k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v butičnem hotelu v bližini priljubljenih Cinque Terre!

od 185,00 €

# / 11
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih v butičnem hotelu v bližini priljubljenih Cinque Terre!

od 185,00 €

Namestite se v prijetnem butičnem hotelu, ki se nahaja v prelepi toskanski okolici in se odpravite na nepozabne potepe po znameniti Cinque Terre. Zjutraj si privoščite okusen zajtrk pripravljen iz svežih lokalnih sestavin in se prepustite okoliškim aktivnostim ter obiščite plaže in srednjeveške italjanske vasice. Po dolgem dnevu pa si privoščite še druženje ob kvalitetnemu italjanskemu vinu!

Možnost raziskovanja čudovite Toskane in priljubljenih Cinque Terre!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v standardni dvoposteljni sobi v Hotelu Albergo La Veranda*** v Tavarone, v okolici Cinque Terre
 • steklenica vina ob prihodu
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

Hotel Albergo Ristorante La Veranda***

Hotel "La Veranda" se nahaja v mestu Tavarone v osrčju Val di Vare, znan tudi kot "ekološka dolina", in je idealen kraj, kjer se lahko sprostite in uživate v naravi. Učinkovit strateški položaj za obisk znamenite okolice, kot so La Spezia, Cinque Terre in čudovite plaže Riviera di Levante (le 20 minut od hotela).

SOBE
Vse sobe so različne in individualno opremljene v posebnem butičnem slogu ter imajo ogrevanje, telefon, kopalnico in satelitsko televizijo. Sobe nudijo čudovit razgled na toskansko okolico. 

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka pestra ponudba okusne hrane za zajtrk. Razvajajte vaše burbončice ob hrani iz lokalnih sestavin in si napolnite energije za raziskovanje okolice. Znani so po domačih testeninah, njihovem ekološko pridelanem mesu in njihovih picah, ki so iz krušne peči. Vsak dan ponujajo pristne in sveže jedi, posebno pozornost pa namenjajo ekološkim vinom, obrtnim pivom in naravnim lokalnim proizvodom.

AKTIVNOSTI
Hotel sodeluje s Pustolovskim parkom "Giandriali" in Pedagoško farmo "Silverado", kjer lahko uživate v neposrednem stiku z naravo. Hotel ponuja prevoz od in do plaže ali pa do železniške postaje Setri Levante (približno 25 minut vožnje), ki je lahko izhodišče za znameniti Cinque Terre. Sodelujejo s športnim centrom Tavarone (Centro Sportivo di Tavarone), ki je primeren za športanje, poslovna srečanja in druge aktivnosti, povezane s športom in prostim časom. Bazen je odprt v poletnih mesecih in je idealen kraj za preživljanje dneva stran od mestnega prometa. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • namestitev v prelepi Toskani v bližini Cinque Terre
 • prijetne sobe urejene po tradicionalnem butičnem slogu
 • možnost sprehodov po slikovitih srednjeveških vasicah
 • oddih in razvajanje v čudoviti mediteranski naravi
 • ob prihodu dobite steklenico vina
 • okusna hrana pridelana iz lokalnih sestavin

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Wi-Fi

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotela A&O Prague Metro Strizkov in A&O Prague Rhea sta del hotelske verige A&O Prague. Oba se nahajata tik ob železniški postaji, zato ste v središču Prage v 10-15 minutah. Ponujata udobno opremljene sobe, zjutraj pa vas postrežejo z odličnim zajtrkom. 

KAM NA IZLET?

 • izleti, peš ekskurzije po Pragi in plovba po reki Vltavi s kosilom ali večerjo na ladji so zelo priljubljeni
 • odpravite se lahko tudi na panoramski 2-urni ogled Prage, na katerem boste iz luksuznega odprtega panoramskega avtobusa občudovali najbolj znane spomenike Starega in Novega Mesta
 • ogledate si lahko Praški grad ter židovsko četrt Josefov
 • ogledate si lahko številne znamenitosti, med najzanimivejše in najbolj obiskne zagotovo sodi znameniti grad Hradčani iz 14. stoletja
 • v okolici so tudi številni muzeji (Dvořákov muzej, Smetanov muzej, Muzej stare češke umetnosti na Praškem gradu, Narodni tehnični muzej, Praški židovski muzej, Narodni muzej in mnogi drugi)
 • v decembru lahko obiščete čudovite adventne markete
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (173)