k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za oddih v samem središču Sarajeva z vodenim ogledom starega predela!

od 55,00 €

# / 9
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih v samem središču Sarajeva z vodenim ogledom starega predela!

od 55,00 €

Preživite nepozaben oddih v samem osrčju živahne Bosanske prestolnice. Namestite se v sodobno opremljenih sobah in začutite utrip priljubljene ulice predela Baščaršije. Nahranite vašo radovednost in se odpravite na voden ogled po zanimivih lokacijah starega mesta ter raziskujte razne znamenitosti, tržnice in si privoščite slastno tradicionalno kulinariko.

Raziskujte razne znamenitosti, tržnice in ulice ter si privoščite slastno tradicionalno Bosansko kulinariko!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Baština Ovo malo duše*** v Sarajevu
 • pijača dobrodošlice
 • vključena turistična taksa
 • voden ogled starega mesta za 2 osebi
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče (potrebna je predhodna rezervacija)

HOTEL BAŠTINA OVO MALO DUŠE***

Hotel Baština Ovo malo duše*** se nahaja v samem središču čarobnega Sarajeva v starem predelu Baščaršija. Poleg izjemne lokacije hotela, vas bo navdušil tudi prijeten notranji dizajn sob in prostorov. 

SOBE
Vsaka od 6 sob je posebna, saj so vsako izoblikovali lokalni oblikovalci in ustvarjalci. Sobe vsebujejo prijeten abmient mešanice orientalske in zahodnjaške kulture. Sobe so sodobno opremljene, nudijo posteljo, klimo, zasebno kopalnico, TV, sef ter hladilnik. 

KULINARIKA (z doplačilom)
Hotelska restavracija z letno teraso vam ponuja mednarodno kulinariko, ki bo zadovoljil še najbolj zahtevne gurmane. V neposrednji bližini se boste lahko sprostili v prav posebni kavarni Vienna Cafe, ki poleg okusnega zajtrka in dobre kave nudi tudi poseben čar romantičnega mesta Dunaj. V bližini hotela boste našli tudi ogromno izbire raznih restavraciji in kavarn. 

SARAJEVO
Hotel nudi tudi brezplačen voden ogled starega predela mesta. Mesto je prijazno tudi do samostojnih raziskovalcev. Sarajevo ima za obiskovalce prav poseben šarm. Njegova živahna atmosfera s prijaznimi prebivalci vam bo hitro pričarala občutek tradicionalnega bosanskega gostoljublja. Obiščite znano glavno tržnico Baščaršijo, ki je bila zgrajena po arabsem vzoru. Ljubitelji sodobne zgodovine lahko obiščete Sinagogo Sarajeva, ki je bila poškodovana med bombnimi napadi v 2. svetovni vojni, vendar je grozote vojne vseeno preživela. Najsrhlivejši objekt pa najdete v predmestju Sarajeva, kjer lahko obiščete Vojni tunel, ki je med vojno povezoval Butomir in Dobrinjo.  

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotel se nahaja v osrčju Sarajeva
 • predel Baščaršija je izjemno priljubljena turistična destinacija
 • tramvajska postaja je oddaljena le 50m
 • sodobno opremljene sobe
 • izkusite čare Sarajeva iz samega centra mesta
 • vključen voden ogled starega predela mesta

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel "Ovo malo duše" se nahaja v predelu Baščaršija v središču Sarajeva. Ponuja restavracijo in sodobno opremljene sobe. Tramvajska postaja je le 50 m stran, do avtobusne postaje so 4 km, letališče Sarajevo pa je oddaljeno 10 km. Zasebno parkirišče v bližini je na voljo z doplačilom. V hotelski restavraciji pripravljajo mednarodno kulinariko. 

KAM NA IZLET?

 • občina Ilidža je ena od devetih občin Kantona Sarajevo. Nahaja se v osrednjem delu pomembne naravne glavne ceste, ki poteka skozi doline reke Bosne in Neretve, ki povezuje Srednjo Evropo na severu in Jadransko morje na jugu, do katerega vas ločijo slabe 3 ure
 • podajte se v naselje Butmir, ki je del Ilidže, so leta 1983 odkrili največje neolitsko najdišče na ozemlju južnoslovanskih držav. Po arheoloških izračunalih je bilo območje poseljeno v letih od 5100 do 4500 pred našim štetjem
 • ogledate si lahko tudi druge znamenitosti in spomenike, kot so katoliška cerkev Marijinega vnebovzetja na Stupi
 • oglejte si zgodovinsko stavbo Mezarje Veliki gozdovi (Stari nišani) na Stupi, pokopališče Prestorijsko naselje v Butmiru, arheološko območje (Spomenik borcem NOR), arhitekturni ansambel Stara železniška postaja Ilidža, Zildžićeva hiša in
 • v okolici je tudi obnovljen rimski most iz originalnega rimskega kamna, ki so ga v 16. stoletju zgradili Turki
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (300)