k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zimski pobeg v bližini znanega smučišča Dolomiti Super Ski Circut!

od 107,00 €

# / 8

HUDA CENA za zimski pobeg v bližini znanega smučišča Dolomiti Super Ski Circut!

od 107,00 €

Bliža se zima, smučarske strmine bo kmalu zasul sneg, zato je čas, da si že danes rezerviramo termin za naše zimske počitnice. Pokrajina Selva di Cadore v Italiji omogoča aktivne počitnice za vse ljubitelje smučarije. V bližini so odlična svetovno znana smučišča za ljubitelje adrenalina, kot je Cortina dAmpezzo, ki je primerna tako profesionalce kot začetnike ali Dolomiti Super Ski Circut z več kot 80 km smučarskih prog. Priložnosti za gorsko plezanje, kolesarske ekskurzije ter izlete v naravi pa ne zmanjka. 

Za vse ljubitelje snežnih dogodivščin! Vključen odličen zajtrk in shramba smučarske opreme.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • namestitev v Garni Hotel Ontario*** v Selva di Cadore
  • shramba za smučarsko opremo
  • brezplačno parkirišče

Garni Hotel Ontario***

Hotel Garni Ongaro*** se nahaja sredi Dolomitov na nadmorski višini 1.400 m, v središču kraja Selva di Cadore. Idealen je za pohodništvo in kolesarjenje, pa tudi smučanje. Pozimi smučarski avtobus, ki vas pripelje do smučarskega letovišča Civetta, ustavlja le 50 m stran. Hotel, ki stoji na smučarskem območju Dolomiti Super Ski, vključuje shrambo za smučarsko opremo. Do Cortine dAmpezzo je 35 min vožnje. V hotelu je sončna terasa, kjer lahko ulovite čudovite zimske sončne žarke. 

SOBE
Sobe so velike od 18 m2 in opremljene s tapiciranim podom, kavčem in satelitsko TV. Sobe imajo balkon s pogledom na gore in vrt. V kopalnici je tuš, wc in bide. 

KULINARIKA
V hotelu je na voljo bogat samopostrežni zajtrk. V bližini hotela najdete restavracije s tradicionalno italijansko kulinariko. 

SMUČARSKO SREDIŠČE CIVETTA
Civetta, do katerega vsak dan pelje avtobus ima 71 km urejenih smučarskih prog vseh težavnostnih stopenj, med njimi je tudi proga za  svetovni pokal v kraju Pecol. Nudi 2 kabinski žičnici, 5 večsedežnic in 20 vlečnic.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • lahko dostopna odlična smučišča, poti za sprehode in plezanje
  • manj kot kilometer oddaljen Ski resort Civetta
  • neposredna bližina Cortino in Tofano (smučišči svetovnih prvenstev)
  • na smučiščih na voljo dobro opremljen snežni park za izvajanje trikov
  • Marmolada, Civetta in Pelmo - le nekateri od vrhov s čudovitim razgledom
  • po želji organizirani plezalni izleti v Dolomitih
  • za ljubitelje mode: v bližni nakupovalno središče Cortina dAmpezzo

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Garni Ongaro se nahaja v centru gorske vasice na nadmorski višini 1420m. V zimskem času je še posebej ugodna lokacija hotela, saj lahko hitro dostopate do raznolikih snežnih strmin. V toplejših mesecih pa ponuja odlično izhodišče za sprehode in izlete v prelepi pokrajini. Do sob lahko dostopate s pomočjo dvigala. Sobe pa so dobro opremljene z zasebno kopalnico, balkonom, televizorjem in telefonom, ki vam omogoča, da si po želji lahko privoščite sobno postrežbo. Nudijo vam zajtrk za dober začetek dneva v prijetnem ambientu ter tipičen alpinističen bar, kjer lahko preizkusite nekatere tipične produkte njihove pokrajine. Na voljo imate tudi brezplačen Wi-Fi in parkirišče. Pozimi smučarski avtobus, ki vas pripelje do smučarskega letovišča Civetta, ustavlja le 50 m stran. Hotel, ki stoji na smučarskem območju Dolomiti Super Ski, vključuje shrambo za smučarsko opremo. Do Cortine dAmpezzo je 35 min vožnje. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (300)