Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Romantični pobeg na otok Krk! HUDA CENA za wellness oddih v hotelu z razgledom!

od 71,00 €

# / 14

Romantični pobeg na otok Krk! HUDA CENA za wellness oddih v hotelu z razgledom!

od 71,00 €

Doživite košček raja s 4 savnami, jacuzzijem in toplimi klopmi ter uživajte v njihovi sobi za sproščanje! Preživite vaš naslednji oddih ob lepotah otoka Krk. Zbudite se ob prijetnem vonju oljk in mediteranske okolice hotela, ki je bil nekoč pravi škofijski dvorec. Uživajte v neomejeni uporabi wellnessa in se sprostite v fitnessu ali pa si izposodite kolesa. Svoj dan pa zaključite ob sanjskem pogledu na rdeči zahod, katerega lahko občudujete kar iz balkona vaše sobe!

Doživite košček raja s 4 savnami, jacuzzijem in toplimi klopmi! Vključena tudi uporaba fitnessa in izposoja koles.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Kanajt**** na otoku Krk
 • bogat samopostrežni zajtrk
 • neomejena uporaba wellnessa (4 savne, jacuzzi, tople klopi, relax cona)
 • uporaba fitnessa
 • izposoja koles
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

HOTEL KANAJT****

Hotel Kanajt**** je prava destinacija za jadralce, ljubitelje narave, rekreativce in vse tiste, ki si želijo aktivne in mirne počitnice. Hotel se nahaja v bližini Marine Punat, oddaljen le 100 metrov od morja. To je miren in prijeten hotel s 4 zvezdicami, obdan z oljčnimi nasadi in enkratnim pogledom na marino in plovila. 

SOBE
Hotel se ponaša z 22 sodobno opremljenimi sobami, ki nudijo udobje. Hotel nudi več tipov sob kot so standardne, enoposteljne, juinior suite in superior sobe. Standardne dvoposteljne sobe so dekorirane v tople odtenke, ki oddajajo občutek sproščenosti in miru. Nudijo tudi balkon, mini bar, zasebno kopalnico in televizijo. Nudijo pogled na morje ali na park. 

WELLNESS
Za pravšnji wellness oddih ponuja hotel sodobno SPA cono, kjer vas čaka mnogo možnosti za popolno razvajanje. SPA cona nudi edinstveno doživetje sprostitve v čudovitem naravnem okolju. Doživite košček raja s 4 savnami, jacuzzijem, toplimi klopmi, uživanje pod tušem in v relax coni. Za tiste željne bolj aktivnega preživljanja časa nudi hotel tudi fitnes prostor. 

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka bogat samopostrežni zajtrk, ki bo zadovoljil vsakogar in vam nudil dovolj energije za dolg dan raziskovanja okolice. 

AKTIVNOSTI
Okolica ponuja mnogo možnosti za aktivnosti. Ljubitelji pohodništva boste navdušeni nad kar 300 km okoliških pohodniških poti kot so pot do Velega Vrha ali Obvoza, ki ponuja prečudovit razgled morja in obale. Punat je primeren tudi za kolesarje saj ponuja povezave do ostalih mest in nudi tudi avanturni biciklizem, ki  postaja bolj in bolj popularen med mladimi. Preživite dan na morju in se odpravite na ekskurzijo do otokov kot so Cres, Lošinj in Rab. V slabšem vremenu pa lahko obiščete jamo Biserujka ali pa se odpravite do akvarija Krk in Baška. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključene 4 savne, jacuzzi, tople klopi in koriščenje relax cone
 • moderno opremljen hotel z udobnimi in sodobnimi sobami
 • možnost razgleda na park ali na morje
 • Kanajt je odlična destinacija za ljubitelje narave
 • prelepa okolica iz oljčnih nasadov
 • vključena tudi uporaba fitnessa in izposoja koles

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Domačim živalim prijazno

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Kanajt**** se nahaja v marini Punat in nudi sodobno opremljene udobne sobe, teraso s pogledom na mesto in marino, spa center in zunanji bazen s slano vodo (pozimi zaprt). Hotel je obdan z mediteranskim zelenjem in v nepsoredni bližini se nahaja plaža.

PUNAT
Punat je čudovito majhno mesto z majhnim otočkom in je zagotovo najbolj znano ravno zaradi ogromne marine. Poleg same marine pa Punat slovi tudi po na splošno zelo razširjenem turizmu.
Vzdolž obale je 3,5 km dolgo sprehajališče s kavarnami in restavracijami, ki se nahajajo neposredno na plaži. 

KAM NA IZLET?

 • jama Biserujka: Jama je bila odkrita pred približno 100 leti in velja za podzemni biser otoka Krk. Podzemne galerije so polne slikovitih stalagmitov, kalcitnih stebrov in stalaktitov. Jama je za oglede odprta od aprila do konca oktobra.
 • Vrbnik: v glavnem izletniški kraj, ki privablja obiskovalce s svojo pestro preteklostjo in čudovitimi razgledi na morje
 • Košljun: Majhen otoček, od mesta je oddaljen okoli 750 metrov in do njega lahko pridete s taxi čolnom. Na otoku je muzej z etnografsko zbirko, kjer je na ogled bogata zbirka slik, kovancev, ikon, knjig, narodnih noš iz vsega otoka ter redkih izvodov inkunabul in glagolskih rokopisov. 
 • Vela Rika: edini stalni vodotok na jadranskih otokih, na katerem se nahajajo edini otoški slapovi na Jadranu: 7 in 12 metrov dolg slap Velababa in Veli Hlam ter izvir Žanac, ki leži ob cesti, ki se spusti do Drage Bašćanske
 • Obzova: Najvišji vrh otoka Krk je dostopen z različnih smeri. Pogled iz vrha je čudovito doživetje. Najpogostejši izhodišči sta Treskovac (1,5 ure hoje) ali Draga Baška (2,30 ure hoje).
 • podajte se v mesto Krk, ki je bilo naseljeno že v prazgodovinskem času, iz rimskih časov pa so ohranjeni ostanki term, obzidja, mozaikov in delov stavb
 • Baška: Nahaja se na jugovzhodni obali otoka Krk. Zahvaljujoč legi, dolgi plaži in zapuščini je Baška izjemno privlačno mesto. Zaradi hribovitega sveta pa je najbolj primerna točka, od koder lahko zavijete na različne pohodniške poti.
 • raziskujte Malinsko, Baškot in ostale priljubljene turistične lokacije s čudoviti plažami in mediteranskim rastjem
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (174)