k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih na izvrstni lokaciji v samem centru Dravograda!

od 60,00 €

# / 8
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih na izvrstni lokaciji v samem centru Dravograda!

od 60,00 €

Privoščite si oddih v hotelu Dravograd! Prepustite se neverjetnemu razvajanju v osrčju narave, ki vam bo napolnilo baterije in vas pripravilo na aktiven začetek novih izzivov. Vključena neomejena ponudba kuhanega vina in čaja. V bližini se nahajajo tudi številna slovenska smučišča.

Vključena tudi neomejena ponudba kuhanega vina in čaja!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v izbrani dvoposteljni sobi v Hotelu Dravograd***
 • samopostrežni zajtrk za 2 osebi
 • neomejena ponudba kuhanega vina in čaja
 • brezplačen Wifi in parkirišče

HOTEL DRAVOGRAD***

Hotel Dravograd se nahaja v samem mestnem jedru Dravograda nedaleč stran od nekdanjega mejnega prehoda z Avstrijo. Hotel ima na razpolago 24 sob in suit. Nudijo vam namestitev v različnih sobah, na voljo je tudi restavracija in bife, kjer vam postrežejo z okusno lokalno hrano ter pijačo.

SOBE
Lepo opremljene in prostorne sobe imajo kopalnico s straniščem. V sobah so vsi potrebni priključki, telefon, LCD TV, WI-FI internet, mini hladilnik, sef, sušilec za lase … V sobah je poleg ležišča tudi pisalna miza in stol.

KULINARIKA
V hotelski restavraciji ponujajo bogat samopostrežni zajtrk in a la carte ponudbo izbranih jedi. Trudijo se, da vam skozi kulinarično doživetje v njihovi restavraciji približajo koroško kuhinjo. Vključena je tudi neomejena ponudba kuhanega vina in čaja.

OKOLIŠKA SMUČIŠČA
V bližini se nahajajo številna večja in manjša smučišča, ki imajo odlično lego. Smučišče Bukovik (oddaljeno le 8 minut vožnje) je opisano kot prava snežna pravljica sredi neokrnjenih koroških hribov. V bližini najdemo tudi smučišče Kope, ki nudi odlične pogoje za smuko tako za smučarje začetnike kot rekreativce. Dobrih 20 minut vožnje pa vas loči do manjšega smučišča Poseka/Ravne, ki je namenjeno tekmovalnem in rekreativnem smučanju. V okolici Pohorja se nahajajo tudi smučišča kot so Ribniško Pohorje, ki nudi tudi tekaške proge, smučišče Črna na Koroškem, ki se nahaja v sami vasi ter smučišče Rimski vrelec, ki je primerno za začetnike in otroke.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prave počitnice v udobnem in moderno opremljenem hotelu
 • izvrstna lokacija v centru Dravograda in bližina smučišča Bukovnik
 • bližnje smučišče Kope oddaljeno samo 12 kilometrov
 • smučišče Kope: 2 štirisedežnici in 5 vlečnic ter 8 km urejenih prog

Odlična ideja za darilo

Razvajanje v dvoje

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Dravograd*** se nahaja v samem mestnem jedru Dravograda, v neposredni bližini športno-rekreacijskega centra in nedaleč stran od nekdanjega mednarodnega mejnega prehoda z Avstrijo. Hotel je že več let postojanka prijazna kolesarjem in motoristom, saj dobro urejena kolesarska pot iz sosednje Avstrije, ki se nato razcepi na vse konce Slovenije, nudi odlično priložnost za umirjen sprehod po prelepi neokrnjeni naravi Koroške.

KAM NA IZLET ? 

 • ogledate si lahko osrednjo koroško knjižnico dr. Franca Sušnika
 • v okolici je tudi Koroški pokrajinski muzej ter Muzej železarstva
 • obiščite Štauharijo in Slovenska pot kulture železa
 • ce ste bolj za avanture, pa se lahko odpravite v podzemlje Pece ali na koroško planinsko pot po obrnokih treh koroških dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (301)