Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za poletni oddih s polpenzionom v moderno opremljeni vili tik ob plaži!

od 397,00 €

# / 11

HUDA CENA za poletni oddih s polpenzionom v moderno opremljeni vili tik ob plaži!

od 397,00 €

Okusna hrana mediteranske kuhinje ob zvokih dalmatinskih pesmi v moderno opremljeni Villi Aria Comforte***, terasa za sončenje, peščena plaža in čista morska voda vas čakajo v čudoviti ribiški vasici Postira na otoku Brač. Pomemben del turistične ponudbe Postire je tudi kulturni turizem, saj je Postirsko poletje bogato s prireditvami.

Neposredna bližina peščene plaže in slastna tradicionalna kulinarika!

Villi Aria Comforte***

Vila Aria Comforte se nahaja v kraju Postira, 3,3 km od zaliva Lovrečina. Imajo dvoposteljne, troposteljne in družinske sobe. Pred nastanitvijo je velika terasa, gril in prekrasen bazen. Peščena plaža je oddaljena le 50 m stran. 

SOBE
Sobe so velike 14 m2, imajo zasebno kopalnico s prho in so opremljene s televizorjem, hladilnikom ter klimatsko napravo. Sobe imajo pogled na park. 

PLAŽA
Nastanitev se od čudovite peščene plaže nahaja le 50 m stran. 

KULINARIKA
V restavraciji vam dan nudijo tradicionalne mediteranske jedi, ob večerji pa vam postrežejo tudi s pijačo. Vsak petek lahko v restavraciji poskusite lokalne specialitete in uživate v dalmatinskih večerih. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nastanitev v hotelu s čudovito prostorno teraso in lepim razgledom
  • na znanem otoku Brač, le 50 m od lepe peščene plaže
  • bogat polpenzion s pijačo ob večerji
  • domačna vila za popolne počitnice s čudovitim pogledom na morje
  • namestitev s slikovitem mestu Postira z bogato zgodovino
  • popolna destinacija za počitnice v dvoje ali z družino

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Hit poletja

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Villa Aria Comforte*** je lociran le 50 m od peščene plaže in 50 m od centra mesta, z restavracijo, kavarno in trgovino v bližini. Ponaša se z lepim razgledom na morje, lastnim vrtom in možnostjo uporabe prostora za žar.
Villa Aria se nahaja v ribiški vasi Postria z dolgo tradicijo in dalmatinsko atmosfero. Na vsakem koraku si boste lahko ogledali bogato kulturno dediščino; ozke uličice, prodniki in krščanska grobnica. Le nekaj km stran, v Lovrenčini, si oglejte ostanke cerkve in samostana. Lovrenčina je znana tudi po svojih peščenih plažah obdanih z borovci.

KAM NA IZLET?

  • Zlati rat: je dragulj turistične ponudbe otoka Brača ter njegov najbolj znani simbol. Kopanje in windsurfing na eni od najlepših plaž hrvaške obale, pogled z najvišje točke vseh jadranskih otokov, vrha Vidove gore (778m), in edinstveno kulturno področje Blaca - samostanski kompleks svečenikov puščavnikov so točke tega otoka, ki jih morate obiskati.
  • Otok Brač skriva zgodbo o svoji preteklosti v špiljah. Špilja Kopačina skriva ostanke še iz kamene dobe, pričajoč o bogati preteklosti otoka, Drakonjeva špilja pa odkriva reliefe, katere so z vrezovanjem v zidove oblikovali svečeniki puščavniki, skrivajoč se pred turškimi vpadi.
  • Park narave Sutivan: je idealna izletniška točka, kjer se obiskovalci lahko sprostijo v naravi, seznanijo z različnimi živalmi, hkrati pa tudi uživajo v avtohtoni gastronomski ponudbi. Ljubitelji avtohtonega doživljaja bodo uživali v notranjosti Brača
  • Vpliv, ki ga je katolištvo nekoč imelo na otok Brač, se najbolje opazi v njegovi kulturni dediščini – na otoku se nahaja celo 19 zgodnje romanskih cerkvic. Ljubitelje kulturnega turizma bo navdušil Lokalni muzej otoka Brača v Škripu ter Dominikanski samostan v Bolu, ki hrani eno od Tinorettovih slik
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (200)