Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za zimske počitnice v alpski kotlini s popustom na smučarske karte!

od 39,00 €

# / 11
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za zimske počitnice v alpski kotlini s popustom na smučarske karte!

od 39,00 €

Bližina kar 5 smučarskih centrov ponuja idealno smučarsko doživetje Bohinja in okolice. Lokacija obljublja zimske aktivnosti tudi za ljubitelje drsanja in teka na smučeh, pustolovce pa čakajo neprecenljive naravne in kulturne znamenitosti. Zabava in aktivnosti za vse generacije je recept za popolno doživetje alpske kotline! Ne spreglejte tudi ugodnih smučarskih vozovnic za smučišče Soriška Planina. 

Brezplačen ski bus do 3 lokacij, bližina 5 smučarskih centrov in številnih drsališč! Idealno za družine!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v penzionu Vila Bistrica*** v Bohinjski Bistrici
 • brezplačen prevoz s BohinjSKI busom do smučišča Vogel in Soriška planina ter na Pokljuko
 • pijača dobrodošlica
 • vključena uporaba brisač in posteljnine
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi

Penzion Vila Bistrica***

Penzion se nahaja v Bohinjski Bistrici – natančneje ob glavni cesti, ki pripelje iz Bleda, ki je od penziona oddaljen 20 km. Penzion je s svojo odlično lokacijo idealna izhodiščna točka za številne izlete in aktivnosti. V neposredni bližini se nahaja Vodni park Bohinj, trgovine, železniška in avtobusna postaja. Do Bohinjskega jezera se vije 7km dolga cesta, skozi majhne vasice, v katerih domačini še vedno ohranjajo stare običaje in kulture. 
Gostoljubnost in prijaznost osebja, udobna namestitev in neprecenljiva lepota narave, zagotavljajo gostom popoln oddih, ki ga lahko popestrijo z aktivnim preživljanjem prostega časa ali s sproščenim počitkom na obrežju, s soncem obsijanega bohinjskega jezera. 

SOBE
Pričakujejo vas z udobno nastanitvijo v 13 sobah (32 ležišč + dve prenosljivi dodatni postelji). Vse sobe imajo lastno kopalnico, WC, brezplačen WiFi in kabelsko televizijo z ravnim zaslonom. Nekatere sobe imajo balkon, ostale si delijo manjši skupni balkon. 

KULINARIKA
Za gostovo lakoto poskrbi samopostrežni bife z okusnim kontinentalnim zajtrkom, ki vključuje sezonsko sadje in kosmiče. Po predhodnem naročilu in za večjo skupino ljudi pripravijo tudi slastno samopostrežno večerjo, kateri kraljujejo jedi na žlico. 

SMUČIŠČA
Lokacija zagotavlja nepozabna smučarska doživetja na kar 5 smučarskih centrih v okolici. Smučarski center Vogel leži v Triglavskem narodnem parku nad Bohinjskim jezerom in je s skupno 22 km težkih in lahkih prog, eno izmed izredno priljubljenih smučarskih centrov. Smučišče na Soriški planini je prav tako priljubljeno smučišče ljubiteljev snežnih strmin. Na voljo imate skupno 7 km prog različnih težavnostnih stopenj in 5 km tekaških prog. Do obeh smučišč zagotovijo brezplačen prevoz z BohinjSKI busom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • idealno za družinske zimske počitnice
 • brezplačni ski bus do 3 lokacij in dodatne ugodnosti za smučarske vozovnice
 • v okolici kar 5 smučarskih centrov, številna drsališča in tekaške proge
 • odlična lokacija za obisk naravnih in kulturnih znamenitosti
 • gozdovi, kristalno čista voda in gore s fantastičnimi razgledi
 • zabava in aktivnosti za vse generacije

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

V penzionu Vila Bistrica*** je za mirno, prijetno in udobno bivanje gostov poskrbljeno s 13 polno opremljenimi sobami, brezplačnim WIFI internetom, s sveže pripravljenimi okusnimi obroki in 24h parkiriščem. Gostoljubnost in prijaznost osebja, udobna namestitev in neprecenljiva lepota narave, zagotavljajo gostom popoln oddih, ki ga lahko popestrijo z aktivnim preživljanjem prostega časa ali s sproščenim počitkom na obrežju, s soncem obsijanega bohinjskega jezera. 

AKTIVNOSTI V OKOLICI
Bohinj z okolico ponuja široko paleto aktivnosti, ki zadovolji tako smučarje kot ribiče. Nepozabno doživetje pa ponuja tudi vožnja z muzejskim vlakom. Z vlakom, ki je vozil že naše prednike, se v 2 urni vožnji zapeljete v stare čase. Vozili se boste po slikoviti Bohinjski progi, ki šteje že več kakor sto let.
V neposredni bližini pa se nahaja tudi Vodni Park Bohinj, ki je s pestro ponudbo primeren za prav vse generacije in okuse. 

KAM NA IZLET?

 • Ajdovski gradec: leži južno od železniškega mostu pred Bohinjsko Bistrico. Področje je zelo staro arheološko najdišče, ki predstavlja prvobitno naselbino rudarjev in železarjev že v starejši železni dobi (700 - 300 let pr.n.št.).
 • Ranč Mrcina: v Konjeniškem centru Ranč Mrcina nudijo šolo jahanja za začetnike kot tudi za tiste, ki želite izboljšati jahanje. Zabavna dogodivščina je lahko tudi vožnja s kočijo (lojtrnikom) do Bohinjskega jezera ali vožnja z kmečkim vozom. 
 • Planina Vogar: Severno od Bohinjskega jezera se dviguje strm greben, v katerem bo vsak obiskovalec Bohinja hitro opazil Vogar, najbolj vzhodni vrh. Ta je zaradi planinskega doma, Kosijev dom in lepega razgleda priljubljena izletniška točka. 
 • V okolici se nahajajo številni slapovi Savica, Grmečica, Mostnica in slapovi Ribnice. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (200)