Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za najem mobilne hišice v termah Olimia z vključenim kopanjem!

od 159,00 €

# / 10

HUDA CENA za najem mobilne hišice v termah Olimia z vključenim kopanjem!

od 159,00 €

Privoščite si oddih v lepem turističnem kotičku Slovenije, Podčetrtku. Vključeno je kopanje v wellness centru Termalija, kjer vas čaka več kot 2.000 m2 vodnih površin z vodnimi atrakcijami in bazeni za otroke. Ogledate si lahko tudi številne znamenitosti v okolici, se odpravite na prijeten jesenski sprehod mimo čudovitega Vonarskega jezera, ali pa odpravite do čokoladnice Olimje.

Terme Olimija nudijo popolno zabavo za vso družino. Vključene kopalne karte za vse dni bivanja!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v kampu Natura**** Terme Olimia
 • celodnevne kopalne karte za wellness center Termalija za 5 oseb vse dni bivanja (Family Fun & Relax)
 • parkirišče brezplačno

Kamp Natura - Terme olimia****

Sprostite se v slikoviti in mirni okolici v enem izmed najbolj urejenih slovenskih kampov, ki sodi v peščico tistih iz najvišje kategorije. V kampu je igrišče za odbojko na mivki in tenis, okolica kampa pa ponuja izvrstne možnosti za pohodniške in kolesarske izlete. V kamp lahko s sabo pripeljete tudi pse. 

MOBILNA HIŠKA
Na voljo je hiška E-79, ki vsebuje predprostor s posteljo, 1x ločeno sobo, 2x kuhinjo, WC s kopalnico, predprostor, teraso in lasten parking. V neposredni bližini so v sklopu kampa sanitarni prostori z novimi umivalnicami in tuši. Mobilna hiška je v celoti opremljena, za udobno bivanje prinesite s seboj posteljnino in kopalniško perilo ter kuhinjske krpe. Klima, TV, v zimskem času sta v hiški 2 radiatorja, 1 kalorifer in klima. V ceno je vključeno tudi kopanje v Termalija Family Fun in Relax. Mobilni hiške F95 in F96 v velikosti cca 30 m2 sta primerni za bivanje do 5 oseb s pokrito teraso in parkirnim prostorom. Mobilni hiški imata kuhinjo z jedilnim prostorom, dnevna, 2 ločeni sobi vsaka s svojim WC.

FAMILY WELLNESS TERMALIJA, TERME OLIMIA
Termalija nudi vse od zabave do popolnega miru in sprostitve.

FAMILY FUN
Uživajte v kopanju v Oazi bazenov, ki se razprostira na več kot 6.000 m2 in ima več kot 2.000 m2 vodnih površin. Sestavljajo jo notranji bazen z igrali za otroke (vodne pištole, široki tobogani, plezalne mreže), velik zunanji bazen ter amfiteater, plezalna stena s slapovi nad bazenom ter 2 adrenalinska FUN&SPLASH tobogana. BABY FUN pa bo navdušil vsakega malčka z čofotanjem v bazenu z mivko.

RELAX 
Prostor miru lahko najdete tudi v Termaliji Relax. Vodna oaza, kjer se povsem prepustite blagodejnosti termalne vode, zaplavajte v milini in se nagradite z vodnimi masažami. V Termaliji Relax se lahko do sitega naužite narave - sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na vodnih masažah.

SAVNA SVET (z doplačilom)
Savna Svet je največji savna svet v Sloveniji. Na 1.550 m2 ponuja osem različnih savn v različnih barvah. Z letom 2018 so odprli prav posebno savno - Teater vetra, ki sprejme vse do 100 oseb. Vsakodnevno se izvajajo tudi vodeni solni, beauty in meditacijski programi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • atraktivna lokacija; bližina wellnessa Termalija
 • moderno opremljene mobilne hiške z vsem, kar potrebujete
 • wellness center Termalija obsega več kot 2.000 m² vodnih površin
 • veliki bazen, bazen Aqua pod šotorom, 2 otroška bazena, 3 whirpooli
 • svet savn v Termaliji ponuja devet različnih savn v različnih barvah
 • termalna voda Term Olimia je priznano naravno zdravilno sredstvo
 • odpravite se na izlet v Olimje, najlepšo evropsko vasico, ali samostan
 • spoznajte dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite po lepi naravi

Dolga veljavnost kupona

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

 • Grad Podsreda: eden najbolje ohranjenih gradov na naših tleh. Zaznamovala ga je Kozjanska grofica Hema Breže-Selška, o kateri lahko kaj več izveste v prvi etaži gradu, medtem ko bo renesančna soba z lesorezi razkrila starodavno opremo in oblačila. 
 • Vinska klet Emina: dom vrhunskih vin iz šmarsko-virštanjske regije, kjer boste okusili pristno slovensko tradicijo in doživeli nepozabno izkušnjo. 
 • Olimje: najlepša evropska vasica s čudovitim samostanom. Med bivanjem lahko spoznate dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite po lepi naravi.
 • Če si želite spoznati tudi kulturno-zgodovinsko plat okolice se opravite na ogled cerkve Marije Snežne in cerkve sv. Križa v 2 kilometra oddaljeni vasici Svetini ali pohod do zadnjega prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.
 • blizu samostana Olimje se v gozdu skriva Dežela pravljic in domišljije - Koča pri Čarovnici
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (217)