Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zaključek smučarske sezone na Krvavcu z vključenim vstopom v savno!

od 119,00 €

# / 9

HUDA CENA za zaključek smučarske sezone na Krvavcu z vključenim vstopom v savno!

od 119,00 €

Preživite zaključek smučarske sezone na Krvavcu! Prenovljen hotel nudi čudovite sobe v alpskem slogu z osupljivim pogledom na gore in dolino. Odpravite se na jutranjo smuko brez tečnosti čakanja in stopite na smuči ter se podajte na nepozabljivo smuko po smučišču, ki je direktno ob hotelu! Po smuki se še ogrejte v prijetni finski savni in se popolnoma prepustite zimski idili.

Hotel se nahaja direktno ob smučišču! Stopite na vaše smuči in se z enim zamahom podajte v nepozabljivo smuko!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v alpskem slogu v Hotelu Rozka*** na Krvavcu
 • 1x vstop v savno za 2 osebi
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

HOTEL ROZKA***

Hotel Rozka se nahaja v neposredni bližini zgornje postaje kabinske žičnice na planoti Gospinc (Krvavec), na 1.491 m nadmorske višine in direktno ob smučišču. Ponuja teraso, brezplačen WiFi, SPA center in šolo smučanja. S smučišča lahko prismučate prav do vrat hotela. V sklopu hotela lahko posedite v skupnem salonu in si privoščite obrok v restavraciji s kaminom ali pijačo v baru.
Na voljo je tudi shramba za smučarsko opremo in prodaja smučarskih vozovnic. Opremo za smučanje lahko tudi najamete, prav tako kolesa. V okolici lahko uživate v številnih aktivnostih, kot so smučanje, kolesarjenje in pohodništvo.

SOBE
Sobe so opremljene v alpskem slogu in nudijo TV z ravnim zaslonom ter zasebno kopalnico s kadjo ali prho. Določene sobe imajo predel za sedenje, nekatere pa tudi pogled na gore, vrt ali mesto.

WELLNESS
Alpsko opremljena finska savna v Hotelu Rozka nudi popolno intimno izkušnjo. V prijetnem prostoru za sproščanje daje poseben čar topla svetloba ob mavrici barv savne, domač čaj in sveže sadje. Ob rezervaciji termina si lahko zagotovite čas, ki bo namenjen samo vam in vaši družbi v popolni intimi savne in wellnessa. Wellness nudi finsko savno, tuš, brisače, ležalke, čaj,vodo, sadje in sproščujočo glasbo.

KULINARIKA
Počitek po napornem dnevu, z domačim kuhanim vinom, pivom ali domačim planinskim čajem v Rozka BARU, vas bo zagotovo navdušil ter vam povrnil moči. Gostje se lahko prepustite živahnemu pogovoru, se podkrepite s toplo malico, s pokušino nekaterih žganih lokalnih pijač, ali pa se preprosto sprostite v toplem, prijaznem okolju. Jutra začnite ob nekaj različnih in bogatih zajtrkih, iz lokalno ter sezonsko pridelanih dobrot. Čez dan uživajte ob toplem čaju, slovenskih specialitetah, jedeh z žara, v klasični sezonski hrani, sladicah ali ob znani Rozkini pici. V jasnih dneh vas na obrok na prostem vabi s soncem obsijana terasa z najlepšim razgledom. Hotel Rozka nudi tudi vrhunsko dovršeno dietno, vegansko in vegetarijansko hrano. Dietne sestavine hranimo ter pripravljamo v ločenem prostoru. Jedilnik nudi širok izbor jedi po vaših željah.

SMUČIŠČE KRVAVEC (doplačilo)
Smučarsko središče z najlepšim pogledom ima odlično urejene smučarske proge na nadmorski višini od 1450 m do 1971 m, kar zagotavlja odlične pogoje za smučanje na naravnem in kompaktnem snegu. Nudi 30 km odlično urejenih smučarskih prog  ter jamči 100 smučarskih dni v vsaki sezoni. Proge so razgibane, po težavnosti raznolike, primerne tako za rekreativne in profesionalne smučarje, kot tudi za smučarje začetnike.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popoln zimski oddih na Krvavcu
 • namestitev nudi popolno udobje, kjer se boste počutili kot doma
 • čudovite sobe v alpskem slogu in z osupljivim pogledom
 • nepozabne počitnice z družino ali prijatelji
 • odlična lokacija tik ob smučišču

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Hotel se nahaja v neposredni bližini zgornje postaje kabinske žičnice na planoti Gospinc (Krvavec), na 1.491 m nadmorske višine in direktno ob smučišču. Ponuja restavracijo zasnovano v alpskem slogu s kaminom, sodobne nastanitvene enote z brezžičnim internet in veliko teraso s pogledom na ljubljansko kotlino.

KAM NA IZLET?

 • Pot pastirskih škratov: odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina! Pravljično-doživljajska pot vas popelje na lov za biseri ajdovskih deklic, obiščete lahko Škratov vrt, izkusite življenje v Pastirski bajti in prisluhnite Gori zvokov. S pomočjo Škratove beležke in pedagoško didaktičnih tabel na poti otroci rešujejo naloge ter iščejo simbole škratorunščine, starodavne škratovske pisave. 
 • Pohodniške poti: na voljo je 5 različnih tur - Pot na dolgo njivo, Vrh Korena, Kompotela, Po planinah Krvavca, Pot po poteh zgodovine Krvavca. Poti so odlično izhodišče za nordijsko hojo. 
 • Župnijska cerkev Marije vnebovzete: je največja cerkev v občini, njen glavni oltar pa je eno najbogatejših poznobaročnih stvaritev na Gorenjskem
 • Grad Strmol: po nastanku spada med najstarejše gradove naokoli. Pod gradom je bil nekdaj ribnik z dvižnim mostom, ki je služil kot ščit pred vpadi Turkov, danes pa pod njim najdemo umetno zasnovano jezerce. Grad, ki ga obdaja čudovit park, je lepo ohranjen in služi kot protokolarni objekt RS.
 • Kapela Marije Snežne: postavljena je v alpskem stilu po načrtih arhitekta Jožeta Plečnika. Kasneje je prešla v pristojnost cerkljanske župnije.
 • Samostan Velesovo - prvotni ženski dominikanski samostan so ustanovili oglejski patriarhi leta 1238. Od samostanskih objektov je ohranjen vzhodni del, kjer so stanovanja, šola in župnišče.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (216)