Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za sprostitev v prenovljeni comfort sobi hotela v centru Ljubljane!

10,00 €

# / 10
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za sprostitev v prenovljeni comfort sobi hotela v centru Ljubljane!

10,00 €

Uživajte v prenovljenih sobah s črno belimi fototapetami Ljubljane izpod rok vrhunskega slovenskega fotografa, izkoristite možnost zgodnje prijave in pozne odjave, najema koles ter parkiranja v podzemni garaži, za popolnoma brezskrbno odkrivanje in raziskovanje slovenske prestolnice!

Uživajte v sobah s črno belimi fototapetami Ljubljane, izkoristite možnost zgodnje prijave, najema koles in parkiranja v podzemni garaži za popolnoma brezskrben oddih!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • brezplačna steklenica vode v sobi
 • brezplačna uporaba fitnesa
 • brezplačna uporaba koles (glede na razpoložljivost)
 • brezplačno parkiranje v podzemni garaži, po predhodni rezervaciji
 • brezplačen wifi
 • možnost pozne odjave do 13:00 (glede na razpoložljivost)
 • možnost zgodnje prijave (glede na razpoložljivost)

city hotel ljubljana*** superior

City Hotel, kot pove že samo ime, živi in diha s sproščenim utripom Ljubljane. Prijazno, pozorno osebje, miren ambient in sveže renovirane sobe poudarjajo povezavo mesta s hotelom preko serije črno-belih fotografij Ljubljane in vam pričarajo pravo mestno vzdušje. Zaprite vrata svoje sobe, sprostite svoje čute in dovolite, da si vam um odpočije od celega dneva raziskovanja kulturnih znamenitosti, kavarn in zabave v vznemirljivem doživetju ljubljanskega nočnega življenja. Spočijte se v City Hotelu v samem osrčju mesta.

SOBE
Hotel ponuja standard, comfort in family&friends sobe.Vse sobe so klimatizirane in odete v svetle odtenke. Vključujejo kabelsko TV z ravnim zaslonom, sef, pisalno mizo in lastno kopalnico s prho ter sušilcem za lase.
Nedavno so bile prenovljene in sedaj navdušujejo s črno belimi stenskimi fototapetami Ljubljane priznanega ljubljanskega fotografa Žige Koritnika ter tako povezujejo celoten hotel v skupno zgodbo »City within the City«.
COMFORT SOBE so odlična izbira, posebno če iščete še več udobja ali namestitev za dlje časa. Sobe so prostorne in imajo velika okna, zato so še posebno svetle in prijazne.

KULINARIKA - KOSILA (Z DOPLAČILOM)
V okviru projekta Okusi Ljubljane lahko tudi v restavraciji doživite Ljubljano skozi njene značilne, tradicionalne okuse, ki govorijo o zgodovini, kulturi in naravi slovenske prestolnice in njene okolice. Na krožnikih se zrcalijo stoletja vplivov Sredozemlja na jugu, Alp na severu in Panonske nižine na vzhodu, jedi pa odražajo tudi različne kulture, ki so se tu srečevale in se prepletajo še danes. Vsem so skupne kakovostne lokalne sestavine - zelenjava in dišavnice s predmestnih vrtov, žita, meso in mlečni izdelki s kmetij osrednje Slovenije, sadje s podeželskih sadovnjakov in ribe iz okoliških rek ali Jadranskega morja.

AKTIVNOSTI
Gostom so brezplačno na voljo kolesa za raziskovanje Ljubljane, kakor to počnejo domačini - s kolesarjenjem. Za športne navdušence pa je 24 ur na dan na voljo fitnes, ki ima vse kar je potrebnega za učinkovito kardio vadbo ali vadbo z utežmi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prenovljene COMFORT sobe s črno belimi fototapetami priznanega fotografa
 • vključena uporaba koles in fitnesa
 • možnost pozne odjave
 • odlično izhodišče za raziskovanje domačega glavnega mesta
 • brezplačno varno parkirišče v podzemni garaži
 • možnost zgodnega prihoda

Domačim živalim prijazno

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

City Hotel Ljubljana*** Superior, kot pove že samo ime, živi in diha s sproščenim utripom Ljubljane. Prijazno, pozorno osebje, miren ambient in sveže renovirane sobe poudarjajo povezavo mesta s hotelom preko serije črno-belih fotografij Ljubljane in vam pričarajo pravo mestno vzdušje. Zaprite vrata svoje sobe, sprostite svoje čute in dovolite, da si vaš um odpočije od celega dneva raziskovanja kulturnih znamenitosti, kavarn in zabave v vznemirljivem doživetju ljubljanskega nočnega življenja. Spočijte se v City Hotelu v samem osrčju mesta.

KAM NA IZLET

 • Center Ljubljane: raziskujte mestne uličice, trgove in uživajte v sprehodu ob Ljubljanici.
 • BTC city mesto nakupov: ponuja nešteto restavracij, lokalov in trgovin, kjer prav gotovo vsak najde nekaj zase.
 • Tivoli park: priljubljena točka za sprehode in umiritev v naravi znotraj prestolnice. Sprehodite se v mestnem gozdu, se povzpnite na Rožnik ali sprehodite do Mosteca.
 • Slovenski etnografski muzej: muzej "o ljudeh, za ljudi", muzej kulturnih istovetnosti, prostor dialoga med preteklim in sedanjim, med svojo in drugimi kulturami.
 • Le deset minut od centra Ljubljane se nahaja prenovljeno nabrežje Ljubljanice, ki je znano po imenu Špica (ime izhaja iz špičastega kopnega dela). Špica je bila nekoč ljubljansko kopališče in tudi danes je zaradi prijetnih zelenih in lesenih površin Špica videti kot plaža, kjer številni Ljubljančani in obiskovalci Ljubljane v lepih dnevih lovijo sončne žarke.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (47)