k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za počitnice v apartmajih za ljubitelje gora in gibanja v naravi!

od 147,00 €

# / 12

HUDA CENA za počitnice v apartmajih za ljubitelje gora in gibanja v naravi!

od 147,00 €

Mariborsko Pohorje nudi številne športne aktivnosti za vse ljubitelje gibanja v naravi in je pravi raj za vse privržence smučanja in pohodništva. Uživajte v zabavni smuki na največjem smučarskem centru v Sloveniji ali pa se odpravite na potep po lepotah čudovite okolice. Naj bo vaš naslednji oddih v popolni harmoniji neokrnjene narave!

Apartmaji sredi neokrnjene narave s številnimi možnosti za športne aktivnosti!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmajih Mariborsko Pohorje
 • uporaba posteljnine in brisač
 • končno čiščenje
 • brezplačna uporaba športnega igrišča
 • brezplačna parkirišče in WiFi

Apartmaji Mariborsko Pohorje

Apartmaji Mariborsko Pohorje ponujajo hišne prijazno nastanitev v Hočko Pohorje. Mariborsko Pohorje Smučišče je oddaljen le 1,2 km. Vse enote vključujejo jedilnico in dnevni prostor s kabelsko televizijo. Prav tako imajo kuhinjo, opremljeno s pomivalnim strojem in pečico. Vsaka enota ima lastno kopalnico s kadjo ali tušem in kopalne plašče. Na voljo so številne aktivnosti kot so smučanje, kolesarjenje in pohodništvo.

APARTMAJI
Apartmaji (50mali 80m2) se nahajajo v pritličju. Nudijo jedilni in dnevni predel, kopalnico, WC, balkon, kamin, sedežno površino, pečico, zvočno izolacijo, stojalo za sušenje obleke, posteljnina, čistilna sredstva, brisače, dodatna pisalna miza, paket za osebno higieno, sušilec za lase, televizijo, kopalni plašč, masažno kad ali prho, pomivalni stroj, ventilator.

KULINARIKA
Na Pohorju so doma tudi kulinarične specialitete kot so pohorski žličniki, pohorski pisker, pohorska bunka z domačim sirom, pohorska omleta, šarlota in gibanica, ter seveda borovničevec. V okolici je veliko odličnih lokacij, kjer lahko jedi tudi poskusite. Priporočajo gostilno Zlati Lev in Novi Svet, ter picerijo in špageterijo Roma.

SMUČIŠČE MARIBORSKO POHORJE (z doplačilom)
Smučišče Mariborsko Pohorje je znano kot največje smučišče v Sloveniji in se nahaja v okolici mesta Maribor. Čudovito smuko boste doživeli na več kot 40km prog, ki so primerne tako za rekreativne smučarje kot začtetnike in družine. Proge nudijo pravo zabavo za smučarje in deskarje. Smučarski center se tudi ponaša z nazivom najdaljšega osvetljenega smučišča v Evropi. Prav tako smučišče že vrsto let gostuje tekmovanje v ženskem smučanju imenovano Zlata lisica, ki je pripomoglo k temu, da je Mariborsko Pohorje sedaj že svetovno znano.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odlična lokacija v osrčju prelepega Pohorja
 • odpravite se na pohod po Pohorju in uživajte v naravi
 • obiščite grad, ki ga je dal zgraditi cesar Friderik III v 15. stol.
 • občudujte okrog 440 let staro vinsko trto na Lentu
 • prepustite poizkušanju domače kulinarike lokalnih restavracij

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Apartmaji Mariborsko Pohorje se nahaj na Hočkem Pohorju. Lično urejen ambient, ki mu leseni elementi dajejo pridih domačnosti in topline, vam ponuja namestitev v kateri se lahko zares sprostite.

KAM NA IZLET ?

 • Lovrenška jezera: Obisk visokega barja, na katerem je več majhnih jezerc (barjanskih oken), ki so barju prinesla ime “Lovrenška jezera”. Nahaja se med Roglo in Ribniškim Pohorjem in se razteza na površini 22 ha. Lepo urejena pot po lesenih brveh nas privede v osrčje barja, za pogled ‘od zgoraj’ pa poskrbi lesen razgledni stolp.
 • Črno jezero na Pohorju: Območje jezera je zavarovano kot naravni spomenik. Jezero je zaradi svojega izgleda ter lege odlična točka za sprehod z otroki.
 • Rogla: Vselej privlačna - smučišča, poletno sankališče in travnate poljane za igro.
 • Pohodništvo: Obilo urejenih pohodniških poti po Pohorju vam omogoča, da se dodobra nadihate svežega zraka in razgibate.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (300)