HUDA CENA za oddih v glamping hiški v neokrnjeni naravi Škofjeloškega hribovja!

10,00 €

prodani

Prodani 4 kuponi

# / 10
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za oddih v glamping hiški v neokrnjeni naravi Škofjeloškega hribovja!

10,00 €

prodani

Prodani 4 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Imej malo drugačen dopust in izkusi glamping v hiški v Škofjeloškem hribovju. Sprosti se v naravi in preženi stres v tej mirni okolici s čudovitim razgledom. Možna tudi uporaba letne kuhinje!

Odlična lokacija blizu športno-rekreativnega centra, primerna za pohodništvo in kolesarstvo!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev za 2 osebi

  • 10 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   80€ = obvezno doplačilo s turističnim bonom pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 90 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj znaša 10 €, razliko (80 €) poravnate s turističnim bonom direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej s turističnim bonom in ostalimi plačilnimi sredstvi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  10,00 €

  Vrnemo 0,05 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Glamping hiški 2+1 v Škofjeloškem hribovju
 • brezplačno bivanje za otroka do 11,99. leta na pomožnem ležišču
 • unovčljivost do 2.11.2021 (odhod)
 • uporaba letne kuhinje  
 • souporaba kopalnice in sanitarij v sosednjem objektu (oddaljen 10m)
 • brezplačno parkirišče
 • končno čiščenje, razkuževanje, posteljnina in brisače

GLAMPING HIŠKA

Počitniška glamping hiška v mirnem okolju z lepim razgledom, letno kuhinjo, souporabo kopalnice in zunanjo kad s tušem za prijetno osvežitev. Okolice je prepredena s številnimi asfaltnimi in makadamskimi cestami ter kolovozi, primernimi za gorsko kolesarstvo. 

Primerna lokcija tudi za daljše pohode na Lubnik nad Škofjo Loko s planinsko koči, mimo vasi Mlaka, kjer so posneli znani slovenski film Cvetje v jeseni. Blizu se nahaja tudi Blegoš in Ratitovec, kjer vas čakajo domače kmečke dobrote in flancati v planinskem domu. Vse kar potrebujete za prijetno bivanje je dobra planinska karta in obilica dobre volje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • mirna okolica za sprostitev
 • čudovit razgled
 • za vse navdušence nad pohodništvom in kolesarstvom
 • drugačno doživetje v glamping hiški
 • možna uporaba letne kuhinje

Potrebna je rezervacija

Domačim živalim prijazno

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. Možnost združevanja kuponov za daljše bivanje.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na na telefonsko številko 031 698 277 ali email urose.plemelj@gmail.com.

 

Pri rezervaciji je potrebno ponudniku obvezno sporočiti, da boste doplačilo celotnega aranžmaja plačali s turističnim bonom in v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo.  Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 72 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.

OSTALI POGOJI

Check-in: od 14:00, Check-out: do 11:00.

 

Hišni ljubljenčki dobrodošli.

VEČ O PONUDNIKU

Glamping hiška se nahaja blizu športno-rekreativnega centra Stari Vrh v Škofjeloškem hribovju. V Škofjeloškem hribovju v Poljanski dolini obiščite Sv. Florijan kjer boste aktivno preživljali prosti čas. Okolje je primerno za sprehode po gozdu, travnikih in vaških poteh. Tudi za malo daljše pohode na Lubnik in Stari vrh. Blizu se nahajata slikoviti gori Ratitovec in Blegoš s planinskimi kočami z odlično domačo hrano.

KAM NA IZLET?

 • Grad Divja Loka (Stari grad) (502 m): nahaja na manjši vzpetini severno od Nemškega griča. Grad se prvič omenja leta 1202, od takrat je bil še nekajkrat obnovljen, nato pa je postopoma začel propadati. Danes so od gradu ostale le še razmeroma dobro ohranjene ruševine.
 • Kamnitnik je 426 m visok hrib, z njega se nam razprostira lep pogled na Škofjo Loko.
 • Krancelj je 453 m visoka vzpetina, ki se dviga nad Škofjo Loko, točneje nad Loškim gradom. S travnatega slemena nekoliko pod vrhom, kjer tudi stoji razgledna plošča, se nam odpre lep razgled na Lubnik, del Gorenjske ravnine, Karavanke in Kamniško Savinjske Alpe.
 • Lubnik je 1025 m visoka gora, ki se strmo dviga zahodno od Škofje Loke. Z vrha, na katerem stoji planinski dom, se nam odpre lep pogled na Gorenjsko ter gorovja, ki obdajajo omenjeno pokrajino.
 • Planica je 824 m visok vrh, ki se nahaja severno od Škofje Loke, točneje med Križno goro in Planico. Z vrha, na katerem stoji cerkev sv. nadangela Gabrijela, se nam odpre lep razgled na del Polhograjskega in Škofjeloškega hribovja, Gorenjsko ter Kamniško Savinjske Alpe.
 • Vrh soteske Križna Gora je 735 metrov visok vrh, ki se nahaja na jugozahodnem delu Križne gore. Z vrha, ki ga prerašča gozd, ni lepšega razgleda.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (180)

Ceneje ne najdeš nikjer!