Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Spektakularen razgled! HUDA CENA za smučanje v italijanskih dolomitih!

od 314,00 €

# / 9

Spektakularen razgled! HUDA CENA za smučanje v italijanskih dolomitih!

od 314,00 €

Smučarsko središče v italijanskih dolomitih z izrazito alpskim podnebjem je le slabih 200m od luksuznega hotela in nudi idealne razmere za nepozabno smuko. Uživajte v smučanju, se sprosčajte v savnah hotelskega wellnessa ter si naberite nove energije za snežne dogodivščine.

Idealna lega smučišča s strogim alpskih podnebjem nudi ugodne smučarske razmere skozi celo smučarsko sezono!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • namestitev v standardni sobi z balkonom v Hotelu Antares**** v Piancavallo
  • 20 % popusta na smučarske karte v smučarskem resortu Piancavallo
  • brezplačno parkirišče

Hotel Antares****

Hotel Antares**** leži na mirni sončni okaciji in se nahaja v Julijska krajini po imenu Furlanija z bogato arheološko, torej tudi zgodovinsko tradicijo, saj so prvi prebivalci tukaj bivali že v paleolitiku in neolitiku. Podnebje je strogo alpsko, kar pozimi omogoča idelane smukaške pogoje in je hkrati odlična odskočna deska za vse smučarske navdušence, ki se v zimskih mesecih prihajajo odpočiti in nabrati novih moči.

SOBE
Gostom nudijo 62 sob za balkonom, s katerega se razprostira očarljiv pogled na Monte Cavallo in Vzhodne Dolomite. Sobe imajo TV, telefon, mini bar, hotel pa ponuja še restavracijo, dvigalo, bar, TV sobo, bar, kongresno dvorano, zunanje parkirišče, prostor za smučarsko opremo in mini klub za otroke od 3-10 let.

WELLNESS (z doplačilom)
Z dodatnim popustom izkoristite tudi sodoben hotelski wellness. Storitve wellness centra vam nudijo savne in masaže, storitve pa lahko koristite proti doplačilu, na katerega imate v sklopu bivanja tudi popust.
Finska aroma savna: s temperaturo 70–90 °C je tradicionalna oblika potenja; vroča para je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha.
Bio savna: je podobna finski savni, le da je temperatura v njej precej nižja (okoli 60°C), vlažnost pa višja (okoli 45 %). Zrak v njej je prežet z aromami zelišč. Je manj naporna kot finska savna in primerna za vse, ki ne prenesejo previsokih temperatur.
Turška kopel ali parna savna: s temperaturo 40–50 °C in ugodno deluje na  čiščenje dihalnih poti.

SMUČIŠČE PIANCAVALLO (z doplačilom)
Izkoristite popust in si privoščite nepozabno smuko na priljubljenem smučišču. Piancavallo je smučišče v Furlaniji z najvišjim vrhom 2064 m. Ima 25 km smučarskih prog, 26 km tekaških prog in Funpark za deskarje na snegu. Ponuja še snežni park za najmanjše, sankališče, proga za drsanjein mnoge drugezabavne stvari, ki soprimerne tako za mladekot stare.

KULINARIKA
Restavracija z prijetno urejenim ambientom, ki mu daje prijeten pridih kamin in stekleni lestenec narejen v steklarni na otoku Murano. Kuharski mojstri pripravljajo dnevno sveže jedi po tradicionalnih receptih s pridihom moderne note. V hotelu je tudi bar, kjer lahko preživite prijeten večer in uživate ob vroči čokoladi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • idealna lega smučišča s strogim alpskih podnebjem nudi ugodne smučarske razmere
  • finska savna, bio savna in parna kopel oziroma turška savna
  • nastanitev v sobi z balkonom
  • spektakularen razgled na italijanske dolomite
  • nepozaben oddih v smučarskem središču Piancavallo
  • presenetite drago osebo z razvajanjem

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Antares**** in smučišče Piancavallo se nahajata približno 80 km zahodno od italijanskega mesta Videm. Hkrati je to odlična odskočna deska za vse smučarske navdušence, ki se v zimskih mesecih prihajajo odpočiti in nabrati novih moči.

Piancavallo, smučarski resort v Dolomitih v severni Italiji. Nahaja se v provinsi Pordenone in Friuli-Venezeia Giuila. 1280 m nadmorske višine in strogo alpsko podnebje so razlog za dolgo smučarsko sezono in idealne snežne razmere. Ustanovljeno je bilo leta 1960 kot 1. italijanski smučarski resort. Od leta 1980 so gostili kar nekaj ženskih svetovnih prvenstev v alpskem smučanju in kolesarskih dirk na kolesarski stezi Giro d'Italia.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (192)