k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Prenovljeno posestvo! HUDA CENA za romantičen oddih z vključenim wellnessom!

od 99,00 €

# / 12
SAMO NA KUPONKO.SI

Prenovljeno posestvo! HUDA CENA za romantičen oddih z vključenim wellnessom!

od 99,00 €

Privoščite si sproščanje v neokrnjeni naravi in se spočijte od vsakodnevnega stresa! Okrepčajte z odličnim domačim zajtrkom, nato se odpravite v novi panoramski wellness s 4 savnami, plavalnim hidromasažnim bazenom in ogravanim razglednim počivališčem in s čudovitim razgledom na okolico hribovite pokrajine!

Nov panoramski wellness na vrhu posestvi Škaluc s 4 različnimi savnami, plavalnim hidromasažnim bazenom in ogrevanim razglednim počivališčem!

Posestvo Na Škaluc***

Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, se nahaja posestvo Na Škaluc. Z decembrom 2018 bodo otvorili edinstven, butični wellness, ki je nastal v doslej še edini originalni stavbi Škaluca, 126 let starem kozolcu toplarju.

NOVE DVOPOSTELJNE SOBE
V mansardi novega objekta sta dve novi komfortni dvoposteljni sobi s kopalnicama, vsaka soba ima tudi lastno teraso oziroma balkon. 

SUITA MAROFA
Na posestvu sta v obnovljenem in preurejenem velikem gospodarskem poslopju dva prijetna, v topel les oblečena apartmaja. Poimenovali so ju po živalih, ki se pasejo v bližnji obori. Večji nudi vso potrebno počitniško udobje šestim, manjši pa do štirim osebam. Oba imata poleg ločenih spalnih delov s po dvema posteljama še prijetno dnevno sobo, sodobno opremljeno kopalnico in velik balkon, na katerem lahko posedite ob prijaznih poletnih večerih. Toplina lesa in preprosta domačnost opreme zagotavljata prijetno počutje, v katerem boste zagotovo uživali.

NOVO! PANORAMSKI WELLNESS
Projekt, ki so ga izvedli v zadnjem letu in nosi komercialno ime ”Wellness na vrhu”, ker leži na najvišji razgledni točki posestva Škaluc. Pritličje wellnessa je v celoti ogrevano s talnim gretjem. V pritličju se nahajajo turška/parna savna z zvezdnim nebom, panoramska zeliščna savna, večfunkcijski tuš ter toalete. Največja atrakcija je plavalni hidromasažni bazen dimenzije 650/250 cm. Whirlpool ima dva ločena prekata. Manjšega z ležalnim in sedežnim delom z globino vode 80 cm, ter večjega, ki z delovanjem črpalk s protitokom omogoča plavanje in globino vode 140 cm. Počivališče wellnessa v medetaži nudi izjemen razled na hribovito okolico neokrnjene narave, v isti etaži se nahaja IR savna, katere južna stena je prav tako zasteklena.

KULINARIKA
Za zajtrk vas pričaka pravi slovenski zajtrk ob sadju in drugih lokalnih dobrot kot so maslo, domače marmelade in med ter siri in sveže pečen domač kruh. V bližini namestitve je nekaj restavracij, kjer boste lahko uživali v tipični kozjanski kuhinji. Možnost obiska ene izmed bolj znanih slovenskih restavracij - Pavus na Gradu Tabor.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • NOVO! Panoramski wellness s 4 savnami in plavalnim jakuzzijem
 • odlična priložnost za romantično razvajanje sredi čudovite pokrajine
 • samostojna lesena stavba tik za kozolcem nudi podeželski wellness
 • sprostite se v prostorni finski bio savni, ki jo ogreva peč na drva
 • opazujte jelene, ki se v mraku večkrat pasejo v bližini
 • privoščite si zajtrk iz lokalno pridelane hrane in romantično večerjo
 • kopajte se in uživajte v Thermani Laško ali Rimskih Termah
 • oglejte si rudnik na bližnji domačiji Slapšak
 • razvajajte svoje brbončice pri chefu Marku Pavčniku na Gradu Tabor Laško

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji posest Na škaluc. Do nje pripelje lepa asfaltirana cesta, ki je normalno prevozna tudi pozimi. Velik, star, visokodebelni sadovnjak spomladi pokrajino zavije v rožnato-belo cvetočo odejo, poleti poskrbi za osvežujočo senco, jeseni pa ponuja slastne sočne plodove. 
Nekdanje veliko in trdno posestvo Na škaluc je z mladimi lastniki dobilo novo poslanstvo. V objem miru, daleč od vsakodnevne naglice in hitenja, vabi in sprejme vse, ki iščete stik s pristno naravo, kot je le še malokje.

REKREACIJA
Razgibana pokrajina pohodnikom kar sama usmerja korak na katerega od sosednjih hribov, do katerih vodijo dobro uhojene in označene poti, ki se vlečejo po slemenih sem ter tja. Ljubitelje vrtenja pedal bo zapeljala katera od odlično označenih in vzdrževanih kolesarskih poti, ki se prav v bližini posesti srečajo in spet razidejo v vse smeri. Taka prijetna družinska, ki jo z malo truda zvozi vsakdo. Ali pa vas bo zavedel znameniti Laško krog, namenjen zahtevnejšim in dobro pripravljenim kolesarjem. Ne skrbite, če vam bo na pol poti zmanjkalo sape, bomo prišli po vas z avtomobilom in vas skupaj z dvokolesnim prijateljem odpeljali nazaj Na škaluc.

KAM NA IZLET ?

 • Thermana Laško: kopanje v termalni vodi v notranjih bazenih in jacuzzijih.
 • Domačiji Slapšak: ogled rudnika premoga.
 • Vesenjak v Laškem: domačija v Laškem, ki nudi jezdenje konjev.
 • Muzej Laško: v starem mestnem jedru Laškega, kjer si lahko ogledate stalne razstave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (300)