Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za oddih s polpenzionom v pavilijonih z vključenim izletom z ladjico!

270,00 €

# / 7

HUDA CENA za oddih s polpenzionom v pavilijonih z vključenim izletom z ladjico!

270,00 €

Sprostite se v udobnih paviljonih blizu morja, ki so obkroženi z bujnim mediteranskim rastlinjem. Na svoj račun bodo prišli najmlajši in tudi starejši ter seveda tisti malo bolj željni zabave. Podnevi se lahko spočijete na lepo urejenih in dolgih plažah, se sprehodite po okolici ali raziskujete kulturne znamenitosti, ponoči pa mesto Crikvenica popolnoma oživi, saj svoja vrata odpre veliko lokalov in barov z dobro glasbo ter prijetnim vzdušjem. Vključen tudi izlet z ladjicov ribiško mestece Vrbnik na otok Krk!

Počitnikujte v mestu, ki je že dolga leta znano kot središče vsega dogajanja na Kvarnerju - Crikvenici!

Hotel Riviera paviljoni**

Hotel Riviera** je sestavljen iz centralne in 3 ločene stavbe v stilu paviljonater razpolaga z 93 sobami. V glavni stavbi se nahaja hotelska restavracija, terasa, recepcija, aperitiv bar, picerija in kavarna s sončno teraso. V neposredni bližini hotela pa se nahajajo tudi igrišča za tenis, mini golf, badminton, odbojko na mivki ter vodni športi (smučanje na vodi, najem pedalinov in ostali).

SOBE
Sobe vključujejo tuš, stranišče in klimo; nimajo TV in WiFi, balkon ni možno garantirati.

KULINARIKA
Ponuja kombinacijo mediteranske in tradicionalne kuhinje iz različnih koncev Hrvaške.

PLAŽE
Hotel ima lastno betonsko plažo. Plaže v bližini so zelo razgibane, od peščenih, betonskih, do naravnih. Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji divjih plaž. Plaže so posajene z borovimi drevesi za naravno senco, otroci pa se lahko igrajo na lesenih igralih.

OTOK KRK - VRBNIK
Posebnost mesteca Vrbnik je ravno v tem, da ni tipična destinacija vsakega turista. Je posebno mesto za vse tiste, ki si želijo izkusiti izvirno sredozemsko okolje in domačo atmosfero. Veliko slovenskih obiskovalcev celot trdi, da je mesto Vrbnik najlepše na celotnem otoku Krk. Navdušila vas bo mirna in sproščena okolica, ter njena lepota. Naj vam sapo vzame čudovit razgled na čisto kristalno morje in scensko panoramo. Hkrati pa je Vrbnik obrnjen tudi proti celini, tako da v večernem času ponuja prelepi pogled na drobne lučke iz tamkajšnjih krajev. Mestece pa ne ponuja le sproščenosti in čudovitega razgleda. Vrbnik je kulturno bogato mesto, ki nudi tudi razne muzeje, galerijo, fino kulinariko, vinoteke in ponašajo se tudi s tem, da imajo najožjo ulico na svetu. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključen izlet z ladjico v ribiško mestece Vrnik na otok Krk
 • Crikvenica je popularno turistično središče in naravno zdravilišče
 • prijetno mesto z veliko možnosti za sprehajanje in posedanje v lokalih
 • dolge peščene in prodnate plaže, ki nudijo užitek za stare in mlade
 • oglejte si akvarij z več kot 150 vrstami rib, muzeje in galerije
 • uradno priznano kot zdraviliško mesto od leta 1906
 • obiščite mlin za olive Toš in si oglejte, kako so včasih obirali olive
 • prost vstop v Mestni muzej Crikvenica, ki prikazuje dediščino Crikvenice
 • možnost izletov v narodne parke Plitvice, Brioni, Risnjak, Velebit in Krka
 • adrenalinski park, kolesarske poti, športno-rekreativni centri, potapljanje
 • znani po svojih ribjih specialitetah (Crikveničke rupice, Slani vinćoli...)

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Riviera** leži direktno nad morjem in ponuja osupljiv razgled. Sestavljajo ga osrednja stavba in tri stavbe v stilu paviljonov, obkroža pa ga bogato mediteransko rastlinstvo. Hotel se nahaja v mestu Dramalj in je od centra Crikvenice oddaljen 1,5 km. V bližini hotela se nahaja trgovina in ostale plaže z bogato ponudbo športnih in vodnih aktivnosti.
Crikvenica je s svojo pestro ponudbo že dolga leta priljubljena turistična destinacija. Na voljo so številni morski športi, hotel pa je tudi idealna lokacija za ljubitelja pohodništva in kolesarjenja. Mimo njega namreč tečejo sprehajalne in kolesarske poti, ki povezujejo Crikvenico z okoliškimi kraji. V okolici so na voljo tečaji potapljanja, številna športna igrišča za odbojko, košarko, nogomet, minigolf in Adrenalinski park Crikvenica, ki ponuja dve progi in paintball. V poletnih mesecih ste lahko v središču mesta priča pestremu dogajanju s številnimi dogodki, predstavami, koncerti in razstavami.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (228)