Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zimski pobeg v središče Velenja! Možnost savnanja in kopanja!

79,40 €

# / 13

HUDA CENA za zimski pobeg v središče Velenja! Možnost savnanja in kopanja!

79,40 €

Zagotovite si nepozaben zimski oddih v sodobno urejenem mestnem poslovno – konferenčnem Hotelu Paka v središču mesta Velenja. Prenočili boste v sodobno opremljeni dvoposteljni sobi z odličnim razgledom na center mesta.  Pri kosilu ali večerji boste lahko svoje brbončice razvajali ob odlični kulinariki Chefa Igorja Stankoviča in se sladkali z izvrstnimi slaščicami iz hotelske slaščičarne z dolgoletno tradicijo. Na voljo so vam tudi dodatne ugodnosti za vstop v savne z jacuzzijem, vstop v bazen in fitnes!

Na voljo so vam tudi dodatne ugodnosti za vstop v savne z jacuzzijem, vstop v bazen in fitnes!

hotel paka****

Hotel Paka**** je sodoben mestni hotel, lociran v samem središču mesta Velenja in predstavlja osrednje stičišče druženja meščanov. Ima 52 moderno opremljenih sob. V sklopu hotela se nahaja tudi varovana garažna hiša, kino, kozmetični salon, optika.

SOBE
Sodobno opremljene hotelske sobe ponujajo udobno in sproščeno bivanje pri nas. Velike so 20 m2 in imajo kopalnico s tuš kabino oziroma kadjo, minibar, sobni trezor, telefon, TV in priključek za računalnik.

SAVNE (z doplačilom)
Izkoristite popust in se prepustite zdravilni moči 4 tematskih savn. V hotelu Paka so gostom za individualni najem na voljo štiri tematske finske savne: savna romantika, savna plaža, japonska savna in savna 1001 noč. Vse savne imajo jacuzzi, toaletne prostore, radio in prostor za počitek.

BAZEN VELENJE (z doplačilom)
Izkoristite posebni popust in začofotajte v bazenu Velenje, ki ponuja odlično vodno sprostitev in poskrbi za boljši začetek ali sproščujoč konec dneva. Nudi veliki bazen s temperaturo vode do 28℃ in nudi odlično plavanje za treniranje ali sproščanje. Mali bazen je opremljen s podvodnimi masažnimi šobami za masažo in vsebuje vodo s temperaturo do 31℃. V kolikor se hočete še malce namigati pa nudi kompleks tudi fitnes prostor z raznimi sodobnimi napravami. 

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka bogata izbira samopostrežnega zajtrka. Restavracija Paka slovi po vrhunski kulinariki, ki nastaja pod vodstvom Chefa Igorja Stankoviča. Lahko izbirate med številnimi sezonsko prilagojenimi ala carte jedmi, na voljo pa so tudi dnevna kosila v obliki samopostrežnega bifeja, sestavljena iz treh različnih menijev. V hotelu se nahaja tudi slaščičarna z dolgoletno tradicijo, ki je poznana v širši regiji po svojih ročno izdelanih slaščicah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • moderen hotel v samem centru mesta
 • odlična kulinarika in slaščice z dolgoletno tradicijo
 • poseben popust na obisk Bazena Velenje ter njihovega fitnes studia
 • odlična ideja za čudovito preživet krajši vikend oddih
 • odlična kulinarika Chefa Igorja Stankoviča
 • 4 tematske individualne finske savne z jacuzzijem in odličnim ambientom
 • odlična ideja za krajši pobeg

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Potrebna je rezervacija

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Paka**** Velenje, je sodoben hotel, ki ponuja 4 savne in odlično kulinariko s chefom Igorja Stankoviča. Ima tudi lastno slaščičarno, kavarno, savne, garažno hišo ter je dobitnik številnih priznanj doma in v tujini. Kategoriziran je s štirimi zvezdicami.

KAM NA IZLET?

 • Velenjski grad: eden najlepše ohranjenih gradov v Sloveniji.Družina Wagen von Wagensberg je v 16. stoletju stavbo popolnoma prenovila: napol trdnjavsko zasnovani grad je spremenila v renesančno rezidenco.
 • Premogovnik Velenje: Premogovnik Velenje sodi med tehnološko in varnostno najbolj razvite premogovnike, tako v Evropi kot v svetu. Je eden največjih in najbolj moderno opremljenih premogovnikov za podzemno pridobivanje premoga v Evropi. 
 • Vila Bianca: Vila, ki jo je okoli leta 1855 pozidal grof Hubert d'Harnoncourt-Unverzagt, tedanji lastnik velenjskega gradu, je značilna predmestna vila, grajena v duhu starih fevdalnih dvorcev
 • Vila Herberstein: Penzion Vila Herbestain je gostišče I. kategorije. Gre za eno najlepših in najbolj intaktno ohranjenih stavb v Šaleški dolini s krasnim pogledom na mesto Velenje.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (200)