Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za razvajanje v avtentičnih obnovljenih hiškah z zunanjim bazenom!

od 10,00 €

# / 18
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za razvajanje v avtentičnih obnovljenih hiškah z zunanjim bazenom!

od 10,00 €

Za vse, ki si želijo nekaj drugačnega bo resort Goričke iže v Prekmurju, edinstvena izkušnja bivanja v tradicionalnih hiškah iz naravnih materialov z luksuzom sedanjosti! Pobegnite v svet miru, lepote in prelepe narave. Vključena tudi pijača dobrodošlice in uporaba zunanjega bazena. 

Bivanje v luksuznih tradicionalnih hiškah Resorta Goričko je edinstvena izkušnja! Vključena tudi pijača dobrodošlice.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v PRENOVLJENEM KOMPLEKSU Goričko resort »Goričke iže«
 • pijača dobrodošlice (domače žganje )
 • uporaba zunanjega bazena
 • brezplačen Wifi
 • brezplačno parkirišče
 • končno čiščenje, posteljnina in brisače

GORIČKO RESORT - GORIČKE IŽE

Sredi Krajinskega parka Goričko, v Križevcih v Prekmurju, stojijo tri prelepe goričke hiše. Navdih zanje je bil način gradnje "kot nekoč", obnova z naravnimi materiali ter Konopljina iža, ki je novogradnja zgrajena iz konoplje.

GORIČKA IŽA
Luksuzni hiški Velbana Iža in Indašnja Iža sta spomenik preteklosti, ki te bosta navušili. V Velbani hiški se preteklost sreča z moderno sedanjostjo. Hiška leži na sredini kompleksa, pred njo pa je plavalni bazen. Hiška ponuja spalnico z rustikalnim pohištvom, kopalnico z banjo, kuhinjo z unikatnim delovnim pultom, dnevno sobo z velbanim stropom ter veliko teraso s pogledom na bazen. V spalnici je tudi postelja za manjše otroke. Dnevna soba je opremljena z raztegljivo sofo in kaminom. Dnevna soba je tudi jedilnica, kjer je na voljo miza z šestimi stoli. Ponuja vhod iz hiše na veliko teraso, ki ponuja dva dvoseda ter mizico za popolno doživetje celotne hiše.
Inadšnja Iža je bila obnovljena v z naravnimi materiali, ki so jih naši predniki uporabljali nekoč. Dodali so ji talno ogrevanje in lončeno peč, ki skupaj poleg izjemno naravne mikroklime v notranjosti , predstavljata dodatno udobje in kvaliteto bivanja. Hiša ima popolno opremljeno kuhinjo, unikatno kopalnico z tušem, dnevno sobo, ki vsebuje avtentično starinsko pohištvo, kot tudi spalnica z eno zakonsko posteljo ter eno enojno posteljo.

KONOPLJINA IŽA
Je ena izmed redkih hiš, pri kateri je glavno pri gradbenih materialih vlogo igral konopljin pezdir, ki se je mešal skupaj z apnom, ki je naravni diretizator. Hiša zaradi sten iz konoplje odporna na požar, uravnava idealno vlažnost v prostoru skozi celo leto in ter omejuje elektromagnetno sevanje. Hiša je pokrita s trstiko, ki predstavlja material, ki se je v tem okolju uporabljal že v preteklosti.
Konopljina iža ponuja predprostor, ki ima štiri barske stole in mizo, popolnoma opremljeno kuhinjo, prekrasno – unikatno kopalnico z tušem in dnevno sobo z raztegljivim kavčem. Po stopnicah navzgor se pride do postelje, ki ponuja popolno udobje, saj je pogled skozi stekleno sprednjo steno, usmerjen naravnost v nebo. 

WELLNESS (z doplačilom)
Sprosti se v Hotspring jacuzziju z masažnimi programi in izkusi unikatno savno v sodu Radgonskih Goric. Savna zaradi oblike soda hitreje in bolj enakomerno razporeja toploto, daje pa tudi unikatno izkušnjo, ki je ne dobiš v klasičnih savnah. Na voljo je tudi zunanji bazen z ležalniki za sproščanje brez doplačila. 

KULINARIKA (z doplačilom)
Pred vrata hiške ti dostavijo košarico lokalnih prekmurskih dobrot v katerih nato uživaš v zasebnosti lastne hiške.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prenovljen Resort nudi luksuz sedanjosti v objemu tradicije
 • edinstvena hiška zgrajena iz konoplje ponuja čudovit razgled na zvezdnato nebo
 • vključena uporaba zunanjega bazena
 • vključena tudi pijača dobrodošlice
 • hišni ljubljenčki dobrodošli

Dolga veljavnost kupona

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Goričko Resort se nahaja sredi Krajinskega parka Goričko, v Križevcih v Prekmurju, 16 km do Moravskih Toplic, 42 km do Svetega Martina na Muri.

KAM NA IZLET?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi gozd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti Prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec.
 • Stolp Vinarium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi.
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 različnih rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (130)