k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za jesenski odklop v butičnem hotelu na odlični lokaciji!

134,00 €

# / 10
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za jesenski odklop v butičnem hotelu na odlični lokaciji!

134,00 €

Odpravite se na popoln jesenski oddih v Opatijo! Zjutraj si privoščite odličen zajtrk, nato pa se odpravite v center mesta, se sprehodite po znamenitem sprehajališču Lungomaredo, oglejte si hrvaški pločnik slavnih in odkrijte kulturne in zgodovinske zanimivosti. Možnost uporabe turške savne in fitnessa!

Hotel se nahaja v bližini priljubljenega sprehajališča Lungomaredo. Vključen tudi okusen zajtrk!

Hotel Domino****

Hotel se nahaja v bližini centra Opatije. Ponuja restavracijo, v sezoni tudi zunanji bazen ter fitnes (z doplačilom), bar, zasebno plažo, 24-urno recepcijo, brezplačen WiFi in zasebno parkirišče. 

SOBE
Vse sobe vključujejo predel za sedenje, satelitsko TV z ravnim zaslonom ter zasebno kopalnico s sušilcem za lase in bidejem. Vse sobe vključujejo tudi klimatsko napravo in pisalno mizo.

KULINARIKA
Vsako jutro pripiravijo domač kruh, sveže iztisnjene sokove, domače džeme in marmelado. Za ljubitelje sladkega pa so na voljo slastne čokoladne in sadne torte in palačinke. 
V restravraciji Domino boste poleg mediteranskih jedi navdušeni nad morskimi jedmi. Lokalna hrana se pod vodstvom mojstra kuhinje Dejana Pejovića prelevi v simfonije primorskih okusov. Okusite vrhunske specialitete, neposredno iz morja.

WELLNESS (z doplačilom)
V hotelu je na voljo tudi turška savna. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vključen okusen zajtrk!
  • namestitev v sobi z moderno kopalnico
  • hotel je blizu centra mesta
  • sprehodite se po znamenitem sprehajališču Lungomaredo
  • preživite jesenski oddih ob morju v priljubljeni Opatiji

Za otroke brezplačno

Wi-Fi

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Zgodovina hotela Domino sega v leto 1886, ko je bila ta zgradba znamenitega Panazija Franca Manserja, ki je bila takrat prva mlekarna v Opatiji in je bil kasneje preurejen v pralnico. Vrnite se v preteklost na sodoben način - na enem mestu doživite mešanico morja in sonca s prepletenimi notami preteklosti in se prepustite vsem čutom. V hotelo so na voljo poleg standarnih sob tudi Superior, Deluxe sobe in apartmaji. 

KAM NA IZLET?

  • Naravni park Učka: površine parka krijejo številne endemske, ogrožene in zaščitene rastlinske ter živalske vrste. Na področju parka je ohranjena endemska rastlina, možno pa je videti tudi redke ptice. Največji del Učke je prekrit z bukovim gozdom, povzpnete pa se lahko tudi na planino Učka.
  • Narodni park Risnjak: hrvaški narodni park se nahaja v Gorskem kotarju. Glavni del parka se sestoji iz masiva gore Risnjak, z vrhom na 1528 metrov nadmorske višine.
  • oglejte si zgodovinske in arhitekturne bisere kot so Villa Angiolina, dekle z galebom, Cerkev Sv Jakoba, in Umetniški paviljon Juraj Šporer. 
  • sprehodite se po 12 km dolgem sprehajališču Lungomare ali po Hrvaški ulici slavnih
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (178)