Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Magična jesen! HUDA CENA za gorski oddih v idilični apartmajski hiši na Krvavcu!

od 44,00 €

# / 12
PRIPOROČAMO

Magična jesen! HUDA CENA za gorski oddih v idilični apartmajski hiši na Krvavcu!

od 44,00 €

Namestite se v idilični apartmajski hiši Muštrinka, ki se nahaja v neokrnjeni naravi planine Krvavec. Udoben ambient v lepo opremljeni hiši in polno možnosti za aktivnosti bo nepozabno doživetje še za vsakega ljubitelja avantur ali sprostitve v naravi. Podajte se na 5 atraktvnih pohodniških tur, odpravite se na adrenalinski spust, otroke pa sprehodite po Poti pastirskih škratov! 

Otroci bodo navdušeni nad Potjo pastirskih škratov, vi pa lahko preizkusite atraktiven Bike Park!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmajski hiši Muštrinka na Krvavcu
 • povratna vožnja s kabinsko žičnico Krvavec
 • prevoz s 4-sedežnico Tiha dolina
 • prevoz z vozilom od zgornje postaje do apartmaja in nazaj
 • 30% popust na aktivnosti (poletni park, adrenalinski spusti in beležka za Pot pastirskih škratov na Krvavcu)
 • vključena posteljnina in brisače
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

Apartmajska hiša Muštrinka

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na planini, predstavlja idealno izhodišče za vse sezonske aktivnosti na planini Krvavec. Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb.

APARTMAJI
V vsaki enoti je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Vsak apartma ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem. V večjih 2+2 enotah so dodatne spalnice, ločene od kuhinjsko-bivalnega prostora. Opremljene so z zakonsko posteljo in prostorno omaro.

Pred samo apartmajsko hišo je tudi pokrit skupni prostor, namenjen druženju, tako imenovane Jasl`ce. 

KABINSKA ŽIČNICA
Prijetna in udobna vožnja s kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, vam prihrani precej poti. V slabih 10 minutah vas prepelje iz 602 na 1450 nmv, med vožnjo pa lahko uživate v čudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 

WELLNESS (doplačilo)
V bližini apartmajske hiše v hotelu Krvavec***, v centru gorskega počutja sta na voljo finska ter infra rdeča savna. Savne pripomorejo k sprostitvi mišic, krepitvi imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in boljšemu počutju. Z doplačilom lahko izbirate tudi med več vrstami masaž.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • lega hiše je direktno v naravi
 • lokacija je idalno izhodišče za pestre aktivnosti
 • prevoz s kabinsko žičnico je vključen v ponudbo
 • otroci bodo navdušeni nad Potjo pastirskih škratov
 • možnost obiska pustolovskega parka in adrenalinskega spusta
 • prekrasen pogled na Kamniško-Savinjske Alpe in Karavanke

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Apartmajska hiša Muštrinka se nahaja v Cerkljah na Gorenjskem, 300 m od Luže. Apartmajska hiša je v neposredni bližini Hotela Krvavec, vrh Krvavca je oddaljen le 300 m, najbližje letališče Jožeta Pučnika pa je 9 km stran. Ob hotelu Krvavec se nahaja tudi gorska Plaža Krvavec, ki je priljubljena točka za razvajanje ob domačih kulinaričnih dobrotah in vrhunskim razgledom na okolico. Specifika Plaže je prostornost, gorska infrastruktura, sončna stran planine, možnost druženja večjih družb ali posameznih obiskov.

DOSTOP S KABINSKO ŽIČNICO
Dostop do namestitev je s kabinsko žičnico, avto parkirajo na parkirišču pri spodnji kabinski postaji (na željo pa se lahko do hotela tudi zapeljejo, po predhodnjem dogovoru s hotelom).

KAM NA IZLET?

 • Pot pastirskih škratov: odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina! Pravljično-doživljajska pot vas popelje na lov za biseri ajdovskih deklic, obiščete lahko Škratov vrt, izkusite življenje v Pastirski bajti in prisluhnite Gori zvokov. S pomočjo Škratove beležke in pedagoško didaktičnih tabel na poti otroci rešujejo naloge ter iščejo simbole škratorunščine, starodavne škratovske pisave. 
 • Pohodniške poti: na voljo je 5 različnih tur - Pot na dolgo njivo, Vrh Korena, Kompotela, Po planinah Krvavca, Pot po poteh zgodovine Krvavca. Poti so odlično izhodišče za nordijsko hojo. 
 • Župnijska cerkev Marije vnebovzete: je največja cerkev v občini, njen glavni oltar pa je eno najbogatejših poznobaročnih stvaritev na Gorenjskem
 • Grad Strmol: po nastanku spada med najstarejše gradove naokoli. Pod gradom je bil nekdaj ribnik z dvižnim mostom, ki je služil kot ščit pred vpadi Turkov, danes pa pod njim najdemo umetno zasnovano jezerce. Grad, ki ga obdaja čudovit park, je lepo ohranjen in služi kot protokolarni objekt RS.
 • Kapela Marije Snežne: postavljena je v alpskem stilu po načrtih arhitekta Jožeta Plečnika. Kasneje je prešla v pristojnost cerkljanske župnije.
 • Samostan Velesovo - prvotni ženski dominikanski samostan so ustanovili oglejski patriarhi leta 1238. Od samostanskih objektov je ohranjen vzhodni del, kjer so stanovanja, šola in župnišče.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (234)