HUDA CENA za gorski oddih z zajtrkom, gratis kosilom in vstopom v Terme Cerkno!

30,00 €

prodani

Prodani 4 kuponi

# / 14
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za gorski oddih z zajtrkom, gratis kosilom in vstopom v Terme Cerkno!

30,00 €

prodani

Prodani 4 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Preživite BONbastičen oddih v neokrnjeni prečudoviti jesensko obarvani naravi, v družbi svojih najdražjih, kjer se boste na izletih in ob različnih aktivnostih lahko posvetili drug drugemu. Izkoristite možnost plavanja v termalni vodi z masažnimi ležišči in gejzirji ali se odpravite na potep po čudoviti Cerkljanski.

BONbastičen oddih na izjemno priljubljeni lokaciji! Izkoristite možnost plavanja v termalni vodi ali se odpravite na potep po čudoviti Cerkljanski dolini!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev z zajtrkom + 1x GRATIS KOSILO za 2 osebi v hotelu Cerkno***

  • 30 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   120 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 150 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 30 €, razliko (120 €) poravnate s turističnim bonom direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej s turističnim bonom in ostalimi plačilnimi sredstvi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  30,00 €

  Vrnemo 0,15 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • brezplačen vstop v Terme Cerkno
 • brezplačen vstop v fitnes
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen wifi

HOTEL CERKNO***

Hotel Cerkno se nahaja v samem središču mesta in lahko prejme 180 gostov v sodobno in udobno opremljenih sobah. Z raznoliko ponudbo je Hotel Cerkno odlična izbira za vse, ki si želite mirnega oddiha v neokrnjeni naravi, za tiste, ki si želite počitnice preživeti aktivno, pa tudi za vse, ki se želite prepustiti zgolj uživanju in sproščanju.

SOBE
Dvoposteljne sobe imajo možnost enega ali dveh pomožnih ležišč in so sodobno opremljene s satelitsko televizijo, Wi-Fi dostopom, minibarom, telefonom in nekatere z balkonom ali klimo.

KULINARIKA
Restavracija Hotela Cerkno ponuja mesečne tematske jedi, prilagojene letnemu času. Tako lahko na jedilniku najdete jedi iz gozdnih sadežev, iz mleka in mlečnih izdelkov, ribje jedi, jedi iz gob; odvisno od letnega časa. Sestavine pri pripravi hrane so skrbno izbrane, prakse, ki so jih uporabljale naše babice, pa skrbno dopolnjujejo z modernimi pristopi in postopki.

TERME CERKNO
V Cerknem se v sklopu Hotela Cerkno nahajajo edine slovenske terme v zavetju Julijskih Alp. Cerkno leži ob znameniti idrijski prelomnici, skozi katero naj bi po meritvah sodeč prodirale močne zdravilne energije. Te energije so ljudje poznali že v pradavnini in se z njimi tudi zdravili. Termalno vodo se črpa iz 2000 metrov globoke vrtine v neposredni bližini hotelskega kompleksa.
Terme Cerkno so primerne za sproščanje, rekreacijo, priprave plavalnih klubov in za izvajanje različnih vadb. Notranji termalni bazen s temperaturo 30 ° C združuje mnoge atrakcije; sprostitev zagotavljajo masažna ležišča, gejzirji, whirlpool in otroški bazen. Terme Cerkno so v sezoni 2017 prejele laskavo priznanje za tretje Naj kopališče v kategoriji malih term v Sloveniji.

AKTIVNOSTI
Razgibajte se v sodobnem fitnes centru hotela Cerkno*** , si z doplačilom izposodite kolesa, ali se odpravite po eni izmed mnogih pohodniških poti in raziščite čudovito naravo Cerkljanske.

SOLNA SOBA (z doplačilom)
Solne sobe so obdane s soljo, ljudje pa v njih vdihavajo zrak obogaten s soljo oziroma solnim aerosolom. Učinek terapije na dihala in kožo je podoben, kot če bi več dni preživeli na morju. Primerne so za ljudi s težavami z dihali ali kožo. Izkoristite kar 50% popust na vstop v solne sobe!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odlična lokacija za aktivne počitnice v neokrnjeni naravi
 • GRATIS 1x kosilo v restavraciji hotela Cerkno***
 • vstop v Terme Cerkno s plavalnim bazenom, masažnimi ležišči, gejzirji,...
 • mnogo možnosti aktivnega preživljanja časa, od pohodništva, kolesarjenja,...
 • kar 50% popust na vstop v solno sobo

Odlična ideja za darilo

Pestra dodatna ponudba

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. Možnost združevanja kuponov za daljše bivanje.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do 30.11.2020 (odhod).

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

brezplačno bivanje z zajtrkom za otroka do 5,99. leta v postelji s starši
26,25 €/dan z zajtrkom za otroka od 6. do 13,99. leta na pomožnem ležišču
6 €/dan za otroško posteljico

DODATNE UGODNOSTI

50 % popust na obisk solne sobe

OBVEZNA DOPLAČILA

2,35 €/osebo/dan za turistično takso in administrativne stroške

MOŽNA DOPLAČILA

10 €/dan za hišnega ljubljenčka
13 €/osebo za večerjo
9 €/ za večerjo za otroka od 6. do 13,99. leta

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 05 37 43 400 ali email info@hotel-cerkno.si.

 

Pri rezervaciji je potrebno ponudniku obvezno sporočiti, da boste doplačilo celotnega aranžmaja plačali s turističnim bonom in v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.

OSTALI POGOJI

Check-in: od 14:00 Check-out: do 10:00

 

Ponudnik zagotavlja izvedbo storitve v skladu z določili oziroma priporočili za opravljanje storitve med epidemijo COVID-19.

VEČ O PONUDNIKU

Zelene doline, sončne planote, širni gozdovi, skrivnostni vrhovi in razkošni pogledi. Čudovite vasice, neokrnjena narava, bogata kulturna dediščina in prijazni ljudje. Hotel Cerkno v središču mesta in Alpska perla na vrhu smučarskega centra Cerkno ponujata različne možnosti nastanitev in bogato dodatno ponudbo. Vsak zase, a skupaj z edinstvenim okoljem, tvorita zgodbo, ki je zlepa ne boste pozabili. Lepote, ki se vam ponujajo ob obisku Cerkljanske, vas bodo nedvomno v hipu prepričale, da jih še kdaj obiščete.

 
KAM NA IZLET?

 • TERME CERKNO:Terme Cerkno so primerne za sproščanje, rekreacijo, priprave plavalnih klubov in za izvajanje različnih vadb. Notranji termalni bazen s temperaturo 30 ° C združuje mnoge atrakcije; sprostitev zagotavljajo masažna ležišča, gejzirji, whirpool in otroški bazen. Terme Cerkno so v sezoni 2017 prejele laskavo priznanje za tretje Naj kopališče v kategoriji malih term v Sloveniji.
 • Arheološki park "Divje babe": leži v razgibani pokrajini Idrijsko-Cerkljanskega hribovja, je eno najpomembnejših najdišč stare kamene dobe na svetu. V strmem, skalnatem pobočju, ki se od Šebreljske planote spušča v dolino reke Idrijce, je skrita jama, v kateri so bile najdene kosti več kot 60-ih različnih živalskih vrst (med katerimi prevladuje jamski medved), kamena in koščena orodja ter ostanki kurišč ledenodobnega človeka.
 • Partizanska bolnica Franja: Kompleks Partizanske bolnice Franje sestavlja 14 lesenih barak in več pomožnih objektov. V ozki, težko dostopni soteski Pasice v Dolenjih Novakih pri Cerknem so jih gradili postopoma od decembra 1943 do maja 1945. Ime je dobila po partizanski zdravnici dr. Franji Bojc Bidovec, ki je kmalu po ustanovitvi prevzela mesto upravnice v bolnici.
 • Kanjon Zapoške: soteska s strmimi bregovi in dvema večjima ter številnimi manjšimi slapovi. Ta del divje in neokrnjene narave je težko dostopen v vseh letnih časih, pozimi pa se nevarnost še poveča zaradi izredno plazovitega območja.
 • Kazarska grapa: zanimiva soteska, ki se razteza od izliva potoka v Idrijco, navzgor do Bukovega. Grapa je polna naravnih znamenitosti: naravni most, korita in brzice, tolmuni in skladi lehnjaka. Do nedavnega je tu deloval vodni mlin, ki je trenutno v obnovi.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (117)

Ceneje ne najdeš nikjer!