k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v luksuznih sobah v živahnem zgodovinskem mestnem jedru!

od 60,00 €

# / 8
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih v luksuznih sobah v živahnem zgodovinskem mestnem jedru!

od 60,00 €

Nastanite se v luksuznih sobah v prestižnem in mirnem območjut Splita, ki je le 3 minute stran od priljubljene promenade. Uživajte v vseh čarih tega posebnega mesta. Usedite se in ujemite sončne žarke v eni od številnih zunanjih kavarn. Sprehodite se po ulicah, občutite sence preteklosti znane Splitske promenade in si oglejte izjemno lepo ohranjeno palačo rimskega cesarja Dioklecijana!

Stavba se nahaja v prestižnem in mirnem območju Bacvice. Oddaljena je le 3 minute hoje od priljubljene Splitske plaže!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v nastanitvi Pietra Rossa**** v Splitu
 • brezplačen Wi-Fi

PIETRA ROSSA****

Nastanitev Pietra Rossa**** ponuja luksuzne sobe v prestižnem in mirnem območju Bacvice. Ponaša se z izjemno lokacijo in 4 sodobno opremljenimi sobami.

SOBE
Nastanitev ponuja luksuzne standard sobe iz kamnitih zidov s prelepim lesenim  pohištvom. Prav tako je na voljo tudi večja Delux soba, ki prav tako nudi sobo obdano s kamnitim zidom ter lesenim in modernim pohištvom. V vseh sobah najdete tudi zasebno in moderno kopalnico, ki nudi posebno tuš kabino, sušilec in kozmetinčnimi pripomočki. Deluxe soba vsebuje tudi televizor z ravnim zaslonom.

KULINARIKA (doplačilo)
Okolica vam ponuja mnogo možnosti kjer lahko kaj finega pojeste. Usedite se in absorbirajte sončne žarke v eni od številnih zunanjih kavarn ali pa si privoščite kosilo v bližnjih restavracijiha kot so: Konoba Matoni, Ba!Če, Dvor, Movi itd.

OKOLICA
Stavba se nahaja v prestižnem in mirnem območju Bacvice. Oddaljena je le 3 minute hoje  od priljubljene Splitske plaže. Je idealno izhodišče za hojo in doživetje očarljivega vzdušja v središču mesta. Sprehodite se po zgodovinskih predelih mesta, občutite sence preteklosti starega mestnega jedra v bližini Rive, znane Splitske promenade in si oglejte izjemno lepo ohranjeno palačo rimskega cesarja Dioklecijana.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • namestite se v prestižni lokaciji območja Bacvice
 • luksuzne in starinsko opremljene sobe
 • navdušil vas bo prelep in kamnit izgled sob
 • bližina centra mesta
 • uživajte v sprehodih po starem mestu
 • super izletniška točka za ogled Dalmatinskih lepot

Odličen nakup

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

VEČ O PONUDNIKU

Nastanitev Pietra Rossa**** ponuja udobne in opremljene sobe. Nastanitev se nahaja v centru Splita in je le 600m od znane Dioklecijanove palače in 5'00m od Splitovskega muzeja. Split je največje in nejpomembnejše mesto v Dalmaciji, njegovo zgodovinsko jedro pa sega v 3. stoletje našega štetja. Danes je Split priljubljena turistična destinacija, saj si lahko ogledate prizorišča mnogih znanih filmskih uspešnic in mesto živahnega utripa.

KAM NA IZLET?

 • Dioklecijanova palača: je uvrščena na Unescov seznam kulturne dediščine in je ena najbolje ohranjenih spomenikov rimske arhitekture v svetu. Od hotela je oddaljena 3,8 km. 
 • Splitska katedrala: znana je po portalu, delu Andrije Buvina, kiparja in slikarja iz 13. stoletja, enem najboljših primerkov romanskega kiparstva na Hrvaškem, ter po izrezljanih lesenih vratih, na katerih je predstavljeno 28 prizorov iz Jezusovega življenja.
 • Hrvaški pomorski muzej: Muzejski razstavni predmeti se nanašajo na pomorsko dediščino jadranske obale in segajo vse od prazgodovine do danes. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (237)