k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Spakiraj za Pag! HUDA CENA za počitnice v aparthotelu z bazenom v centru Novalje!

od 179,00 €

# / 14
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Spakiraj za Pag! HUDA CENA za počitnice v aparthotelu z bazenom v centru Novalje!

od 179,00 €

Privoščite si nepozabne počitnice in se odpravite v aparthotel s 4*, ki se nahaja v turističnem središču najbolj sončnega otoka na Jadranu. Zaplavajte v zunanjem bazenu ali pa se odpravite do bližnjih plaž, ki so znane po svoji lepoti. Zvečer se zabavajte še ob igri namiznega tenisa, nato pa se podajte v center Novalje kjer vas čaka burna noč polna zabave in spoznanstev!

Zaplavajte v zunanjem bazenu ali pa se odpravite do bližnjih plaž, ki so znane po svoji lepoti!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v aparthotelu Trcol**** v Novalji na otoku Pag

 • neomejena uporaba zunanjega bazena
 • uporaba biljarda, nogometa, namiznega tenisa
 • SAT TV 
 • klimatizacija
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi
 • končno čiščenje
 • posteljnina, brisače
 • vključena turistična taksa

APARTHOTEL TRCOL****

Aparthotel Trcol**** se nahaja v naselju Novalja na otoku Pag in ponuja udobne in sodobne sobe, zunanji bazen in prostor za igre biljarda, namiznega tenisa itd. Aparthotel je sestavljen iz 3 paviljonov, ki skupono nudijo 20 apartmajev. Zunanji prostor nudi tudi opremo za žar.  Naselje Novalja je znano kot turistično središče otoka Pag in nudi mnogo možnosti za dnevne in večerne aktivnosti. 

APARTMAJI
Aparthotel Trcol ponuja 20 apartmajev. Vsak apartma nudi svojo dekoracijo in popolno udobje. V njih je kuhinjski prostor, zasebna kopalnica, pohištvo in televizor z ravnim zalsonom. Nekateri apartmaji imajo tudi balkon, ki nudi razgled na vrt, bazene, morje ali okolico.

BAZEN
Če vas kakšen dan ne mika morje, lahko vseeno zaplavate v 2 zunanjih bazenih hotela. Oba ponujata prijetno vodo in večji bazen je dovolj velik tudi za rekreativno plavanje. Posebnost aparthotela pa je, da ponuja tudi nočno kopanje.

PLAŽE
Otok Pag je znan po svojih prelepih plažah. Najbližja plaža od aparthotela je oddaljena le slabih 400m. Prelepo plažo najdete tudi v kakšen kilometer stran. Kamnita plaža Straško ponuja prelep razgled na kristalno čisto morje in zavetje pred soncem lahko najdete pod borovci. Plaža je dolga 1,5 km in je primerna tako za mlade kot za družine. 

AKTIVNOSTI
V okolici aparthotela je veliko možnosti za razne aktivnosti. Na vrtu lahko pečete na žaru ali pa se zabavajte ob igri nogometa, namiznega tenisa ali biljarda. Le slabih 300 m vas loči do centra, kjer vas čakajo razne restavracije, trgovine, kavarne in nočni klubi, ki ponujajo mnogo možnosti tudi za bolj pestre noči. 

OTOK PAG
Otok Pag je peti največji otok v Jadranskem morju z najdaljšo obalo polno zalivov in peščenih plaž. Otok je znan kot eden najbolj sončnih otokov. Pag je edinstven po številnih stvareh. Je najmanj poraščen otok na Jadranu, največjo redkost predstavljajajo drevesa. Pag je seveda tudi znan po svojem pestrem dogajanju. Že veliko let vabi tako družine kot tudi mlade, ki so željni zabave. Na čudovitem hrvaškem otoku Pag, vsako leto več kot 10.000 odklopa željnih žurerjev obišče eno najbolj artaktivnih party destinacij na svetu, plažo Zrće. Eden najbolj priljubljenih dogodkov je Zrće Summer Opening, ki se odvija 20.-23.6.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobne in udobne sobe
 • prostorni apartmaji v aparthotelu s 4*
 • zaplavajte v zunanjem bazenu
 • sprostite se ob igri biljarda, nogometa ali namiznega tenisa
 • Novalja je znano turistično središče otoka Pag
 • v bližini je priljubljena plaža Straško

Odličen nakup

Wi-Fi

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

CMT potovalna agencija d.o.o. je največja potovalna agencija za mlade v regiji, ki je sinonim za izlete, potovanja in počitnice, ki postanejo prava doživetja. Počitnice z njimi so ugodne, kvalitetne in izpopolnjene s celodnevnim dogajanjem. To dosegajo z mlado ekipo, polno idej, entuziazma in energije. Pri njih se izobraževalni proces vodnikov in ostale ekipe nikoli ne konča. Prav zato so počitnice z njimi eno lepših doživetij, saj poskrbijo za vse, na vas je le, da se prepustite užitkom.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (187)