k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Salzburg in južno Češko v božičnem času!

79,90 €

prodani

Prodanih 12 kuponov

# / 5

HUDA CENA za 2-dnevni izlet v Salzburg in južno Češko v božičnem času!

79,90 €

prodani

Prodanih 12 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Raziščite magični Salzburg in ob skodelici čaja ali kuhanega vina opravite svoje božične nakupe na čudovito okrašenih sejmih! Panorama mesta tisočerih lučk je najlepša s trdnjave Hohensalzburg. Spoznajte življenje starih graščakov v južnih mestecih Češke in njihove gradove, ki so prava paša za oči! Okusite slastne kulinarične specialitete in popijte vrček pravega češkega piva. 

Obiščite pravljično Mozartovo mesto in skrivnostne gradove srednjeveških čeških mest v najlepšem adventnem času!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2-dnevni organiziran izlet v predbožični Salzburg in južno Češko za 1 osebo (1 odrasla oseba ali 1 otrok)

  • 1x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi v hotelu Tatra 4* v centru mesta
  • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom na navedeni relaciji
  • pristojbine in cestnine
  • slovensko spremstvo in organizacija izleta
  • ogledi po programu (zunanjščine)
  • osnovno nezgodno zavarovanje in DDV
  • odhodi možni iz Ljubljane, Maribora ali Celja
  Preberi vse

  HUDA CENA

  79,90 €

  Vrnemo 0,40 €

SALZBURG IN JUŽNA ČEŠKA V ADVENTNEM ČASU

Vabimo vas, da se odpravite z nami v pravljično deželo slikovitih mestec in gradov, ki so še posebej simpatična v predbožičnem prazničnem času. Hkrati pa se odpravite v Salzburg, ki velja za eno izmed svetovnih predbožičnih prestolnic. Uživajte v svetovljanskem utripu in nakupite božična darila že med potovanjem.

1. DAN
Odhod avtobusa iz parkirišča Dolgi most na obračališču javnega mestnega prevoza v Ljubljani ob 3.30. Vstop potnikov v Celju in Mariboru ter nadaljevanje vožnje mimo Šentilja, Linza do meje s Češko republiko, kamor bomo prispeli dopoldne. Najprej se bomo podali v ozko in slikovito dolino zgornjega toka reke Vltave. Mimo pomembnega gradu Rožmberk, kjer se bomo ustavili za spominsko fotografijo, se bomo odpravili proti modra najlepše ohranjenemu srednjeveškemu mestu na Češkem - Krumlovu.

Zraslo je na okljuku reke Vltave in v stari del mesta lahko vstopite samo po enem izmed mostov. Sprehodili se bomo po ozkih ulicah med palačami s pisanimi fasadami. Mesto navdušuje z odlično kulinarično ponudbo, številnimi muzeji in panoramskimi razgledi. V adventnem času je to že tako zelo slikovito mestece lepo okrašeno. Na glavnem trgu in nekaterih ulicah pa postavijo stojnice z bogato božično ponudbo. Nad njim se dviga drugi največji grad na Češkem na katerem so nekoč gospodovali grofje Rožmberški in njihovi nasledniki Schwarzenbergi. Čas za samostojne sprehode ali kosilo. Lahko pa se odpravite v spremstvu lokalnega vodnika na ogled bogato opremljene notranjosti (doplačilo).

Pot bomo nadaljevali proti deželni prestolnici Češkim Budejovicam. Namestitev v hotelu. Zvečer se bomo sprehodili po starem delu in na trgu Otokarja II videli pravljično fasado renesančne mestne hiše, čudovito baročno Samsonovo fontano in ostanek mestne trdnjave Črni stolp. Zvečer se lahko z nami odpravite na pravo češko večerjo z vrčkom piva v eni izmed mestnih pivnic (doplačilo). Po večerji še sprehod po božično okrašenem glavnem trgu.

2. DAN
Po zajtrku vam ponujamo možnost, da se odpravite proti pivovarni Budvar, ki velja za eno izmed dveh svetovno znanih na Češkem (doplačilo). Ogled v spremstvu lokalnega vodnika. Dopoldne nadaljujemo vožnjo proti Salzburgu.

Skupaj se boste sprehodili po slikovitih praznično okrašenih ulicah starega dela mesta, ki je znano po svoji nepozabni baročni arhitekturi. Videli boste Mozartovo rojstno hišo, rotovž, veličastno mestno katedralo in številne svečano okrašene trge. Ustavili se boste tudi na mestni tržnici. Prosti čas boste lahko izkoristili za nakupe in samostojne oglede ter nepozabne fotografije med raznovrstnimi stojnicami in tisočerimi okrasnimi lučkami. Pozno popoldne se lahko povzpnete do mogočne trdnjave Hohensalzburg s čudovito panoramo na čarobno okrašeno mesto.

Zvečer se bomo čudili še osvetljenemu mestu ter se odpravili nazaj proti domu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • obisk pravljičnega Salzburga in srednjeveških čeških mest v enem izletu
 • sprehodite se po slikovitih, praznično okrašenih ulicah slavnega mesta Salzburg
 • dovolj prostega časa za fotografiranje in nakup spominkov
 • sladkanje z Mozartovimi kroglicami, vročo čokolado in kuhanim vinom
 • čudovit razgled čarobno okrašenega mesta s trdnjave Hohensalzburg
 • deželna prestolnica Češke Budejovice s številnimi znamenitostmi
 • spoznavajte skrivnosti proizvodnje piva pivovarne Budvar (z doplačilom)
 • ogled slikovite doline zgornjega toka reke Vltave in čudovitih mestec ob njej

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv na dan odhoda: 22.12.2018.

PRIJAVA NA IZLET

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@goholidays.si (šifra kupona, ime in priimek, odhodno mesto ter kontaktni gsm) najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovane prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda in niste upravičeni do vračila kupnine. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji goHolidays.

MOŽNA DOPLAČILA

10 €/osebo za ogled pivovrane Budvar
19 €/osebo za večerjo v pivnici z vrčkom piva
cca. 15 €/osebo za ogled gradu Krumlov z lokalnim vodnikom

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 17,99. leta), ki jo obračuna agencija goHolidays, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

Odhodna mesta:
Maribor – glavna avtobusna postaja na Mlinski cesti ob 5:15
Celje - pred dvorano Zlatorog ob 4:30
Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 3:30Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.

VEČ O PONUDNIKU

Potovalni portal goHolidays.si želi postati najbolj obiskan med ljubitelji potovanj po Evropi. Njihova posebnost so potovanja v najbolj zanimive in slikovite točke držav Madžarska, Slovaška, Češka, Poljska, Nemčija in Avstrija. Z vrhunsko usposobljenimi turističnimi vodniki in drugim osebjem vam želijo odkriti nekatere na slovenskem trgu manj znane kotičke, še neodkrite poti, lokalne jedi in zanimive lokale ter vas seznaniti z raznolikim kulturnim utripom ter lokalnimi navadami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (224)

Ceneje ne najdeš nikjer!