k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v sodobnem hotelu z notranjim in zunanjimi bazeni!

od 96,00 €

# / 14
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih v sodobnem hotelu z notranjim in zunanjimi bazeni!

od 96,00 €

Sproščen oddih v turističnem naselju Katoro, ki se nahaja sredi sredozemskega zelenja in v bližini naravne plaže, kjer se lahko nadihate blagodejnega morskega zraka. Hotel ponuja zabavo in aktivnosti za celotno družino, vključena je neomejena uporaba notranjega in zunanjega bazena, za vse športne navdušence pa fitness centra!

Vključena neomejena uporaba bazena! V času sezone na voljo tudi vodni park s tobogani in igrišči.

Hotel Sol Garden Istra

Hotel Sol Garden Istra v Umagu je poseben po svoji kombinaciji sodobnega dizajna in avtentičnih istrskih motivov. Hotel ponuja zabavo in številne aktivnosti za celo družino: zunanji vodni park, wellness center ter možnost uporabe ponudbe Šport Art centra: športna igrišča za nogomet, rokomet in košarko.

SOBE
Nudi 283 dvoposteljnih sob, 8 hotelskih apartmajev z eno dvoposteljno spalnico, 2 hotelska apartmaja z dvema dvoposteljnima spalnicam in 198 sob v ločenem objektu (Village Sol Garden Istra). Sobe imajo SAT TV, telefon, internet priključek (v hotelu) in brezžični dostop v vseh sobah, mini bar, sef, sistem gretja in hlajenja, kopalnica s kadjo/tušem, sušilec za lasje, balkon, obstaja pa tudi možnost rezervacije povezanih sob in "družinskih" sob (2+2). Sobe so prilagojene osebam z invalidnostjo.

WELLNESS THE BODY HOLIDAY 
V hotelu je na voljo pololimpijski bazen, v sklopu wellnessa pa je z doplačilom na voljo še Savna park, Whirlpool za 12 oseb, športno-medicinske masaže in soba za sprostitev.

BAZENI IN PLAŽA
Na voljo zunanji kompleks bazenov na različnih ravneh, s slapovi in različnimi vodnimi atrakcijami - 1100 m2 (vključno z otroškimi bazeni) in notranji sladkovodni bazen, naravna plaža pa je od hotela oddaljena 200 m. Aqua Park z igriščem in tobogani je odprt od 15.6.-15.9.2019.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Poleg fitnessa so na voljo zabavni športni programi: vodna aerobika, aerobika, joga, spinning, pilates, TRX-trening suspenzij, trening za moč in poolbiking.
Z doplačilom je na voljo pestra športna ponudba v bližini: Tenis tereni s šolo tenisa, pokriti tenis tereni, večnamenski tereni centra “Sport Art” (nogomet, rokomet, odbojka, košarka), športi na vodi (potapljanje, jadranje, jadranje na deski, parasailing, banana ladja, pedaline, sandoline, jadrnica, kanu, motorni čoln in čoln na vesla), vodni tobogan, odbojka na pesku, jahalni center, stolni tenis, strelišče, najem koles, nordijska hoja, Golf Range in Adventure Mini golf (v resortu), postajališče Park & Ride (v resortu): avtomatizirani sistem izposoje mehanskih in električnih koles in Umag Tennis Academy (v resortu): 26 teniških igrišč (4 peščena igrišča so pokrita).

KULINARIKA
V hotelu je na voljo buffet restavracija s show-cookingom, tematski gastro večeri, a la carte restavracija “Istrska taverna”, aperitiv bar ter snack bar poleg bazena.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odlična lokacija, le 200 m oddaljen od čudovite naravne plaže
 • čudovit hotel, okoli katerega rastejo sivka in oljke
 • kopanje v notranjem bazenu in uporaba fitness centra
 • v času sezone na voljo vodni park s tobogani
 • možnost tretmajev za nego telesa na osnovi medu, oljčnega olja, sivke
 • v bližini pokrito tenis igrišče, strelišče, jahalni center, najem koles
 • strokovna pomoč in informacije za vse ljubitelje kolesarjenja
 • odlična lokacija: 3 km od centra Umaga, kamor se lahko podate na izlet

Odličen nakup

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Sol Garden Istra**** je od centra Umaga oddaljen 3 km, v naselju Katoro pa je oddaljen 250 m od morja. Hotel ima čudovit ambient, spa ponudbo in kakovostne storitve, ki olajšajo bivanje staršem, otrokom pa zagotovijo nepozabno zabavo. V resortu se nahaja tudi Umag Tennis Academy z 26 teniškimi igrišči ter postajališče Park & Ride: avtomatizirani sistem izposoje mehanskih in električnih koles. Bike point nudi tudi svojim gostom celostno podporo pri načrtovanju kolesarskih aktivnosti. Hotel je prejel tudi posebno priznanje za inovativnost in raznolikost v ponudbi za otroke v akciji Turistični cvet.  

KAM NA IZLET ?

 • Motovun: srednjeveško mesto z kamnitim obzidjem, ki je znano tudi po slovitem filmskem festivalu.
 • Grožnjan: ali mesto umetnikov, saj je veliko slikarjev zapuščene stavbe, spremenilo v svoje slikarske ateljeje.
 • Hum: najmanjše mesto na svetu. 
 • Tartufi: področje je posebno znano po belih tartufih, tukaj pa je bil najden tudi največji tartuf na svetu, ki je zabeležen v Guinessovi knjigi rekordov.
 • Mesto Umag: Mesto Umag ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve...
 • Antični ostanki v  Katoru: Iz obdobja zgodnje antike izhajajo številne dragocene najdbe z rta Katoro in severno od njega, še posebej ostanki morske vile s talnimi mozaiki. Podvodni svet Katora hrani ostanke obalne gradnje in pomolov, pri podvodnih raziskovanjih so našli veliko keramičnih predmetov, v glavnem za uporabo v kuhinji.
 • Mestno obzidje: obiščite umaško mestno obzidje z deloma ohranjenimi mestnimi vrati in dvižnim mostom iz 10. st. ali muzej mesta Umaga z razstavljenimi posodami in starimi obrtniškimi izdelki iz rimskega obdobja.
 • Savudrijski svetilnik: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816. Bil je prvi na svetu, ki je kot vir energije uporabljal plin, pridobljen z destilacijo premoga. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (201)