k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za aktiven in sproščujoč oddih med Koroškimi hribi z vstopom v bazen!

od 96,00 €

# / 14

HUDA CENA za aktiven in sproščujoč oddih med Koroškimi hribi z vstopom v bazen!

od 96,00 €

Privoščite si razvajanje malo drugače. Aktivno in sproščujoče. Podajte se na ekspresni aktivni odklop in raziskujte skrite kotičke okolice. Zaplavajte v letnem bazenu Športnega centra in uživajte ob odlični koroški kulinariki. Naspite se med dišečimi smrečnimi stenami hotela in se polni energije vrnite novim izzivom naproti. Ljubitelji kolesarjenja pa obiščite tudi NOV Bike Park Poseka!

Mnogo možnih aktivnosti vas čaka ob namestitvi v inovativnem lesenem hotelu!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v Mladinskem hotelu Punkl*** na Ravnah na Koroškem
 • 2x celodnevna karta za vstop v letni bazen Športnega centra Ravne na Koroškem posteljnina in brisače
 • brezplačen WiFi in parkirišče

HOTEL PUNKL

Punkl je prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja. Na voljo sta skupna kuhinja, skupen dnevni prostor.

SOBE
Hostel Punkl gostom ponuja 48 ležišč na površini 570 m2. Ležišča so organizirana v osmih fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami. Bivali boste v eni izmed 4-posteljnih sob. Na voljo so sobe Klobasa, Šnops, Mošt in Šartelj. Vse sobe merijo 17 m2 in imajo 4 ležišča ter lastne sanitarije.

KULINARIKA
V bližini se nahajata dve koroški gostilni, in sicer Gostilna Lečnik ter Gostišče Delalut, kjer se lahko okrepčate z dobro in kvalitetno hrano. V gostišču Delalut in v gostilni Lečnik lahko izbirate med bogato ponudbo lokalne koroške hrane in mednarodnih specialitet.

BIKE PARK POSEKA 
V športnem centru Ravne se nahaja novi kolesarski park Poseka. Nudi vam dve zanimivi progi: Šnel Pepi flow ter Enduro Bavči. Progi sta namenjeni vsem rekreativcem kot tudi izkušenim kolesarjem. Z vrha parka je nepozabni razgled na mesto Ravne in okoliške hribe ter kmetije. Edinstveno in nepozabno doživetje, kjer gorsko kolesarjenje poteka v samem mestu.

Koristite lahko tudi bližnji ''pumptrack'' poligon. Sestavljen je iz zaobljenih grbin in zavojev, ki so med seboj ritmično povezani v krožno celoto. Razgibanost poligona omogoča pestro in zabavno, a varno kolesarsko izkušnjo. 

OPIS PROG
Šnel Pepi flow: Na prvi pogled lahka in nezahtevna. Proga, po kateri lahko uživajo tako stari kot mladi, zanimiva pa predvsem vsakemu ljubitelju večjih hitrosti in nagnjenih zavojev. Dolžina: 1,6 km; višinska razlika: 160 m; začetek: zgornja postaja vlečnice.
Enduro Bavči: Naravna podlaga, razgiban teren, nagnjeni zavoji, prehodi in varno zavetje gozda. Zahtevnejša proga, a z nekaj kolesarskega predznanja, ne predstavljala problemov skoraj nikomur. Dolžina: 1 km, višinska razlika: 160 m, začetek: zgornja postaja vlečnice.

LETNI BAZEN
V letu 2004 so Ravne pridobile nov športni objekt, letni olimpijski bazen, ki občini služi tudi kot mestno kopališče. Objekt je bil v celotni prenovljen junija 2018.  Na voljo Olimpijski bazen: 50 x 25 m, otroški bazen (16 x 10 m), temperatura vode 26 do 28 °C.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nastanitev v prijetnem in posebnem hotelu
 • topla voda zimskega kopališča je kot nalašč za hladne jesenske dni
 • vaši izleti ne bodo prenaporni saj lahko uporabite električno kolo
 • oddih je primeren tako za aktivne športnike kot za ljubitelje mirne okolice
 • edinstvena mešanica sproščenega in aktivnega oddiha

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Mladinski hotel Punkl je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja. Gre za enega od številnih lesenih javnih objektov na Koroškem (Strojna, Radlje, Muta, Vuzenica). Hotel je priljubljen predvsem zaradi neposredne bližine Športnega parka Ravne (atletska steza, zunanji olimpijski bazen in notranji 25-metrski bazen za plavanje in sprostitev, wellness). V njegovi neposredni bližini se na Navrškem vrhu nahaja smučišče Poseka. 

KAM NA IZLET ?

 • ogledate si lahko Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika
 • v bližini vas čaka tudi koroški pokrajinski muzej in Muzej železarstva (Štauharijo)
 • Muzej Podzemlje Pece: ambientalna razstava "Tako so nekoč živeli knapi", je urejena v bivši upravno stanovanjski stavbi nekdanjega Rudnika svinca in cinka v Mežici, je del stalnih zbirk v okviru turističnega rudnika in muzeja.
 • Kužno znamenje Gornikov križ:iz 16. stoletja in je slopno znamenje. V njegovi neposredni bližini stoji tudi cerkev sv. Danijela.
 • Brusnikova hiša: iz 17. stoletja, z ohranjeno črno kuhinjo in krušno pečjo.
 • podajte se na Koroško planinsko pot po obronkih treh koroških dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske doline
 • v bližnjih Kotljah si lahko ogledate Prežihovo bajto, spominski muzej Prežihovega Voranca
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)