k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v najlepša mesta Toskane in Umbrije!

od 88,00 €

# / 8

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v najlepša mesta Toskane in Umbrije!

od 88,00 €

Magični Toskana in Umbrija vabita, da se jima prepustite! Toskana je lepa v vseh letnih časih - slikovita gričevnata pokrajina navdihuje in sprošča, zgodovinska mesta pa so znana po prijetni sredozemski klimi in bogati kulturni dediščini ter prelepi naravi. Umbrija, imenovana tudi ''zeleno srce Italije'', je dežela mest na gričih. Na plodnih vulkanskih tleh uspevajo zelo cenjena vina, za sladkosnede pa ne smemo pozabiti omeniti Perugie, domovine slastne čokolade.

Zeleni griči z nasadi oljk in vinske trte ter tipične kamnite hiše toskanske pokrajine. Privoščite si lahko tudi kozarec odličnega italijanskega vina!

Program izleta

1. DAN: SLOVENIJA ­– VOLTERA – SAN GIMIGNANO – CHIANCHIANO TERME
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah z navedenih vstopnih mest. Vožnja prek Sežane v Italijo, nato mimo Benetk, Padove in Bologne v eno najlepših italijanskih pokrajin, v Toskano. Prvi postanek bo v čarobni  Volteri, ki je bila nekoč eno od dvanajstih mest etruščanske konfederacije in leži na višini 550 metrov.  V starem mestnem jedru si bomo ogledali znamenitosti nekdanje skrivnostne civilizacije, cvetoče parke in vrtove, srednjeveške stavbe in po želji enega najboljših muzejev Etruščanov v Italiji. Voltera je poznana po delavnicah, kjer obdelujejo dragoceni beli kamen, alabaster. Čas za kavico . Sledil bo obisk svojevrstnega srednjeveškega mesteca San Gimignana, v katerem so v 11. stol. živeli vitezi templjarji. Zaradi svoje nenavadne arhitekture je mesto dobilo vzdevek »Manhatten«.  Sprehod po ulicah, obkroženih z galerijami, delikatesami toskanskih specialitet in obrtnimi delavnicami. Po želji si boste lahko ogledali najlepšo toskansko pokrajino z razglednega stolpa in okušali najboljši sladoled na svetu. Pozno popoldne vožnja v Chianchiano Terme, namestitev v hotelu in prenočevanje.

2. DAN: CHIANCHIANO TERME - MONTEPULCIANO – PERUGIA – SLOVENIJA
Po zajtrku vožnja v bližnje srednjeveško mestece Montepulciano. Sprehod skozi staro mestno jedro, do renesančne cerkve San Biagio. Po ogledu mesta, ki je polno delikates bomo po želji ob toskanskem prigrizku pokušali znano vino Nobile. Sledila bo vožnja proti vzhodni sosedi Toskane, Umbriji. Vožnjo v Perugio bomo nadaljevali ob Trasimenskem jezeru, četrtem največjem jezeru v Italiji ter občudovali obalo, ki je pravo nasprotje vinorodni pokrajini. Po prihodu v prestolnico Umbrije si bomo ogledali znamenitosti Perugie, ene najstarejših italijanskih mest. V starem etruščanskem mestu, ki leži na vrhu griča, si bomo ogledali stolnico sv. Lovrenca, enega najlepših italijanskih vodnjakov fontano Maggiore, ki sta jo izdelala Nicola in Giovanni Pisano, se sprehodili po starem mestnem jedru in si po želji privoščili “poljubček” slastne čokolade, po kateri je mesto slavno. V popoldanskih urah povratek z avtobusom proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • obisk mesta Voltera: eno izmed 12 mest etruščanske konfederacije
  • možnost ogleda enega najboljših muzejev Etruščanov v Italiji
  • obisk srednjeveškega mesteca San Gimignano z vzdevkom ''Manhattan''
  • po želji si lahko ogledate toskansko pokrajino z razglednega stolpa
  • možnost pokušanja toskanskih dobrot in značilnega vina Vernacia
  • sprehod po srednjeveškem mestecu Montepulciano do cerkve San Biagio
  • ogled glavnih znamenitosti Perugie, prestolnice Umbrije
  • občudovali bomo enega najlepših italijanskih vodnjakov, fontano Maggiore
  • sprehod po starem mestnem jedru in si okušanje slavne peruške čokolade

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija M & M turist svojim strankam zagotavlja kakovostno organizirana potovanja na najrazličnejše destinacije. Je idealen naslov za posameznike, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter počitnice po celem svetu. Na podjetje se lahko obrnejo tudi skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska želene destinacije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (223)