k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za najem apartmaja v Istrskem naselju Dajla, le 100 m od plaže!

99,00 €

# / 8

HUDA CENA za najem apartmaja v Istrskem naselju Dajla, le 100 m od plaže!

99,00 €

Dajla v bližini mesta Novigrad je idealna lokacija za letovanje družin in posameznikov, ki si želijo pobegniti od svojega prenatrpanega delovnika...vsaj za par dni. Živahno mestno je kot nalašč za večerne sprehode in uživanje v pristni dalmatinski kulturi in kulinariki. V okolici je tudi obilo možnosti za izlete, potapljanje in podvodni ribolov. Oddih bo še bolj poseben z namestitvijo v Apartmaju Dajla, saj je ta od plaže oddaljen le slabih 100 m!

Mirna soteska in prijetno Istrsko podnebje je kot nalašč za pobeg iz zoprne mestne okolice!

APARTMA DAjLA***

Apartma Dajla se nahaj v naselju Dajla in je kompleks, ki je sestavljen iz 4 hiš, od katerih vsaka sestavjla 2 apartmaja. Vsak apartma je enake velikosti 46 m², ima svoj ločen vhod in je namenjen za 4 osebe. V vsakem apartmaju najdemo eno spalnico z zakonsko posteljo in eno dvoposteljno sobo s pogradi. Vsi apartmaji so primerno klimatizirani in nudijo sef in satelitsko televizijo. Apartma je od plaže oddaljen le 100m. V bližini apartmaja, boste našli številne restavracije, ki ponujajo morsko in tradicionalno Istrsko hrano, kot so restavracija Belveder Dajla, Konoba San Benedetto in Trattoriaistriana.

NASELJE DAJLA
Naselje Dajla je le 5 km oddaljeno od mesta Novigrad. Območje sega vse do reke Mirne in ga prepoznamo po prelepih in kamnitih plažah, ki jih najdemo vzdolž lahko dostopne obale. Domačini in obiskovalci jo hvalijo tudi po dobrem vinu in oljčnem olju. Prav tako pa je Dajla odlična odskočna deska za pohode in kolesarjenje.

PLAŽA
Kamnita in prodnata plaža je od apartmajev oddaljena le 100 m. 

BLIŽNJE MESTO NOVIGRAD
Novigrad je bil sicer nekoč mirno ribiško mestece a je z leti postal privlačno letovišče turistov iz vse Evrope in tudi sveta, od katerih se mnogi redno vračajo. Čeprav je postal eden izmed najbolj zaželenih letoviških mest, je ohranil svoj šarm mirnega ribiškega mesteca, ki se mu je težko upreti. Malo sredozemsko mesto nudi prijetno vzdušnje a hkrati nudi vse bonitete za vaš popolni oddih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • namestitev je v čudovitem naselju Dajla
  • le 100m do plaže
  • prostori so lepo opremljeni in klimatizirani
  • Dajla je super odskočna deska za izlete po Istri
  • bližnje parkirišče je varovano
  • okolica ponuja pestro izbiro morske in tradicionalne kulinarike

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Adriatic Holidays so vodilni mreži strokovnjaki za destinacije Jadrana. Ponujajo inovativne rešitve za rastočo povpraševanje po namestitvah v okolici hrvaške obale. Njihova dinamična in prijazna ekipa se trudi zagotoviti najboljše standarde namestitev v najbolj iskanih destinacijah naše sosednje Hrvaške. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)