. Sprehod čez reko Tibero, mimo Angelskega gradu v baročni del Rima. Prvi in daljši postanek bo na trgu Navona z Vodnjakom Štirih rek, kjer boste lahko obiskali najlepši božični sejem v Rimu, se sprehodili med pisanimi stojnicami, občudovali praznično okrašene fontane enega najlepših evropskih trgov, prisluhnili glasbi pouličnih muzikantov, kupili darila za svolje najbližlje in se posladkali s kulinaričnimi dobrotami. Nato se boste sprehodili do Panteoan ter dalje do najbolj romantičnega vodnjaka Trevi, kamor boste lahko vrgli kovanec na srečo in do Španskih stopnic. Nato bomo zapustili Rim in se odpravili v terme Fiuggi ali okolico. Namestitev, večejra in nočitev.

3. DAN: POMPEJI-NEAPELJ
Po zajtrku vožnja v znamenite Pompeje z ogledom ostankov nekdaj mogočnega mesta, ki ga je leta 79 zasul vulkanski pepel. Pot boste nadaljevali v Neapelj, ki se razteza vzdolž enega najlepših zalivov na svetu. Sprehodili se bomo skozi Galerije Umberta I. do znamenitega Kraljevega gledališča San Carlo, po mnenju Stendhala najlepšega gledališča v Italiji. Videli bomo še Castel Nuovo ter trg Plebiscita in si na ulici San Gregorio Armeno ogledali božično okrašene stojnice z izdelki slovitih neapeljskih jaslic, ki jih domačini izdelujejo iz gline, voska, brona in plutovine. Vrnitev v hotel, večerja, nočitev. 

4. DAN: RIM – ORVIETO – SLOVENIJA
Po zajtrku vožnja proti Rimu, kjer bo postanek za ogled katakomb, starokrščanskih podzemnih grobišč. Vožnja v Orvieto. Z vzpenjačo se boste povzpeli do visoko ležečega in  slikovitega srednjeveškega mesteca, znanega po stolnici z znamenitim renesančnim pročeljem in po belem vinu. Nadaljevanje poti proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

V Rimu  ogledi potekajo peš in  z javnimi prevoznimi sredstvi. Vrstni red programa se lahko spremeni, kar pa ne bo vplivalo na vsebino programa.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • božični sejem in sprehod med pisanimi stojnicami
  • obiščite Rim v vsem svojem predprazničnem čaru
  • izlet s kulturnozgodovinskim popotovanjem skozi čas v čudoviti Italiji
  • ogled neverjetnih stvaritev iz antičnih časov in renesanse
  • Rimski Forum, antične razvaline, Kolosej in duh rimskega imperija
  • v primeru lepega vremena - vzpon na vrh pekla, na vulkan Vezuv
  • sprehod po enem najbolj priljubljenem arheološkem najdišču - Pompejih
  • seznanitev z najbolj znanimi znamenitosti živahnega Neaplja
  • postanek pri starokrščanskih katakombah, kjer so pokopani prvi kristjani
  • izlet primeren za vse, ki jih zanimajo zgodovina, umetnost in arhitektura

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (300)