k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Pravljični Brioni! HUDA CENA za oddih s polpenzionom v naravnem parku ob morju!

od 32,00 €

# / 10
ISKANO

Pravljični Brioni! HUDA CENA za oddih s polpenzionom v naravnem parku ob morju!

od 32,00 €

Obiščite otok s prekrasnimi parki in čudovitimi vrstami rastlinja, ki ga obkroža kristalno čisto morje. Obiščite safari park z živalmi, kot so zebre, somalijske ovce, zebuji in sloni, oglejte si ostanke antične rimske arhitekture ali pa raziščite otok z vlakcem, ki pelje po otoku. Vključen vstop v Nacionalni park in vrsto muzejev! Lahko izberete tudi nočitev v depandansi hotela Neptun***.

Vključen prevoz z ladjico iz Fažane do hotela in brezplačen vstop v različne muzeje!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi s pogledom na park v sobah Karmen** na otoku Veliki Brijoni
 • zajtrk in večerja v hotelu Depandansa Neptun
 • brezplačen prevoz z ladjo iz Fažane
 • brezplačen vstop v Nacionalni park: Safari park, Rimska vila v uvali Verige, Bizantski kastrum, Poučna podvodna steza, Zelinkovac in Steza dobrih vibracij
 • brezplačen vstop v muzeje: Muzej čolnov, razstava "Josip Broz Tito na Brijonih", naravoslovna zbirka in avstrijska razstava
 • brezplačen WiFi Istra

Sobe Karmen

So locirane tik ob morju in v sebi skrivajo dobro ohranjeno zgodovino. Prepustite se zgodovinskim trenutkom z nastanitvijo v najljubšem hotelu Miroslava Krleže. Prostori Karmen še vedno izžarevajo eleganco, saj so pri prenovi ohranili prvotni videz hotela. Lahko igrate golf in tenis ali pa se odločite za najem električnega avtomobila. Občudujete lahko edinstveno floro in favno ter uživate v prijetnem podnebju neokrnjene pokrajine.

SOBE
Se ponašajo s pristnim pridihom rustikalnosti. Sobe so udobne in povsem prostorne. Vsebujejo zasebno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom, telefon in sušilec za lase. Omare so opremljene s predelnimi stenami za športno opremo (golf in tenis).

KULINARIKA
Restavracija se nahaja v hotelu Depandansa Neptun ter se ponaša s teraso in nudi ustvarjalno pripravljeno sredozemsko kulinariko, vključno z izbiro morskih sadežev, mesnih specialitet ter flambiranih sladic.

PLAŽA
Plaža se nahaja tik ob hotelu in je kamnita.

AKTIVNOSTI
Na voljo so vam različni izleti, ki so vključeni v ponudbo: obisk Safari parka, Rimske vile v uvali Verige, Bizantinski kastrum, poučna podvodna pot, Zelinkovac in Steza dobrih vibracij. Brezplačno lahko običete še različne muzeje in razstave: Muzej čolnov, razstava "Josip Broz Tito na Brijonih", naravoslovna zbirka in avstrijska razstava.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključen prevoz z ladjico iz Fažane do hotela
 • prepustite se ležernemu počitku na dolgi plaži
 • vključen vstop v Nacionalni park in vrsto muzejev
 • oglejte si ostanke antične rimske arhitekture
 • razkošen safari park z živalmi, kot so zebre, somalijske ovce, zebuji in sloni

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Izjemen razgled

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Sobe Karmen se nahajajo tik ob morju v narodnem parku Brijoni. So polne dobro ohranjenih zgodovinskih vrednot in za mnoge obiskovalce veljajo za najatraktivnejši hotel na Brijonih. Prostori Karmen še vedno izžarevajo ekskluzivnost in eleganco, v glavnem preddverju s so ohranjene originalne stenske obloge narejene z beljenim in voščenim trakom hrasta pedunkulata.

KAM NA IZLET

 • antični ostanki SV. Jerolim in Kotež
 • brijonski arheološki biseri
 • Puljska Arena: Najbolj poznan in pomemben spomenik v Puli. Mogočen amfiteater je bil prizorišče znamenitih gladiatorskih bojev. Danes je arena v Puli prizorišče številnih poletnih prireditev – Operna sezona, koncerti, Filmski festival, Konjeniški festival in lahko sprejme okoli 5.000 gledalcev.
 • Kulturno-zgodovinskimi spomeniki Pule: Izstopajo še Avgustov hram, slavolok Sergijevcev – Zlata vrata, Tržnica iz železa in stekla, mestna hiša, mozaik kaznovanja Dirke, dvojna vrata in mestno obzidje, Forum, Herkulova vrata, cerkev in samostan sv. Frančiška, katedrala vnebovzetja Blažene device Marije, pravoslavna cerkev sv. Nikole, grad Kaštel, Arheološki muzej Istre, mornariško pokopališče, malo rimsko gledališče, Dom oboroženih sil in drugo.ogledate si lahko številne galerije, gledališče – Istarsko narodno gledališče, kino, knjižnice, Aquarium Pula...
 • Rt Kamenjak: Obsega 30 km obale, njegove plaže pa je Lonely Planet uvrstil med 10 najlepših plaž na Mediteranu.
 • Premantura: Odlična destinacija za pohodništvo, jadranje in potapljanje.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (173)