Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za poletne počitnice v modernih apartmajih z zunanjim bazenom!

od 53,00 €

# / 10

HUDA CENA za poletne počitnice v modernih apartmajih z zunanjim bazenom!

od 53,00 €

Zbudi se ob zvoku škržatov in vonju morja ter prični nepozabne počitnice v udobnem apartmaju v mirni okolici Biograda na Moru. Osveži se v bazenu in se sprosti na vrtu. Zvečer se sprehodi po mestnem jedru ali pa poskusi odlično mediteransko kulinariko! 

Izbira med vrsto najbližjih plaž, ki so od nastanitve oddaljene približno 1 km so Dražica, Soline in Bošana!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v modernem apartmaju Star*** v Biogradu na Moru
 • brezplačno bivanje za otroka do 2,99. leta v postelji s starši
 • uporaba zunanjega bazena
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče
 • končno čiščenje, posteljnina in brisače

APARTMAJI STAR***

Apartmaji Star*** se nahajajo v mirnem predelu Biograda na Moru in nudijo udobne prostore in zunanji bazen. Gostje se lahko sprostijo na vrtu apartmaja ter zaplavajo v manjšem bazenu. 

APARTMAJI
Vse enote v sobi so sodobno opremljene in nudijo kavč, dnevni prostor, opremljeno kuhinjo in zasebno kopalnico s tušem, LCD televizijo in balkon, ki nudi pogled na bazen in okolico.

VRT IN BAZEN
Apartmaji so obdani s prelepim vrtom, kjer se gostje lahko sprostijo in uživajo ob prijetni mediteranski temperaturi. Prav tako lahko zaplavate tudi v bazenu.

PLAŽE
Biograd je znan po svojih prelepih plažah. Izbirate lahko med vrsto plaž, najbližje plaže, ki so od nastanitve oddaljene približno 1 km so Dražica, Soline in Bošana. Lahko pa se odpravite tudi na plaži Kumenat in Slanica, ali pa na izlet in priplujete na Galešnjak - Otok ljubezni! Dražica, Soline in Bošana so locirane blizu hotelov, kampov ter promenade in so zato razumljivo rahlo bolj obljudene. Nudijo idealne razmere za manjše otroke, ki se bodo lahko igrali v plitvini, všeč jim bo tudi mivka ali manjši kamenčki, po katerih bodo stopicali v vodo. Nasprotno temu pa plaža Kumenat, samo 2 km od centra mesta, nudi malo tišjo, bolj sproščeno izkušnjo v manjši gneči. Plaža je še vedno peščena, najde se kak kotiček sence, vseeno pa priporočamo senčnik ali kaj podobnega. Če boste vztrajali še 500 m, boste prišli do plaže Slanica. Tu bo intima še večja, na svoje pa boste prišli tudi tisti, ki radi soncu pokažete svoje intimne predele - oblačila tu namreč niso obvezna.

KULINARIKA (doplačilo)
V mestu je veliko restavracij, ki ponujajo domače specialitete ali pa jedi iz mednarodnih kuhinj. Poskusite lahko pristno dalmatinsko kuhinjo, ki odraža vrhunske lokalno pridelane, dnevno sveže sestavine in pa seveda tradicionalnih receptov in izkušenih kuharjev.

AKTIVNOSTI
Biograd je pestro mesto, ki zadovolji vsakega željnega zabave ali ležernega sprehoda po ulicah. Sprehodite se do barov, kavarn ali pa si privoščite odlično dalmatinsko kulinariko. Prava poslastica pa je FunPark Biograd, ki nudi dovolj možnosti za nepozabno doživetje. Odpravite se na vlakec, obiščite živali ali pa skačite po trampolinih. Zabava za vso družino!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • oddih v priljubljenem in živahnem dopustniškem mestu
 • pobeg od skrbi na toplo mediteransko sonce
 • udobni in sodobno opremljeni apartmaji
 • vključena uporaba zunanjega bazena
 • prelep vrt in mirna okolica

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Wi-Fi

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Apartmaji STAR*** se nahajajo v mirnem okolju mesta Biograd na Moru in nudi udogne in sodobne apartmaje ter zunanji bazen. V bližini je morje in marina. Gostje lahko uživajo v vrtu ali pa se kopajo v manjšem bazenu. 

Biograd na Moru je središče riviere, katero sestavljajo obalna mesta Petar na Moru, Turanj, Sv. Filip in Jakov, Biograd na Moru, Pakoštane in Drage, na otoku Pašmanu mesta Tkon, Kraj, Pašman, Barotul, Mrljane, Neviđane, Dobropoljana, Banj in Ždrelac ter na otoku Vrgada istoimeno mesto. 

KAM NA IZLET?

 • Narodni park Kornati: park navdušuje z visokimi pečinami, morskimi precepi med otoki, velja pa tudi za pravi potapljaški raj. Narodni park Kornati je danes večinoma nenaseljen. Najzanimivejše sledi nekdanjega življenja na otoku lahko še danes opazujete na otoku Kornatu, kjer se nahaja bizantinska utrdba Tureta iz 6. stoletja. Ob vznožju otoka je tudi starokrščanska cerkev Gospe od Tarca iz 16. stoletja.
 • Narodni park Krka: je eden najpomembnejših in turistično najbolj obiskanih parkov na Hrvaškem. Slovi po svojih mogočnih slapovih, čudovitem jezeru s prisrčnim otokom in izlivu v morje, kjer najdemo tako morske kot sladkovodne ribe.
 • Zadar: mesto odddaljeno le 30 km, kjer si lahko ogledate edinstvene morske orgle, cerkev sv. Donata iz zgodnjega srednjega veka in ostanke antičnega rimskega foruma.
 • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
 • Narodni park Paklenica: eden od osmih narodnih parkov na Hrvaškem. Po parku je speljanih približno 150 km označenih pohodniških poti. Tako so peš dostopne jama Manita peč, skalna stena Aniča kuk, gozdarska koča Lugarnica, mlin, planinski dom Paklenica, vrhova Sv. brdo in Vaganski vrh.
 • Severni Velebit: narodni park, ki leži na gorskem grebenu Velebita. Znotraj parka se nahajajo strogo varovani rezervati: Hajdučki kukovi, Rožanski kukovi, Lukina jama - ena od najglobljih podzemnih jam na svetu, botanična rezervata Visibaba in Zavižanj-Balinovac-Velika kosa in Veliki botanični vrt. Na tem območju so do sedaj odkrili okoli 150 podzemnih jam.
 • Šibenik: najstarejše hrvaško obalno mesto z bogato zgodovinsko in kulturno dediščino. Slikovito srednjeveško mesto obkrožajo 4 trdnjave. V samem mestnem jedru so številne stare cerkve in kamnite ozke ulice. Šibenik ima kar dva UNESCO spomenika, gotsko-renesančno katedralo sv. Jakoba in renesančno trdnjavo sv. Nikole.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (137)