Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za poletne počitnice v Movie Resortu z bazenom v osrčju Dalmacije!

od 119,00 €

# / 10

HUDA CENA za poletne počitnice v Movie Resortu z bazenom v osrčju Dalmacije!

od 119,00 €

Naj bodo vaše poletne počitnice malo drugačne, preživite jih v hotelu s filmsko tematiko, kjer je vsaka soba filmsko obarvana. Hotel stoji na čudoviti lokaciji ob morju z lastno plažo v mirnem predelu Tribunja. Nastavljajte se soncu, skočite v morje ali zunanji hotelski bazen, sprehodite se po promenadi do 2 kilometra oddaljenih Vodic in ne pozabite uživati ob odlični mediteranski kulinariki in gostoljubju.

Družinske počitnice s filmsko tematiko! Privoščite si miren dopust na jadranski obali v hotelu v Tribunju.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v sobi ali apartmaju v The Movie Resort Aparthotelu*** v Tribunju
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi

movie resort apart hotel***

The Movie Resort Hotel*** je tematski hotel v Tribunju na jadranski obali z lastno prodnato plažo. Nahaja v slikovitem okolju s pogledom na staro jedro Tribunja in bližnje otoke. Tik ob hotelu se nahaja marina Tribunj in 2 kilometra dolga promenada, ki vodi do bližnjih Vodic. Sam hotel se nahaja v slikovitem okolju s pogledom na staro jedro Tribunja in bližnje otoke. Hotel obdaja čudovita okolica z mediteranskim rastlinjem, kjer se nahaja tudi zunanji bazen in Beach bar. Hotel pa ima tudi svojo vinsko klet z visoko kakovostnimi vini.

SOBE
Urejene so v elegantnem mediteranskem slogu in ponujajo prekrasen panoramski pogled na morje. Opremljene so z naravnimi materiali in klimo, satelitsko TV in internetnim priključkom. Imajo kopalnico z umivalnikom, tuš kabino in sušilcem za lase. Vse sobe so obarvane s filmsko tematiko.

APARTMAJI
Urejeni so v elegantnem mediteranskem slogu s filmsko tematiko. Imajo kuhinjo s priborom in posodo. Imajo tudi klimo, satelitsko TV in internetni priključek. V apartmaju se nahaja tudi kopalnica z umivalnikom, tuš kabino in sušilcem za lase.

PLAŽA
Hotel ima lastno plažo, ki se nahaja tik ob hotelu. Plaža je prodnata.

KULINARIKA
Hotelska restavracija z bogato kulinariko nudi bogato izbiro lokalnih in tujih jedi. Prav gotovo boste uživali na sončni terasi obdani z mediteranskim rastlinjem, v zunanjem bazenu hotela ali na plaži, medtem ko boste čakali, da vam prijazno osebje postreže z odličnimi koktajli iz njihovega Beach bara. Hotelska vinska klet vabi s ponudbo visoko kvalitetnih vin. Ob degustaciji vas bodo tudi podučili o najpomembnejših stvareh, ki jih morate vedeti o njihovem vinu in kleti.

TRIBUNJ
Naselje Tribunj je oddaljeno 15km od Šibenika in je znano kot majhno in mirno ribiško mestece. Ponaša se s slogom tipičnega dalmatinskega naselja in prijaznimi domačini, kateri se večina ukvarjajo z gojenjem oljk, kmetijstvom in ribištvom. Raziskujte srkite kotičke tega mesteca in se podajte na sproščujoše sprehode ob vonju morja in slikoviti pokrajni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bivajte v sobah poimenovanih po največjih filmskih zvezdah
 • hotel v Tribunju - majhni ribiški vasici s tipičnimi ozkimi uličicami
 • skočite v morje ali pa se namakajte v bazenu na terasi hotela
 • 50 m oddaljena prodnata plaža z ležalniki, senčniki in Beach barom
 • obiščite eno od bližnjih mest - Vodice, Split, Zadar ali Šibenik
 • obiščite nacionalni park Kornati, ki ga sestavlja 89 manjših in večjih otokov

Prijazna postrežba

Domačim živalim prijazno

Wi-Fi

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

The Movie Resort Hotel je tematski hotel v Tribunju na jadranski obali. Leži v bližini mest Šienik,Split in Zadar ter nacionalnih parkov Krka, Kornati, Paklenica in Plitvička jezera. Tik ob hotelu se nahaja marina Tribunj in 2 kilometra dolga promenada, ki vodi do bližnjih Vodic.

KAM NA IZLET?

 • sprehodite se po ulicah simpatičnega dalmatinske mesta Tribunj
 • odpravite se lahko v bližnji Šibenik
 • obiščete katedralo svetega Jakoba, na katero so Šibenčani še posebej ponosni, saj je od leta 2000 uvrščena na UNESCO-v seznam svetovne kulturne dediščine
 • naravni park Vransko jezero: je idealna lokacija za vse ljubitelje ribarjenja, je oddaljen le 5 km.
 • narodni park Kornati: Park navdušuje z visokimi pečinami, morskimi precepi med otoki, velja pa tudi za pravi potapljaški raj. arodni park Kornati je danes večinoma nenaseljen. Najzanimivejše sledi nekdanjega življenja na otoku lahko še danes opazujete na otoku Kornatu, kjer se nahaja bizantinska utrdba Tureta iz 6. stoletja. Ob vznožju otoka je tudi starokrščanska cerkev Gospe od Tarca iz 16. stoletja.
 • narodni park Krka: Narodni park Krka je eden najpomembnejših in turistično najbolj obiskanih parkov na Hrvaškem. Slovi po svojih mogočnih slapovih, čudovitem jezeru s prisrčnim otokom in izlivu v morje, kjer najdemo tako morske kot sladkovodne ribe.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (217)