Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zimske počitnice v Bohinju s polpenzionom in smučarsko karto!

od 150,00 €

# / 10

HUDA CENA za zimske počitnice v Bohinju s polpenzionom in smučarsko karto!

od 150,00 €

Preživite zimske dni v objemu slovenskih gora. Planinski dom vam bo nudil vso udobje bivanja z vključenim domačim borovničevcem. Razgibajte in naužijete se belih strmin na Smučišču Vogel. Ta sneženi raj vam ponuja več kot 20 km nepozabnih smučarskih prog, kjer boste doživeli popolno smučarsko zabavo. Za razbremenitev vaših mišic po naporni smuki pa se boste lahko odpravili v vodni park Bohinj. 

Zaslužite si aktiven in hkrati sproščujoč oddih! Vključena pijača dobrodošlice.

Planinski dom Savica

Prenovljeni Planinski dom Savica se nahaja ob vznožju najbolj znanega in obiskanega slapa v Sloveniji - Slap Savica, od Vogla, pa je oddaljen le 5 km. Planinski dom je pri celotni obnovi leta 2017 obdržal svojo popolno lokacijo in izjemen okoliški razgled. S prijetnim ambientom in lokacijo je dom Savica še posebej primeren za poroke, rojstne dneve, obletnice, poslovne zabave, organizirana kosila in večerje za večje skupine

NAMESTITVE
Skupno ima planinski dom Savica 20 ležišč v 2- ali 4-posteljnih sobah. Gostom je na voljo brezplačna uporaba wi-fi. Sobe so lepo opremljene, TWC, družinske sobe.  Nudijo 8 sob. Vsaka soba ima svojo kopalnico, nekatere sobe imajo balkon.

SMUČIŠČE VOGEL
Smučarski center Vogel leži v Triglavskem narodnem parku nad Bohinjskim jezerom. Izjemna lokacija in veličastno naravno okolje v kombinaciji z odličnimi storitvami zagotavljajo neponovljivo izkušnjo. Že od samega začetka vsa ta desetletja delovanja vzdržujemo tradicijo dobrega počutja na povsem naravno zasneženih strminah. Površina smučišča je 78 ha, skupna dolžina smučarskih prog pa 22.000 m, od tega je lahkih prog 9.500 m ter 12.500 m težkih prog. Smučišče ima tudi štirisedežnice, enosedežnico, vlečnice in tekoče trakove v otroškem parku.

KULINARIKA
Planinski dom Savica ima na voljo restavracijo (sprejme do 80 oseb) in manjšo kmečko sobo (sprejme do 30 oseb) in ponuja širok izbor tradicionalnih jedi, pripravljenih na moderen način. Ponujajo samopostrežni zajtrk ter večerjo s klasično strežbo.

VODNI PARK BOHINJ
Vodni park Bohinj se ponaša s preko 500m2 skupnih bazenskih površin! Bazeni so razgibano oblikovani in primerne globine za vse starosti. Bazenski kompleks je razdeljen v vhodno avlo z recepcijo in prvo solno sobo s piransko soljo v Sloveniji, garderobe od koder stopnice vodijo do glavnega bazenskega prostora.
Bazenski prostor ima večji rekreacijski bazen, dva jacuzzija in otroški bazen z atrakcijami. V glavnem rekreacijskem bazenu se lahko razvajate v zvočni votlini ali pa se pocrkljate v votlini za zaljubljene. Tisti bolj adrenalinskega tipa, pa se lahko preizkusite na bazenski plezalni steni ali se spustite po toboganu. Rekreacijski bazen je primeren tudi za animacijo starejših in mlajših. Bazenske atrakcije in efekti, kot so: masažne kadi, vodne šobe, divja reka, tropski slap Vam bodo gotovo še v dodatno veselje.


ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • gorski oddih v objemu slovenskih gora
 • nastanitev od Vogla oddaljena le 5 km
 • Planinski dom Savica je prenovljen
 • vključena smučarska vozovnica
 • vključena vstopnica za vodni park Bohinj
 • pijača dobrodošlice

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Visoko nad Bohinjskih jezerom, na vrhu strmega slemena, tam kjer te objame tišina in se čas ustavi boste ugledali veličino narave Triglavskega narodnega parka med katere spada tudi Vogel. 1923 m visok hrib, ki leži na jugovzhodnem delu Julijskih Alp.

KAM NA IZLET ?

 • Blejski otok: najprepoznavnejša podoba Slovenije, kjer je bilo neko svetišče boginje ljubezni Žive
 • Blejski Grad: stoji na pečini nad Blejskim jezerom in je najstarejši grad na Gorenjskem
 • Vožnja s pletnjo: tradicionalni leseni čoln, katere izdelujejo domačini
 • Pokljuka: Koča na Uskovnici in Pot Rudno polje uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha in adrenalinski park
 • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)