Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za oddih z vstopnico na razgledni stolp ali na raziskovanje okolice!

od 10,00 €

# / 10
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za oddih z vstopnico na razgledni stolp ali na raziskovanje okolice!

od 10,00 €

Nastanite se v modernem hotelu s prelepim razgledom nad kuliso lendavskih goric! Po okusnem zajtrku se odpravite in raziskujte okoliške znamenitosti ali pa se odpravite na kopanje v Terme Lendava, ki se razpotega na več kot 1800 m2. Možnost paketa z vključeno vstopnico v razgledni stolp Vinarium ali na oddih z organiziranim raziskovanjem okolice v dvoje! Vključeno tudi peneče vino!

Hotel leži v neposredni bližini starega mestnega jedra Lendave in nudi čudovit pogled na naravno kuliso lendavskih goric!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Cubis

 • sveže sadje ob prihodu
 • 2x peneče vino JP Chenet
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen wifi

HOTEL CUBIS***

Hotel Cubis leži v neposredni bližini starega mestnega jedra Lendave, v idiličnem malomščanskem mestu v Severovzhodnem delu Slovenije. Njegova lega na robu mesta omogoča pogled na čudovito naravno kuliso lendavskih goric. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za kopanje v termalnih vodah, adrenalinska doživetja ter druge športne podvige v bližnji okolici.

SOBE
Hotel nudi 24 prostornih in sodobnih sob, ki ponujajo vse kar potrebujete za prijeten oddih, ne glede na to ali ste v Lendavi poslovno, z družino na počitnicah ali ste se samo ustavili na poti nekam drugam. Vse sobe so klimatizirane, nudijo TV in kopalnico s prho ter brezplačen dostop do interneta.

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka pestra izbira okusne hrane za zajtrk, ki vas bo napolnila z energijo za dnevne aktivnosti. Ponujajo vam raznovrstno svežo, okusno hrano vsak dan. Njihov okusni zajtrk kar vabi k temu, da si vzamete nekaj časa in se pripravite sproščeno na nov dan. Uživajte v širokem izboru jedi, ki predstavljajo Pomurje.

RAZGLEDNI STOLP VINARIUM LENDAVA
Razgledni stolp Vinarium Lendava je zgrajen na griču v Lendavskih goricah. Stolp okrogle oblike, visok 53,50 metra, s pritličjem in devetimi etažami, je projektiral Oskar Virag, univ.dipl.inž.arh., iz arhitekturnega biroja Vires d.o.o. Tlorisna velikost stolpa znaša dobrih 293 m3, sam stolp pa ima jekleno strukturo z armirano-betonskim pritličjem, na vrhu pa je zastekljen razgledni prostor, od koder seže pogled na pokrajino štirih držav: Slovenijo, Madžarsko, Hrvaško in Avstrijo. Stolp sprejme do 50 obiskovalcev, ti pa se bodo lahko nanj povzpeli po 240 montažnih stopnicah ali s pomočjo dvigala. V pritličnem delu bo za obiskovalce na voljo gostinski lokal, vključno s spominki in informativno točko, ob stolpu pa bo v hiškah na voljo še lokalna kulinarična in vinska ponudba.

ORGANIZIRANE AKTIVNOSTI
-Bukovniško jezero (kjer se lahko pozdravite v Energijskem parku, na energetskih točkah ali obiščete adrenalinski park)
-terme Lendava (priskrbijo vam  karte za Wellness ali kopanje)
-Expano (ki, poleg odlične prekmurske hrane ponuja tudi ogled razstave)
-razstava v Lendavi (kjer razstavljajo dela svetovno znanih umetnikov)
-odlične restavracije, ob prihodu v hotel izrazite želje in vam predlagajo najboljšo izbiro, ter vam z veseljem rezervirajo mizo
-Regen Krio (obisk krioterapije, limfne drenaže bo športnikom v pomoč pri regeneraciji. Hiperbarično kisikovo terapijo pa lahko obiščejo vsi, ki želijo razstrupiti organizem in poskrbeti za boljše počutje

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • organizirano raziskovanje okolice
 • sodobne in udobne sobe
 • čudovit razgled na kuliso lendavskih goric
 • paket z vključeno vstopnico na razgledni stolp Vinarium
 • odlična izhodiščna soba za aktivnosti v okolici Lendave
 • hotel nudi čudovit ambient

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Wi-Fi

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Cubis*** se nahaja v Lendavi ter ​​ponuja udobne sobe, vrt in teraso, na kateri se lahko sprostite ob pijači iz hotelskega bara. Vsaka soba vključuje televizijo, klimatsko napravo in lastno kopalnico, opremljeno s prho, sušilcem za lase ter brezplačnim toaletnim priborom. Zajtrk si lahko v skupnem salonu ali udobju vaše sobe.

TERME LENDAVA 
V Termah Lendava se na več kot 1.800 m² vodnih površinah razteza osem bazenov različnih oblik in velikosti. Na voljo so zimsko letni bazen, termalni bazen grozd in notranji otroški bazeni. 
Lendavske toplice so znane po parafinski termomineralni vodi. Lendavska termalna voda ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema. Kopanje v njej je priljubljeno med seniorji in športniki, ki aktivnost na prostem zaključijo v objemu te edinstvene parafinske vode. Lendavska termalna voda sodi med naftne vode in ima posebno kemično sestavo. Ob izviru ima temperaturo 62°C in vsebuje veliko parafina, ki blagodejno vpliva na kožo. Kopanje v tej vodi lajša tegobe, za katere pravimo, da jih prinesejo leta.

KAM NA IZLET?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi goszd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera.
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Terme Vivat: iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
 • Stolp Vilirium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (148)