Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za jesenski oddih v rustikalnem hotelu z wellnessom in masažo!

129,00 €

# / 13

HUDA CENA za jesenski oddih v rustikalnem hotelu z wellnessom in masažo!

129,00 €

Mirna podeželska okolica, rustikalna opremljenost prostorov ter domače vzdušje hotela, vam bodo dali občutek kot iz pravljice. Na zelenem vrtu boste lahko uživali v okusih tradicionalne domače kulinarike ter spoznali prikupne domače živali. Sprostili se boste lahko v jacuzziju, masaži ali savni, ne spreglejte pa še številnih možnosti za rekreacijo, ki jih ponuja okolica ter znamenitosti, ki jih nudi malo čarobno mestece Klanjec. 

Hotel v bližini Tuheljskih toplic! Vključeno savnanje, neomejena uporaba jacuzzija ter pijača dobrodošlice.

Stara Vodenica

Majhen družinski hotel Stara Vodenica, se osredotoča na kmečki turizem in se nahaja pod Cesargradsko goro ob reki Sotli, blizu slovensko-hrvaške meje, v okolici mesta Kumrovac. Hotel zajema 9 sob (dvoposteljne, troposteljne in družinske sobe). 

SOBE
Dvoposteljne sobe so urejene v domačem rustikalnem slogu, velike 25 m2, pohištvo v njih pa izdelano iz starega hrasta. Klimatizirana soba ponuja satelitsko televizijo in kopalnico s prho, copate, mrežo proti komarjem, kopalni plašč, sušilec za lase ter toaletni pribor. Sobe so s pogledom na vrt, bazen ali gore. 

WELLNESS IN DODATNE AKTIVNOSTI
V wellness centru so na voljo masaže, jacuzzi in vrsto kozmetičnih storitev. Lahko si izposodite kolesa, ob hotelu pa se nahaja otroško igrišče, manjši živalski vrt z različnimi živalmi in stari mlin.

KULINARIKA
Hotel ponuja restavracijo z vinsko kletjo, urejeno v tradicionalnem slogu, kjer strežejo lokalne specialitete, izključno domačo zagorsko hrano, kakršno so pripravljali in jedli pred nekaj desetletji. Najbližja trgovina pa je oddaljena 200 m.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • udobna in prikupna soba, ki je opremljena v starinskem stilu
  • restavracija, kjer pripravljajo hrano v krušni peči in na domač način
  • vinska klet, urejena v tradicionalnem slogu
  • za najmlajše je v parku urejeno igrišče in manjši živalski vrt
  • uporaba jacuzzija in vključena masaža
  • obiščete lahko bližnji grad Veliki Tabor ali Muzej krapinskih neandrtalcev

Odličen nakup

Domačim živalim prijazno

Razvajanje v dvoje

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Hotel se nahaja na odlični izhodiščni točki za izlete v okoliške kraje, saj se v okolici nahaja kar nekaj turističnih točk, ki so vsekakor vredne obiska. Od Zagreba je oddaljen približno 20 kilometrov.

KAM NA IZLET?

  • Terme Tuhelj: Največje bazensko kopališče na Hrvaškem ima v vseh bazenih termalno vodo. Več kot 5000 m2 vodnih površin oz. 8 zunanjih in notranjih bazenov z različnimi atrakcijami, pestro gostinsko ponudbo in zabavno animacijo vam ponuja edinstveno doživetje za vse generacije.
  • V Klanjcu lahko obiščite galerijo znanega kiparja Antuna Augustinčiča, katerega kip denimo stoji pred palačo Združenih narodov v New Yorku. V Krapini je urejen izvrsten Muzej krapinskega neandertalca, saj su tu konec 19. stoletja odkrili eno izmed najpomembnejših evropskih najdišč tega človekovega prednika. 
  • Približno 20 km severovzhodno od Krapine leži eden izmed najbolj privlačnih hravških gradov, dvorec Trakoščan, kjer hrvaški državni voditelji gostijo pomembna protokolarna srečanja. V dvorcu je urejen muzej, prav tako je muzej na ogled v gradu Veliki Tabor, enem izmed najbolj ohranjenih srednjeveških gradov. 
  • V Kumrovcu lahko obiščete etnografski muzej na prostem Staro selo
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (216)